*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Nekada je za raspad braka bio kriv otisak ruža na muškarčevoj košulji ili, poslednjih godina, lascivne poruke na mobilnom. Danas, kako pokazuju istraživanja, brakove uništavaju društvene mreže. Najnovije američko istraživanje pokazuje da je Facebook kriv za raspad jednog od pet brakova. Osamdeset_ posto advokata koji su učestvovali u istraživanju istaklo je da su društvene mreže sve češće važan dokaz u brakorazvodnom postupku. Flerovanje porukama i fotografije koje se objavljuju na Facebooku sve su češće dokaz koji potvrđuje nemoralno ponašanje jednog od supružnika. Uočeno je da ljudi često putem društvenih mreža pronalaze bivše ljubavi s kojima dugo nisu bili u kontaktu pa to obnove u virtualnom svetu, a često se to onda prenese i na stvarni život. Kako pokazuje istraživanje, Facebook je korišten u 66 posto brakorazvodnih postupaka kao glavni dokaz. Slede ga MySpace sa 15 posto te Twitter s pet posto. I rezultati ovoga istraživanja pokazuju da su društvene mreže itekako uzele svoj deo moći u stvarnom svetu. Izvor: www.bebac.com Nemam profil na Face-u niti sam ga imala niti ću ga imati. Princip(i druga tema ). Pitam se koliko su jake te veze tj. brakovi kada mogu zbog toga da se okončaju? Šta mislite o tome? Imate li ikakva iskustva na ovu temu? Molim moderatore da premeste temu ako misle da već postoji odgovarajuća. Ima tema o Face-u ali mislim da ovo nije isto. Hvala. IZVORNA PORUKA: Iwana87 Ja imam profil.a napravila sam i mm kog to ni najmanje ne ineteresuje,Meni je to nacin da vidim sta se desava,ranije mi sluzio da igram igrice.Ma razvod zbog face,glupost.Koliko je stabilna veza kad punke zbog neta?Meni su to budalastine IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Glupost ! Ja imam profil, koristim ga da se druzim sa dragim ljudima od kojih sam daleko ! IZVORNA PORUKA: jabudic Ja imam profil, koristim ga da budem u kontaktu sa prijateljima i porodicom, drustvom sa fakulteta, koji zive u drugim gradovima, takodje medju prijateljima imam i par ljudi (stranaca), koje ne poznajem, ali koji su mi postali veoma dragi. Moj muz nema profil, i ne zeli nikad da ga ima, a daleko od toga da je ljubomoran, ili da kad provjerava sta radim. Sve stoji otvoreno, face uvjek ulogovan, mail takodje, on nikad ne otvori nista od toga. E sad, kad bi on imao profil, i ako bi poceo na njemu da skuplja kao prijatelje neke bivse djevojke, naravno da mi ne bi bilo svejedno, ali bas da bi otislo do razvoda, ne vjerujem, tim vise, sto znam da od svega toga nema nista, ni od profila ni od bivsih