|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: pumpica za izmlazanje
4.12.2010 23:51:15   
New Mom
Meni opet žao što sam se zaletela i kupila to pre porođaja, jer ruka mi je otpadala na ručnu, tako da sad sa ovom pameti, definitivno bih kupila električnu. Inače, isto Avent.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu JecaNS)
Direktna veza do poruke: 251
5.12.2010 17:03:31   
Anoniman
Koristim Aventovu,i prezadovoljna sam,da mi ne bi nje u porodilistu,a i sada,prsti bi mi otpali od rucnog izmuzivanja.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 252
28.12.2010 13:37:03   
sirena
Zdravo, ja sam dobila Aventovu pumpicu za izmalazivanje, koriscena je kaze mi drugarica svega dva puta, ali mene zanima kako da je dezinfikujem?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 253
28.12.2010 13:40:45   
Brana
IZVORNA PORUKA: sirena

Zdravo, ja sam dobila Aventovu pumpicu za izmalazivanje, koriscena je kaze mi drugarica svega dva puta, ali mene zanima kako da je dezinfikujem?

Te pumpice su najbolje,a za dezinfekciju najbolje je da je otkuvas jer ona je namenjena i da beba iz nje moze piti mlekce sto znaci da moze i da se otkuva u vrucoj vodi.

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 254
30.12.2010 15:38:05   
Sanjica26 RR
Da li ste upoznati da li avnetova pumpica moze da se naruci preko firme MCG Group?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 255
1.1.2011 18:30:40   
Vika
Sanjice, mozes poruciti

OVDE

Cena je ok

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 256
2.1.2011 21:46:02   
Sanjica26 RR
Cena je ok, ali ne znam da li se dobija sve u paketu kao sto je na sajtu MCG group-e. Poslala sam im mail, pa cu sacekati odgovor.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 257
2.1.2011 21:49:43   
morena
Da li je ta pumpica neophodna? Vidim da je puno mama kupi i onda nikad ne upotrijebi. Preskupo je da se kupuje bez veze.

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 258
2.1.2011 21:51:34   
Sanjica26 RR
Uglavnom se koristi. Ja znam unapred da necu znati rucno tako da sam odlucila da kupim. Verujem da ce mi koristiti.

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 259
2.1.2011 22:25:01   
maja19
Ja sa Nikolom nisam htela da kupujem u startu dok ne vidim kako ce biti i nisam pogresila, mleka nije bilo u dovoljnim kolicinama, i samo smo se dojili dve nedelje..posle toga je prestalo kao rukom odneseno..i sad cu da sacekam pa ako mi bude trebalo kupicu i to isto Avent..prezadovoljna sam tim brendom, Nikola mi je imao svu opremu od njih i stvarno je super..samo malo skupa, ali sta da se radi

Direktna veza do poruke: 260
4.1.2011 17:51:44   
Ana007

IZVORNA PORUKA: morena

Da li je ta pumpica neophodna? Vidim da je puno mama kupi i onda nikad ne upotrijebi. Preskupo je da se kupuje bez veze.

Iskreno mene je spasila,kad pomislim da sam trebala da se muzem ručno kukuuser posted image Ovako sa pumpicom začas gotovouser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 261
4.1.2011 17:54:49   
mejvis
Ja je još uvek koristim a beba mi ima 8 meseci!!! Kada idem negde začas izmuzem da ostavim mleko ili kada pravim neke žitarice za večeru koje idu sa mlekom. Ja sam moju pumpicu maksimalno koristila i stvarno mi je bia velika pomoć!

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 262
4.1.2011 19:26:15   
Crvenkapa85
ja se vala u ovoj trudnoci necu maltretirati,nema sanse....kad se samo setim nocnog izmlazavanja,uf.......koju preporucujete a da nije ona rucna nego na struju

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 263
4.1.2011 20:01:14   
isidora88
ja je koristim ali retko jer mi treba vise od pola sata da se izmuzem i ruka mi otpadne a da ne pricam da se zesce smorim user posted image
ne znsm da li ce mi se grudi razdraditi pa ce to brze ici ili ce mi uvek ovako dugo trebati da se izmuzavam?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 264
4.1.2011 20:02:34   
Sanjica26 RR
Isidora, jel koristis rucnu?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 265
4.1.2011 20:56:40   
Crvenkapa85
ja sam se zaljubila u jednu pumpicu...gledala sam onu seriju o Kardasijanima na kanalu Travel and Living....i tamo im je cerka imala pumpicu sa nekim nastavcima koji se prikace na bradavice,ukljuci se u struju i milina....kao da te muze hahaha.
te na struju mora da su zakon...ja bi se pre rukama izmuzala nego na rucnu pumpicu

