|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
11.1.2011 17:43:30   
nina26

IZVORNA PORUKA: caja 2

evo me bila sam kod doktora i nista user posted image najvjerovatnije cu dobitiuser posted image endometrijum mi je 8 mm...al idemo dalje nepredajemo se...idemo na iduci mjesec kad dobijem saduser posted image opet klomifen pocinjem piti.....

Tako je, glavu gore user posted image
Sto ne probadate iduci mesec sa inseminacijom ako je spermogram tm ok ?
Mozda bi vam to vise pomoglo.

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1201
11.1.2011 21:03:57   
caja 2
Ma mislila sam ja na to al svi mi daju privilegije zato sto sam ostajala 4 puta trudna pa nisam neki problem kako oni kazu drugo da nisam ostajala trudna nikako e onda bi bilo jedino rjesenje to,a sad klomifen za sad.......

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1202
11.1.2011 22:17:11   
Zzvoncica
Ako je verovati mom doktoru, a ovom verujem (za razliku od prethodnog) nemam nikakav "problem"... Klomifen mi daje da sto pre ostanem trudna, jer evo 3 godine je proslo od mog poslednjeg pobacaja (u 23 nedelji) user posted image ... A dodatna tri "mala" Pregnyla primam da se taj "plod" sto bolje ucvrsti, smesti, veze... sta god... user posted image ... TAko da... Danas primih prvu bocu od 5000, a naredne tri slede....

Vrlina je postupati u skladu sa sobom. Biti zadovoljan sada. Ne u ime buducnosti i od secanja na prošlost, nego zbog ovog trenutka. Vrlina je biti potpuno živ.

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1203
11.1.2011 22:25:00   
aleksandrova
Zzvoncice zelim ti puno srece i tebi i ostalim zenama na forumu...
ja sam prvi put u zivotu pila klomifen da povecamo sanse za user posted image prva tura nije uspela...i neki od folikula postao cista srecom i ona ode s user posted image ...tako da sad u nedelju opet pocinjem sad drugu dozu komifena...videcemo kako ce biti...samo napred hrabro i dobicemo mi nase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu Zzvoncica)
Direktna veza do poruke: 1204
11.1.2011 22:34:59   
Zzvoncica
Aleksandrova hvala puno na lepim zeljama...user posted image ... Ja sam nekako potpuni optimista... Verujem da "mora doci", ako ne ovog meseca, onda sledeceg, ili onog tamo... Al znam da hoce !!!!

Vrlina je postupati u skladu sa sobom. Biti zadovoljan sada. Ne u ime buducnosti i od secanja na prošlost, nego zbog ovog trenutka. Vrlina je biti potpuno živ.

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 1205
12.1.2011 10:31:10   
nina26

Ma mislila sam ja na to al svi mi daju privilegije zato sto sam ostajala 4 puta trudna pa nisam neki problem kako oni kazu drugo da nisam ostajala trudna nikako e onda bi bilo jedino rjesenje to,a sad klomifen za sad.......

A pa da zaboravila sam da si ostajala user posted image pre.
A jel si radila mozda antispermatozoidna tela osim redovnih hormona ?

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1206
12.1.2011 10:34:02   
nina26

IZVORNA PORUKA: Zzvoncica

Ako je verovati mom doktoru, a ovom verujem (za razliku od prethodnog) nemam nikakav "problem"... Klomifen mi daje da sto pre ostanem trudna, jer evo 3 godine je proslo od mog poslednjeg pobacaja (u 23 nedelji) user posted image ... A dodatna tri "mala" Pregnyla primam da se taj "plod" sto bolje ucvrsti, smesti, veze... sta god... user posted image ... TAko da... Danas primih prvu bocu od 5000, a naredne tri slede....

Zzvoncice, ja mislim da se Pregnyl prima da bi pukli folikuli a ne da se bolje ucvrsti plod, za to se pije progesteron. Mozda ti daje jos Pregnyla jer imas i manje folikule pa da oni puknu.
Jel si radila LH i E2 pre nego sto ti da inekciju?

Direktna veza do poruke: 1207
12.1.2011 11:17:08   
Zzvoncica
Sve sam moguce i "nemoguce" analize odradila pre ulazenja u pricu sa Klomifenom... I sve je bilo odlicno user posted image , tako da mi nije trazio da ista ponavljam, samo me redovno prati na ultra zvuku svaki drugi dan....

