|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
21.1.2011 11:25:06   
IVA 11
Ne moze te niko naci, sad probah sa mm profila. user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 776
21.1.2011 11:25:58   
jabudic
Indy, crnih mambi jako, jako mnogo, ali nema sa djecakom i djevojcicom na slici... Ja te ne bih nikad mogla naci user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 777
21.1.2011 11:26:38   
NadaR
Indy , ja gledala sada sa mm-og profila , Crnih mambi ima milion , e ako te tu nadju,svaka im castuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 778
21.1.2011 11:27:20   
indy_25
E pa eto to je to kako me onda nadju neki tamo a imamo zajednicke prijatelje?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 779
21.1.2011 11:28:40   
jabudic
Vjerovatno zato jer postoji opcija da te dodaju prijatelji tvojih prijatelja, ne postoji opcija da te niko ne moze dodati.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 780
21.1.2011 11:30:26   
IVA 11
a mislim da pojedini ljudi nasumicno biraju prijatelje, ono kad im stoji predlog sa strane. Ja prihvatam ili saljem samo onima koje licno poznajem ili virtuelno sa RR i tako sam oslobodjena svakakvih.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 781
21.1.2011 11:38:06   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: indy_25

E pa eto to je to kako me onda nadju neki tamo a imamo zajednicke prijatelje?

Mislim da možeš da izabereš da se ne prikazuješ ni u prijateljima drugih ljudi - nisam sigurna, doduše user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 782
21.1.2011 11:38:18   
Crvenkapa85
indy kako te ja sad nemam u prijateljima a imala sam te????user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 783
21.1.2011 11:45:39   
jabudic
Ja vidim vi se svi "imate", a ja imam samo tebe, nikom ime ne znam user posted image

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 784
21.1.2011 11:53:00   
IVA 11
Evo ja sam Iva, nick mi govori isto! user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 785
21.1.2011 11:54:50   
jabudic
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Evo ja sam Iva, nick mi govori isto! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  nasla si trudnu zenu da zezas, baksuze user posted image
Ja sam Mica Lubenica user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 786
21.1.2011 11:58:10   
IVA 11
Hahaha, Mica lubenica!!! user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 787
21.1.2011 12:20:14   
Crvenkapa85
a nasla sam te mambo,nisam ni skontala da si se prekrstila user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 788
21.1.2011 12:24:52   
Pretty78
e a kad posaljete zahtev napisite nick jer se mnogo gubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

Direktna veza do poruke: 789
21.1.2011 12:26:38   
bebablue
IZVORNA PORUKA: Pretty78

e a kad posaljete zahtev napisite nick jer se mnogo gubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si ti jedna dosetljiva pretty woman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 790
21.1.2011 12:27:10   
Crvenkapa85
ja cu da zalepim vasa imena na tablu pored kompa,sa sve nadimcima,pa da znam koja je koja....user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 791
21.1.2011 12:28:08   
Olga75
ja sam pokapirala uglavnom po imenima decice ko je kouser posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 792
21.1.2011 12:29:47   
Pretty78
IZVORNA PORUKA: bebablue

kako si ti jedna dosetljiva pretty woman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

el me zezeas? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 793
21.1.2011 12:30:16   
bebablue
IZVORNA PORUKA: olga75

ja sam pokapirala uglavnom po imenima decice ko je kouser posted image

i jauser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 794
21.1.2011 12:31:28   
bebablue

IZVORNA PORUKA: bebablue

el me zezeas? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i da i neuser posted image

ali, pametno zboris, ja sam obicno slala pp, da pitam ko je, ili navatala online (kao tebe) pa se pretstavila nickom sa rruser posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 795
21.1.2011 12:34:45   
Pretty78
ja obivno kad dobijem zhatve pogledam zajednicke prijatelje  onda kad vidim da su sve zne sa RR dodam pa onda davim one sa kojima sam dobra JMPM, SM, NM, Lanajelenu.....da mi kazu ko je ko user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo posaljes zahtev i napises gde is zeno ja sam  blablabla user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.1.2011 12:38:11 >

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 796
21.1.2011 12:37:48   
bebablue

ja obivno kad odbijem zhatve pogledam zajednicke prijatelje  onda kad vidim da su sve zne sa RR dodam pa onda davim one sa kojima sam dobra JMPM, SM, NM, Lanajelenu.....da mi kazu ko je ko user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo posaljes zahtev i napises gde is zeno ja sam  blablabla user posted image user posted image user posted image

Ti si dobra sa svim zenama koje imaju "mama" u nickuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 797
21.1.2011 12:41:28   
Pretty78
gle stvarno samo mi lanajelana strci.......hm....morace da promeni nick u lanamamajelenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 798
21.1.2011 12:42:07   
jabudic
E odoh sad kod Crvenkape u profil da vas iskopam odnekud user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 799
21.1.2011 13:02:33   
lanajelena
Vidim da ja opet imam novi nick...ja imam dve zene sa rr nemogu da provalim nick(a bas se trudimuser posted image )

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here