Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 9:34:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Ako vas ne mrzi .....mozete li da kliknete link pa na SVIDJA MI SE ?? HVALAAAAAAAAAAAA MARTINA
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 9:35:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 Moze li jedan lajk i za nas....????? OVDE SMO
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:21:30
|
|
|
|
Pretty78
|
Alex hvala najlepse..... p.s. VODIMOOOOO
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:24:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad ti ne vodis ...ako dobijes paruske castis pice
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:29:13
|
|
|
|
Pretty78
|
ako dobijem dobijas procenat.....cuclu jednu :)
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:29:56
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ajde glasaj te za MARTINU Nasa lepa devojcica da pobedi.
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:30:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Cucla = kafa...bolje kafa (necu piti sok obecavam )
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:39:31
|
|
|
|
Pretty78
|
SM
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:42:57
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Alex hvala najlepse..... p.s. VODIMOOOOO Uraaaaaaaaaaaa Ja necu traziti kafu ni cuclu,nego moze jedan Dzoni volker (po srpski )
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:43:06
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Cucla = kafa...bolje kafa (necu piti sok obecavam ) AJDE DOBROOOOOOOOOO i sok :)
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:43:09
|
|
|
|
mati
|
moze i meni kafa
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:46:25
|
|
|
|
Pretty78
|
ode nagrada na kafe ali ako ne zalim ni dinara....i onako nisu moje :)
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:52:52
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: Pretty78 Alex hvala najlepse..... p.s. VODIMOOOOO Uraaaaaaaaaaaa Ja necu traziti kafu ni cuclu,nego moze jedan Dzoni volker (po srpski ) ti ces dobiti balon vode i nošu
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:09:42
|
|
|
|
Pretty78
|
svakih 10 secundi ovi sto su drugi imaju glas vise
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:11:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kazm ja tebi hakeri breee...sad cu da glasam jopet s dva profila za vas
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:13:46
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Ja sam se tu bila skroz pogubila... Naravno glasala sam na ono što sam nailazila, a skontala sam da je bila gomila stvari za koje nisam glasala... Sorry drage moje
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:16:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jos 3 glasa od nas
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:20:50
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Deovjke, zenice nase drage, molim vas da svi koji nisu glasali a imaju profil na FB da glasaju za Martinu nasu devojcicu OVDE Jer konkurencija nas stize a ne bi smo zeleli drugi da pobede ipak nasa deca su nasa deca i najlepsa su.
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:43:40
|
|
|
|
Pretty78
|
za pola sata su sa 417 glasova dosli na 569 NE VERUJEM a mi imamo 575
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 28.1.2011 23:51:33
|
|
|
|
Pretty78
|
AJDE SAMO 3 KLIKA: 1 NA LINK 2 NA DOLAZIM 3 NA SLIKU HVALAAAAAA ... http://www.facebook.com/event.php?eid=106445012764113
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?