Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:52:06
|
|
|
|
Olga75
|
ja sve vezujem za avatar sto ce reci da sam zamisljala vecinu sasvim drugacije ali toliko lepih zena na jednom mestu ne znam da li sam ikada videla
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:54:08
|
|
|
|
caca81
|
Ta-na-na-na...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:54:11
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: caca81 Ja bih malo da se "izlupetate" pa da vas "zadivim" mojom lepotom. Srednja dužina kose,plavuša,smeđe oči,punije usne,tačnije gdonja punija a gornja tanja,sportski tip,lepe crte lica,prosečne visine,velike grudi sa skladnom figurom
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:54:52
|
|
|
|
indy_25
|
Caco bas lijepa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:55:29
|
|
|
|
Iwana87
|
caco lepotice
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:56:13
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 IZVORNA PORUKA: caca81 Ja bih malo da se "izlupetate" pa da vas "zadivim" mojom lepotom. Srednja dužina kose,plavuša,smeđe oči,punije usne,tačnije gdonja punija a gornja tanja,sportski tip,lepe crte lica,prosečne visine,velike grudi sa skladnom figurom U pravu sam bila za sve osim za dužinu i boju kose,a i sad nekako mislim da si sportski tip iako na slici nosiš drugačiju garderobu.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:57:13
|
|
|
|
caca81
|
Zahvaljujem na komplimentima.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:57:28
|
|
|
|
NadaR
|
Moram da se pohvalim da sam pogodila sve za Rivanu , identicno sam je zamislila Ma ovo je najljepsi forum
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:58:23
|
|
|
|
Maryna1
|
Bas si lepa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:58:55
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Moram da se pohvalim da sam pogodila sve za Rivanu , identicno sam je zamislila Ma ovo je najljepsi forum
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 12:59:32
|
|
|
|
Iwana87
|
evo mene malo pre da se udam ,a od sad bas nemam slike ni jedne,imam kao trudnica,posle toga samo par sa mm ili mihajlom bas bzv,a i nisam za javnost
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:00:25
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 IZVORNA PORUKA: Daca88 IZVORNA PORUKA: caca81 Ja bih malo da se "izlupetate" pa da vas "zadivim" mojom lepotom. Srednja dužina kose,plavuša,smeđe oči,punije usne,tačnije gdonja punija a gornja tanja,sportski tip,lepe crte lica,prosečne visine,velike grudi sa skladnom figurom U pravu sam bila za sve osim za dužinu i boju kose,a i sad nekako mislim da si sportski tip iako na slici nosiš drugačiju garderobu. Daco, nisi puno omašila. Ovo mi je poslovna garderoba i za neke svečanije prilike. Uglavnom sam u trenerkama i patikama. A odbojku nekad trenirala.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:03:24
|
|
|
|
snješka
|
Iwana, hvala puno, ali ima viška baš. To mi pokazuju moje pantalone i majice. Indy i nado, ja sam vaše slike vidjela u ekoj temi, možda baš u ovoj, ma izgledate dobrooooo, skroz drugačije nego sam zamišljala, kao uostalom i ostale forumašice. Sve sam promašila . A sve ste pravo lijepe, najiskrenije. Tasho, zavidim ti na liniji, ja kad sam tako izgledala najbolje sam se osjećala.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:03:30
|
|
|
|
caca81
|
Iwana, u mojim mislima si takva, samo plavuša. Zamišljam te da si otkačena i voliš da se šališ, osmeh uvek na licu.
< Poruku je uredio caca81 -- 27.12.2010 13:04:11 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:06:56
|
|
|
|
Iwana87
|
sad skoro sam izvlacila pramenove,ali nee to nisam ja,i odmah se prefarbala.A zezanje,pa tako sam zivela sve dok se ne zarobih brakom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:07:40
|
|
|
|
Olga75
|
dobro je dok mene ne zamisljate inace bi imale nocne more
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:09:16
|
|
|
|
NadaR
|
Olga blesavice .. Ja sam te vidjela na fb
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:09:25
|
|
|
|
Iwana87
|
sama se diras,ajd sad foto,brzoooo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:14:12
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: olga75 dobro je dok mene ne zamisljate inace bi imale nocne more E preterujes sada. Aj sad stavi sliku.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:15:29
|
|
|
|
Olga75
|
ma , stavicu samo da stignem kuci i savladam smanjivanje i slikomat , plavusa sta ces
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:17:38
|
|
|
|
Maryna1
|
IZVORNA PORUKA: Brana ovo sam ja! inace sve rr forumasice ste mi prelep e!!!!!! bas si lepa drugacije tebe zamisljala!!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 13:19:31
|
|
|
|
indy_25
|
Brano ma prelijepa si osim sto si bas pozitivna osoba i fizicki su wooooooww.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 14:10:52
|
|
|
|
Maryna1
|
svi su prelepi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 14:15:31
|
|
|
|
IVA 11
|
Braaaano, super izgledas, preslatka si! Meni su teme gdje postavljamo slicice, najljepse teme!!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.12.2010 14:19:15
|
|
|
|
Maryna1
|
Iva sad sam pregledala slike, nisam videla tvoju, da li si ti stavila?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?