|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
4.1.2011 22:09:19   
janajana
IZVORNA PORUKA: janajana

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Janajana, jeste skupo. Bas mi se ne daju te pare. Ko ima on ce moci sebi da priusti tu vrstu usluge.
Ja bi prva dala da imam te pare

DA se nadovezem dala bi za apartman posle porodjaja bar za jedan dan samo da bi dosla sebi

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 476
5.1.2011 9:44:51   
strahinja11

IZVORNA PORUKA: janajana

IZVORNA PORUKA: strahinja11

Epidural - 20 000RSD
Muz da prisustvuje porodjaju - 5 000RSD
Nega 8 sati - 8 000RSD na dan (zavisnosti od slobodnih mesta ili apartman ili dvokrevetna soba)
Nega 24 sata - 15 000RSD na dan (sto posto si sam u apartmanu)

Ja kapiram tri stavke ali mi nikako nije jasno ovo - Nega 8 sati user posted image

Nega 8 sati je da babica odnosno sestra provede sa tobom 8 sati dnevno i pomaze ti sve (ako sam dobro skapirala)

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 477
5.1.2011 9:50:40   
strahinja11
ja sam razmisljala mnogo i na kraju sam se odlucila samo za epidural, jer je on stvarno najpotrebniji.

ako budes bila na 4. spratu u Visegradskoj veruj mi apartman ti nije potreban, zato sto su sve sobe dvokrevetne i renovirane:)))

(odgovor članu strahinja11)
Direktna veza do poruke: 478
5.1.2011 10:35:04   
zoća
ma bezveze bacate pare oko te dodatne nege bespotrebno. Epidural ok a sve ostalouser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 479
5.1.2011 11:40:56   
janajana
Ja jos ne znam kako cu se poradjati, to je na doktorima da odluce... Mada nesto razmisljam ja cu u svakom slucaju morati da imam punu paznju  user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 480
5.1.2011 12:51:19   
Maryna1
IZVORNA PORUKA: zoća

ma bezveze bacate pare oko te dodatne nege bespotrebno. Epidural ok a sve ostalouser posted image user posted image

potpuno se slazem!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 481
6.1.2011 18:48:51   
strahinja11
Slazem se i ja, mada svako treba da odluci za sebe...

Dugo sam razmisljala o epiduralu i uplatila sam ga, jer mi je prvi put i ne znam kako boli.
A ako sve bude islo kako treba, i ako se ne budem poradjala dugo i ja cu bez epidurala:)))

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 482
6.1.2011 18:52:18   
Maryna1

Dugo sam razmisljala o epiduralu i uplatila sam ga, jer mi je prvi put i ne znam kako boli.
A ako sve bude islo kako treba, i ako se ne budem poradjala dugo i ja cu bez epidurala:)))

videces, bolje da si ti prijavila, a ako ne zatreba samo otkazesuser posted image

Direktna veza do poruke: 483
7.1.2011 2:58:04   
liliana
Ja sam pre godinu dana bila u apartmanu nakon porođaja i plačala sam ga 5.ooo din po danu. Seste nisu stalno bile sa mnom, več  su dolazile kao i kod ostalih na spratu, s tim što su dolazile kada bih ih pozvala, a i dolazile su da mi pomognu da odem do toaleta i da se istuširam. Dakle, ne postoji stavka da je sesta 8h ili 24h uz tebe ako si u apartmanu.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 484
7.1.2011 13:18:03   
strahinja11

IZVORNA PORUKA: Maryna1

videces, bolje da si ti prijavila, a ako ne zatreba samo otkazesuser posted image

Ma da to i ja mislim ... bilo bi strava kad mi ne bi trebala:)))

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 485
7.1.2011 13:22:54   
strahinja11

IZVORNA PORUKA: liliana

Ja sam pre godinu dana bila u apartmanu nakon porođaja i plačala sam ga 5.ooo din po danu. Seste nisu stalno bile sa mnom, več  su dolazile kao i kod ostalih na spratu, s tim što su dolazile kada bih ih pozvala, a i dolazile su da mi pomognu da odem do toaleta i da se istuširam. Dakle, ne postoji stavka da je sesta 8h ili 24h uz tebe ako si u apartmanu.