Direktna veza do poruke: 266
7.1.2011 20:28:36   
strahinja11
ja jos nemam iskustva sa tim, ali znam da je moju sestru spasla neka elektricna pumpica (ne znam koje je marke).

ja cu je verovatno naslediti:)))

Direktna veza do poruke: 267
7.1.2011 20:39:42   
Daca88

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85
....i tamo im je cerka imala pumpicu sa nekim nastavcima koji se prikace na bradavice,ukljuci se u struju i milina....kao da te muze hahaha.
te na struju mora da su zakon...ja bi se pre rukama izmuzala nego na rucnu pumpicu

OOOO,daaaaa,vakumski nastavci na koje su namontirane po dve flašice,za na obe bradavice.Električna,kao da te muze...
MEDELAuser posted image ja sam je dobila na pomoć u porodilištu kada sam zakačila mastitis.Morala sam navijati alarm na svaka 2h da se izmuzavam...i ja sam se isto kao ti"zaljubila"u tu pumpu...to je extra što se istovremeno muzu obe dojke,a ne kao ostale električne pumpice(avent,nuck) što prvo jedna,pa druga.Bilo je za tili čas izmuženo mleko.
Ali sam odustala od ljubavi sa medelom kada sam saznala od načelnice neonatologije da košta 2000 eurauser posted image
i tako kupila sam aventovu električnu za 100 eura.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

Direktna veza do poruke: 268
7.1.2011 21:19:39   
Verus
Ja imam tu pumpu o kojoj daca prica: doduse, ta sto je 2000 eura koristim ovde u bolnici na poslu...u onoj sobi za muzenje u koje dolaze radnice koje doje...svako naravnoima svoje nastavke, pumpe svoje filtere, tako da je bezbedno, ALI sam za kuci kupila manju medelinu od 300 dolara, stvarno je super...
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

ja sam se zaljubila u jednu pumpicu...gledala sam onu seriju o Kardasijanima na kanalu Travel and Living....i tamo im je cerka imala pumpicu sa nekim nastavcima koji se prikace na bradavice,ukljuci se u struju i milina....kao da te muze hahaha.

Direktna veza do poruke: 269
7.1.2011 21:40:10   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Isidora, jel koristis rucnu?

dauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 270
7.1.2011 21:41:46   
Sanjica26 RR
Ja cekam u ponedeljak da mi stigne elektricna. Ipak smo odvojili pare za to, na muzevljevu inicijativu.

Direktna veza do poruke: 271
7.1.2011 22:07:01   
mejvis
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja je koristim ali retko jer mi treba vise od pola sata da se izmuzem i ruka mi otpadne a da ne pricam da se zesce smorim user posted image
ne znsm da li ce mi se grudi razdraditi pa ce to brze ici ili ce mi uvek ovako dugo trebati da se izmuzavam?user posted image

Trebalo bi da krene brže. Meni sada kad su mi pune grudi treba 5-10 min da napunim flašicu. Probaj malo da stiskaš i masiraš grudi u gornjem delu dok se izmuzavaš. Samo pazi da ne izgubiš vakum dok stiskaš.

Direktna veza do poruke: 272
10.1.2011 12:28:29   
jovicaa
ja ne bih unapred kupovala pumpicu...

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 273
10.1.2011 12:32:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mejvis

Ja je još uvek koristim a beba mi ima 8 meseci!!! Kada idem negde začas izmuzem da ostavim mleko ili kada pravim neke žitarice za večeru koje idu sa mlekom. Ja sam moju pumpicu maksimalno koristila i stvarno mi je bia velika pomoć!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Rada T. -- 10.1.2011 12:33:44 >

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 274
10.1.2011 12:37:32   
*Alexx*
Rado, sta nije jasno? Zitarice za bebu, koje se prave sa mlekom user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here