Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 31.1.2011 15:12:51
|
|
|
|
Pretty78
|
glasala <3
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 31.1.2011 15:29:35
|
|
|
|
Snelle
|
I ja sam
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 6:42:06
|
|
|
|
maja19
|
Iwana glasala sam..
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 17:48:01
|
|
|
|
Iwana87
|
hvala ajd zene glasajte da dobijemo nagradu
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 20:12:52
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
ajde neki glas i za nas....
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 20:15:28
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
super mama, ivana 87...lajkovano...
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 20:20:31
|
|
|
|
NadaR
|
Glasala i ja
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 21:08:45
|
|
|
|
Iwana87
|
ma nisam ja za ova takmicenja kad su meni neka deca tj fotografije bas lepe mozda i lepse od moje pa se dvoumim da se takmicim budal;a
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 21:19:28
|
|
|
|
IVA 11
|
Glasala za sve vas!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 23:30:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Vec glasala za malu Anastasiju!!!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 23:34:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Glasala
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.2.2011 23:49:42
|
|
|
|
Maryna1
|
Hvala devojke
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 0:10:50
|
|
|
|
Iwana87
|
marhyana nisam skontala da je tvoje dete ali je slika prelepa glasala sam i ja
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 10:45:29
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
glasala..:)
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 10:45:57
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
hvala puno onima koji su glasali za nas...:)
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 12:19:25
|
|
|
|
Maryna1
|
IZVORNA PORUKA: Iwana87 marhyana nisam skontala da je tvoje dete ali je slika prelepa glasala sam i ja Iwana hvala!!! jeste moja cerkica!!! ja sam isto glaasala za svih!!!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 12:39:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskoristial svoje glasacko pravo
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 12:43:16
|
|
|
|
Maryna1
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Iskoristial svoje glasacko pravo
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 15:18:03
|
|
|
|
Pretty78
|
hvala vam mamike na glasovima...nismo dobili 1 mesto, a i da smo skupile sve rođake, prijateje, prijatelje prijatelja, poznanike, poznanike poznanika ne bi smo uspeli da skupimo 5 000 glasa koliko ima pobenik ( ma nije namestene a-a ) ali smo dobili divno 4 mesto i lepu knjigu hvala
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 16:26:02
|
|
|
|
Maryna1
|
Pretty stvarno izgleda da je namesteno , pa tvoja princeza je najlepsa
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 19:01:52
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Maryna1 Pretty stvarno izgleda da je namesteno , pa tvoja princeza je najlepsa ma jooooooooooooooook hvalaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.2.2011 21:03:02
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
super...cestitam i na 4.mestu. ..krivo mi je samo sto nije dobio onaj malisa...sto su hteli da poklone bon milanu i marti...
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 3.2.2011 12:55:54
|
|
|
|
Pretty78
|
i meni....a lepo je zena zamolila ove da puste nju a oni nista....uzas nego....napravila sam grupu na FB za lajkanje...kome treba lajk, pridruzi se, lajka ostalima i ostavi svoj link da ostali glasaju....pa ako ste zainteresovane...evo ga link
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
RR DRUŽENJEKoji datum vam najviše odgovara za RR druženje? (Molim glasati samo jednom, pa da ovo zaista uspe)subota 2.5. (
43%)
subota 9.5. (
10%)
subota 16.5. (
17%)
subota 23.5. (
23%)
subota 30.5. (
3%)
drugo (navesti datum u napomeni) (
3%)
Ukupan broj glasova: 30Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!