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1208
12.1.2011 11:48:38   
nina26

Sve sam moguce i "nemoguce" analize odradila pre ulazenja u pricu sa Klomifenom... I sve je bilo odlicno user posted image , tako da mi nije trazio da ista ponavljam, samo me redovno prati na ultra zvuku svaki drugi dan....

Onda uzivaj i noge u vis user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

Direktna veza do poruke: 1209
12.1.2011 12:01:15   
Zzvoncica
user posted image hvala ti draga moja.... Uzivam svako vece.... user posted image A mm se ovaj put sjajno pokazao, donosi jastuce, pomaze mi da se sto bolje namestim, opominje me da ne zaboravim da "dignem noge".... Ako nista drugo, bar se slatko smejemo....user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1210
12.1.2011 14:01:06   
*Maki*
Zvoncice, samo napred draga! Pregnil se prima da jajne celije sazre sto bolje i naravno da se oslobode iz folikula. I verovatno da se ucvrste... tu i klomifen isto pomaze osim sto izaziva stimulaciju jajnika. Tako mi je Dr rekao. Samo napred i javljaj nam sta se desava. Mnogo znaci to da je Dr dobar i da imas poverenje u njega! Samo ga slusajte i samo napred!

Mia.Ivana, procitaj sta smo pisale o klomifenu na prethodnim stranama, imas jako puno informacija. Ljubac i samo napred. Javljaj sta se desava!

Caja2, Aleksandrova, cure samo napred, uspecemo mi videcete!!

< Poruku je uredio *Maki* -- 12.1.2011 14:03:38 >

Direktna veza do poruke: 1211
12.1.2011 16:52:07   
caja 2

IZVORNA PORUKA: caja

A pa da zaboravila sam da si ostajala pre.
JESAM SVE SAM RADILA sto ima na svijetu od nalaza sad sam u BOzijim rukama..............al bit ce..............

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1212
12.1.2011 17:13:36   
nina26

IZVORNA PORUKA: caja

A pa da zaboravila sam da si ostajala pre.
JESAM SVE SAM RADILA sto ima na svijetu od nalaza sad sam u BOzijim rukama..............al bit ce..............

Znam draga da si radila sve zivo, ali opet eto pitam, da mozda niste i ovaj user posted image
Opusti se sad, malo strpljenja i bice jedna velika i lepa user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1213
13.1.2011 12:45:19   
caja 2
Da vam javim da sam dobila user posted image danas i demo na klomifen 23/eg 01 2011 i ako bog dragi da da prvo bude folikula kao prosli mjesec i da sve bude u redu.....hvala vam na svemu sto mi pomazete psihicki nina posebno,maki se nejavlja neznam sta je s njom znam da je i ona dobilauser posted image ovaj mjesec al dalje neznam nista....

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1214
13.1.2011 13:01:52   
Zzvoncica
Meni danas 15dc, primljen Pregnyl 5000 prekjuce, muckalo se i taj i prethodni danuser posted image ... Danas treba da primim Pregnyl od 1500, a od jutros imam bas dobre bolove u donjem delu stomaka, naizmenicno se "jave" jajnici i levi i desni.... O "temperaturnim promenama" vruce mi je ... ladno mi je... da ne pricam...

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1215
13.1.2011 13:06:21   
*Maki*
Caja2, ako mislis na mene, tu sam ja user posted image Radili su mi juce HSG, sad probamo prirodno ovaj ciklus (posto je u toku tj. kasno je za stimulaciju) a i naredni cu da odmaram, probacemo prirodno i probacu neke cajeve. Pa cemo nastaviti sa klomifenom ako ne uspemo...

Zvoncice, samo napred! Mora tako da boli, mene je isto bolelo, ali to se izdrzi. Samo lezi i miruj, uzivKaj dok ne prodje. To se spremaju folikuli da pucaju, zbog Pregnyla se vise oseca bol... Jedva cekam da nam javis lepe rezultate! Ljub

Direktna veza do poruke: 1216
13.1.2011 13:17:36   
Zzvoncica
Maki...user posted image i ja se iskreno nadam "najboljem".... Svega su me postedeli, ne radim, kuci sam, mm se oko svega brine.... ja uzivam....