`Tako su meni rekli na GAK-u u Visegradskoj pre dva dana, ne znam nisam imala iskustva.
To je bilo pre godinu dana, sada je drugacije :)
Pozz liliana

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 486
10.1.2011 17:10:15   
Mizzy
Zdravo! Jel ste sigurne za ovaj epidural u Visegradskoj? Mislim da se ne placa? Bas ste me obradovale.....

Direktna veza do poruke: 487
10.1.2011 17:36:49   
marija32
Ja takodje nisam cula za tu dodatnu negu??
Ja sam se porodila pre 6 meseci i sve mi je bilo kao i Liliani- (usput, ako se odlucite za apartman-SAVETUJEM NIKAKO U APT. BR 9 na carskim!)
Epidural se koliko znam samo u DM ne placa.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 488
10.1.2011 18:01:11   
strahinja11
Mizzy,

Ja sam uplatila epidural. Savetujem ti da kad budes isla na ctg, pitas na blagajni sve ce ti reci.

Pozz

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 489
10.1.2011 21:39:55   
Sanjica26 RR
Da li je neko cuo za dr Jovana Bilu? Treba da me primi u sredu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 490
11.1.2011 11:51:39   
Mizzy
A muz na porodjaju? Ja sam cula da je 15 000 dinara? Mnogo me nervira sto informacije ne postoje, i sto je potpuno diskreciono. zasto ne stave na sajt sta se placa,  sta ne? Cist bezobrazluk.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 491
11.1.2011 18:32:35   
strahinja11
Muz na porodjaju je 5000 rsd i treba da izvadi bris grla i nosa u Visegradskoj.

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 492
12.1.2011 11:34:21   
Mizzy
Hvala ti puno! Nadam se da nece podici cene do avgusta user posted image  Mada, inflacija ..... user posted image

Direktna veza do poruke: 493
12.1.2011 12:20:32   
strahinja11
xaxaxa...
ko znauser posted image

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 494
13.1.2011 9:26:00   
Sanjica26 RR
Imam jedno pitanje za one koje su se poradjale u Visegradskoj. Dok sam cekala dr, primetila sam da sestra koja vodi trudnice na porodjaj, ne daju da se nosi cela torba koju je ponela. Nego, samo jedna kesa. Rekla je muzu te pacijentkinje kad se zena porodi, da donese tu torbu. Sad mi nije jasno, sta mogu da unesem?

I, strahinja kad sam pitala dr, da li moram na vreme da zakazem epiduralnu, rekao je da nema potrebe. Sve se dogovorim sa anesteziologom i on na licy mesta uradi analize. Oko placanja nije siguran.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 495
13.1.2011 9:29:17   
Anoniman
Kad sam ja bila nisu dali da se unose velike torbe, nego su ih terali da se prepakuju. A manje torbe su dozvoljavali.

Direktna veza do poruke: 496
13.1.2011 9:33:37   
strahinja11
Doktor je rekao i meni da ne moram da uplatim pre porodjaja, da mogu da platim nakon porodjaja. Ali mora da se plati za sad, jedino ako imas vezu sa anesteziologom pa ga castis na ruke. Jasam htela potpuno regularnu proceduru.

Ne razumem sta bi trebalo ovo da znaci, da ja kao lazem ili ... samo sam zelela da podelim svoje iskustvo i olaksam nekom, ali se to potpuno pogresno tumaci. Kao da ja imam nesto od tih 20 000 ili sam uplatila zato sto sam luda ili ne znam ....
user posted image

Direktna veza do poruke: 497
13.1.2011 9:36:03   
Sanjica26 RR
Strahinja, nisam mislila da lazes. Uopste mi nije namera da nekog zezam. Nego, samo sam ti prenela ono sto mi je dr rekao. Htela sam i ja odmah platim, ali kad mi je rekao da nema potrebe unapred da zakazujem, odustala sam.

Direktna veza do poruke: 498
13.1.2011 9:38:55   
Sanjica26 RR
Snek, meni nije uopste velika torba. Normalna u kojoj su samo najpotrebnije stvari. . I ova zena sto je usla nije imala veliku torbu. Sta onda da unesem?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 499
13.1.2011 9:40:40   
strahinja11
Ok.

Svako ima pravo da odluci kako zeli...

Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here