Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 14:22:20
|
|
|
|
jabudic
|
Evo jos jedna sa mojom omiljenom kapicom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 14:25:13
|
|
|
|
IVA 11
|
Imam u temi-fotke sa vencanja, i slike mama sa svojim bebama, ali cu postaviti i ovdje, pola(ni tebe) ne znam kako izgledaju, nisam ovu temu cijelu citala.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 14:35:28
|
|
|
|
Anoniman
|
< Poruku je uredio Cindarella -- 27.12.2010 14:36:13 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 15:08:17
|
|
|
|
Maryna1
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Imam u temi-fotke sa vencanja, i slike mama sa svojim bebama, ali cu postaviti i ovdje, pola(ni tebe) ne znam kako izgledaju, nisam ovu temu cijelu citala. ja tek sad pronasla ovu temu, nisam jos stavila sliku, postavicu kasnije!!! svi su bas lepi, toliko puno lepotic na jednom forumu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 16:34:44
|
|
|
|
magde
|
ovo sam ja i moja sestra ja sam u 8 mesec
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 16:46:42
|
|
|
|
AtenA
|
iva ah evo je i nasa lepotica magde ,jedna od najlepsih zena na rr
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 17:51:28
|
|
|
|
sneza24
|
Caco,Iwana,magde,Brano,jabudić prelepe ste.
< Poruku je uredio sneza24 -- 27.12.2010 17:53:25 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 20:16:52
|
|
|
|
magde
|
hvala na komplimente zene prelepe i naravno lepa plavusa ATENA kako i sve ostale
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 21:11:09
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Kakve lepotice joj.. Zene sve ste prelepe..
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 28.12.2010 16:38:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja deca i ja
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 28.12.2010 16:40:19
|
|
|
|
Podrum Š.
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 28.12.2010 16:43:31
|
|
|
|
Jele
|
Ribizla, kakva linijaaaa, svakaaa čaaast
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.12.2010 8:34:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.12.2010 8:37:40
|
|
|
|
Jeca*
|
meni je ribizla kao lutka slatka. Ja pricam mm posle rr deda mraza, ko je ko (posto nije bilo sanse da se u onoj guzvi nesto druzimo sa rr mamama i tatama a ja sam jos uglavnom jurila da usnimim Luku ) i kazem ja njemu, ona sto sam najvise pricala sa njom, jesi je video? to i to godiste, dvoje dece...svaka joj cast! a on ce: jel pricas o Ani? hahaha....ja nisam ni zapamtila ime
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.12.2010 8:41:33
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ribizla je ko devojcica.Ja sam na kraj skontala koja je ta devojcica, kad sam povezala sina i nju, posto sa ga slikala sa Deda Mrazem.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.12.2010 8:50:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Jeco Super mama,videla sam na fb,on je tebi pozirao
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.12.2010 9:00:19
|
|
|
|
Anoniman
|
A stvarno imamo lepih žena na ovoj RR! Koliko puta mi se desilo da se kuckam tu po temama i da ne mogu da se setim čije lice se krije iza kog nicka i avatara i onda dođem ovde pa tražim...jbg moram znati s' kakvom ženom divanim Evo i mene ali ovaj put sa vereničkom kašičicom na prstu Trebalo mom dragom puno da me zaprosi a sad me prosi tri puta mesečno ''oćeš ti biti moja žena?!'' a ja mu kažem...''nije ti to pametno, šta će ti roditelji reći kad dovedeš snajku sa stomakom do zuba!!!''
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 30.12.2010 8:43:54
|
|
|
|
Anoniman
|
`Snajka` super si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 30.12.2010 8:53:10
|
|
|
|
caca81
|
Pre svega, hvala svima na pozitivnim komentarima, a sada ja vas da ishvalim. Jabudić, pa ti si tako mlada, super izgledaš! Ribizla, posle dvoje dece izgledaš super i veoma mladoliko. Rado, tvoj lik spajam sa tvojim vedrim duhom na forumu.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.1.2011 18:10:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala lepo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.1.2011 2:13:20
|
|
|
|
maja19
|
Kao sto rec Rada ovo je super tema, dodjes i vidis sa kim ses ve ovde dopisujes.. Ribizla svaka cast na liniji.. Magde super izgledas... I sve ostale puno pozdrava...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2011 12:34:55
|
|
|
|
indy_25
|
Odsjekla sam siske
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2011 12:36:30
|
|
|
|
indy_25
|
I evo jedne novogodisnje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2011 15:34:59
|
|
|
|
NadaR
|
Indy ..
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2011 21:01:09
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Caco,Iwana,magde,Brano,jabudić prelepe ste. hvala draga takodje!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?