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1217
13.1.2011 13:19:49   
Skopska
Zzvoncica , to te boli jer pucaju folikule. sad ti je najveca plodnost, pa muckaj user posted image Onda kad puknu bol ce prestati. zelim ti srecu ovaj ciklus

Direktna veza do poruke: 1218
13.1.2011 13:23:20   
Zzvoncica
Joooj, hvala vam puno drage moje... stvarno ste sjajna podrska !!!!! Skopska, muckali smo dve veceri za redom, sinoc pauzirali, a veceras u nove radne pobede user posted image pa ako nista drugo, bar smo se lepo zabavili i ismejali mojim podignutim nogama uza zid....user posted image

(odgovor članu Skopska)
Direktna veza do poruke: 1219
13.1.2011 16:31:24   
nina26

Da vam javim da sam dobila user posted image danas i demo na klomifen 23/eg 01 2011 i ako bog dragi da da prvo bude folikula kao prosli mjesec i da sve bude u redu.....hvala vam na svemu sto mi pomazete psihicki nina posebno,maki se nejavlja neznam sta je s njom znam da je i ona dobilauser posted image ovaj mjesec al dalje neznam nista....

Caja2, darling show must go on user posted image
Idemo u nove pobedeuser posted image
Tu smo da pomognemo jedni drugima, ko koliko moze i kad moze user posted image
Maki, dize noge u vis, pa se zato ne javlja user posted image
Sto tako kasno kreces sa klomifenom, ja sam ga uzimala od 2 dana? Da probas i ti, sta mislis,ne moze da ti skodi?

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1220
13.1.2011 16:33:16   
nina26

Joooj, hvala vam puno drage moje... stvarno ste sjajna podrska !!!!! Skopska, muckali smo dve veceri za redom, sinoc pauzirali, a veceras u nove radne pobede user posted image pa ako nista drugo, bar smo se lepo zabavili i ismejali mojim podignutim nogama uza zid....user posted image

Zzvoncie, navijamo da se isplatila gimnastikauser posted image

Direktna veza do poruke: 1221
13.1.2011 23:21:43   
Zzvoncica
Resila sam da u Novu Pravoslavnu udjem u "sveca polozaju".... Ispratili smo goste, fin neki narod, shvatili su da je "vreme"....user posted image , sad odoh pod tus, pa polako... user posted image I da ne zaboravim Srecna Nova Pravoslavna 2011....

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1222
14.1.2011 12:12:47   
Zzvoncica
Izgleda da sam ja prva od jutros ovde... Malo ste mi se uspavale koleginice "klomifenke"user posted image Slavilo se to sinoc... Ja samo da "popisem simptome" radi boljeg pracenja situacije... Juce sam primila Pregnyl od 1500, onaj jak pritisak u stomaku i ledjima je sinoc u neko doba popustio... Mi "muckali"... Pa cemo danas da pauziramo, ako mm ne odluci drugacije, posto sam ja uvek Za....user posted image Javljajte se kako ste.... Lakse je kad nas je vise....

Direktna veza do poruke: 1223
14.1.2011 12:24:47   
nina26

Izgleda da sam ja prva od jutros ovde... Malo ste mi se uspavale koleginice "klomifenke"user posted image Slavilo se to sinoc... Ja samo da "popisem simptome" radi boljeg pracenja situacije... Juce sam primila Pregnyl od 1500, onaj jak pritisak u stomaku i ledjima je sinoc u neko doba popustio... Mi "muckali"... Pa cemo danas da pauziramo, ako mm ne odluci drugacije, posto sam ja uvek Za....user posted image Javljajte se kako ste.... Lakse je kad nas je vise....

Ajde Zzvonvice, samo napred u pobede, pa ako se muz nesto necka user posted image ti za njim user posted image
Ja nisam ovaj mesec na terapiji, ali vas pratim i naravno navijamuser posted image

Direktna veza do poruke: 1224
14.1.2011 12:41:39   
Zzvoncica
Nina draga... Trckaram ja za njim, ali donekle ga i razumem... Kad stisnu problemi sa svih strana nije bas lako "opustiti se" i uzivati... No, ovog smo puta bili jako vredni, pa se valjda s pravom nadamo .... A ako ne... pa uvek ima onaj "sledeci mesec", zar ne?

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here