Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2010 10:44:36
|
|
|
|
bojanica7
|
jos jedan dan
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2010 19:00:35
|
|
|
|
isidora88
|
jos ko zna koliko
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2010 19:04:06
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: bojanica7 jos jedan dan bojanice, dobićeš najlepši poklon za NG!!!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2010 20:14:01
|
|
|
|
bojanica7
|
da znas!!!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 29.12.2010 14:32:48
|
|
|
|
Natalie018
|
Jos 5 dana... a osecam da cu garant pregurati termin..
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.1.2011 9:38:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Još 19 dana
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.1.2011 12:55:58
|
|
|
|
lanajelena
|
Opa Rajka stislo
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.1.2011 19:18:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaooooj tek će da me stisne nekako mi dosta ovog trudnovanja! Došlo vreme za fajronat... još malo i zatvaramo motel Pomalo sam nervozna, nije svejedno ali snaćemo se valjda
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:01:11
|
|
|
|
maja19
|
Da preduhitrim Radu..i meni i njoj jos 18dana...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:08:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A, meni je ostalo jos 9 dana.
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:43:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja19 Da preduhitrim Radu..i meni i njoj jos 18dana...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:45:09
|
|
|
|
JMPM
|
Hoce li neka trudnica danas da pocne ?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:46:10
|
|
|
|
maja19
|
E Rado sto bi bilo lepo da smo blize...deca vrsnjaci, mi bi se super druzile..a mozda i Sale dodje u Zajecar ko zna...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:50:18
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 A, meni je ostalo jos 9 dana. Sanjice zar tebi nije bio termin 1 mart
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:53:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Hoce li neka trudnica danas da pocne ? Ja od jutros ribam kupatilo kao luda Nasta... uhvati me neko ludilo u nedelju uvek... ako se dovoljno isforsiram ko zna možda krene a u kupatilu ne mogu ni da se okrenem kolika sam! Prebrisala pločice i sad da ih posušim ja se okrenem da uzmem krpu i kad sam se ponovo okrenula ono suvo obrisala guzicom
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:56:10
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Sanjica26 A, meni je ostalo jos 9 dana. Sanjice zar tebi nije bio termin 1 mart Pogresila sam to je Miljana u pitanju
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:57:04
|
|
|
|
maslachak
|
ajmo trudnice,jos malo
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:59:16
|
|
|
|
maja19
|
Izgleda da ove januarske trudnice hvata neko ludilo sredjivanja...i ja krenula sa pakovanjem posto se selimo i ne znam sta ce pre..stvari koliko hoces...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 12:02:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
lanajelena meni je termin 10. januara. Boga mi meni se nista ne radi. Samo bih lezala. To i radim.
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 12:10:40
|
|
|
|
Maryna1
|
Sanjica odmaraj dok imas vremja!!!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 12:13:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja19 Izgleda da ove januarske trudnice hvata neko ludilo sredjivanja...i ja krenula sa pakovanjem posto se selimo i ne znam sta ce pre..stvari koliko hoces... Ma nemam više šta... nego tako izmišljam... jedva čekam da mi stigne beban. Ja fantastično funkcionišem u hauosu kad nisam u haosu sve mislim ma ima vremena i onda baš ni to malo ne uradim. A kad znam da imam posla preko glave i obaveze... to je prava stvar
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 13:26:43
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: JMPM Hoce li neka trudnica danas da pocne ? Ja od jutros ribam kupatilo kao luda Nasta... uhvati me neko ludilo u nedelju uvek... ako se dovoljno isforsiram ko zna možda krene a u kupatilu ne mogu ni da se okrenem kolika sam! Prebrisala pločice i sad da ih posušim ja se okrenem da uzmem krpu i kad sam se ponovo okrenula ono suvo obrisala guzicom Hahahaahaaaaa....crkavam od smeha !
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 18:14:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa šta da ti kažem kad jeste tako Nekako mi se čini da je do ovog devetog sve nekako išlo mnogo brže... otegao mi se ovaj mesec a ne bi trebalo pun je događaja i praznika a meni sve nekako dugačak kao godina
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 18:51:28
|
|
|
|
maja19
|
Rado do samog kraja sve ce sporije i sporije da prolazi bas zato sto jedva cekamo da drzimo nase bebe u narucju...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 3.1.2011 4:11:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Još 17 dana Znam ja da je džaba meni ovo odbrojavanje...ali mi nekako zanimljivo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?