|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
14.9.2010 13:15:08   
milabb
Jedno pitanje jance,sta znaci bezbolna mens.tj.sta znaci kada u opste nemas simtome da ces da dobijes a dobijes.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 576
14.9.2010 13:23:37   
jelena038
znaci srecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisam sigurna da razumem pitanje. i ako se ne vide iz aviona, uvek ima simptoma za menstruaciju. ako nista, vaga uvek pokaze makar kilogram vise nego sto treba, dan dva pred, za vreme i nakon menzisa. ako mislis na krvarenje u sredini ciklusa, moze biti ovulacijsko, ali je ono specificno. menstruacja je uvek tamna i gusta, svaka sveza krv, svetlija i redja, je nesto drugo. nadam se da sam pomogla.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 577
14.9.2010 13:25:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

menstruacja je uvek tamna i gusta, svaka sveza krv, svetlija i redja, je nesto drugo. nadam se da sam pomogla.

Ne mogu se sloziti za boju menstr, moja je uvek jarko crvena.

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 578
14.9.2010 13:57:47   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: milabb

Jedno pitanje jance,sta znaci bezbolna mens.tj.sta znaci kada u opste nemas simtome da ces da dobijes a dobijes.

Prvi ciklus posle spontanog mi je bio potpuno bezbolan (inače imam baš bolne cikluse) i neko mi je rekao da tada verovatno nisam imala ovulaciju i da zato nije bolelo.. ne znam koliko je to tačno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 579
14.9.2010 14:04:50   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: jelena038

menstruacja je uvek tamna i gusta, svaka sveza krv, svetlija i redja, je nesto drugo. nadam se da sam pomogla.

Ne mogu se sloziti za boju menstr, moja je uvek jarko crvena.
meni su tako rekli nakon konizacije, posto mi je secen grlic i imala sam frku, je li menzis, ili krvarenje. rekli su da je menzis uvek tamniji i gusci. a kad sam buljila u isti, i meni je bio crven, tj. nisam vise bila sigurna.. mo's mislit koji shit!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
14.9.2010 15:06:01   
milabb
Pa i nije bas sreca,jer mi je kasnila a ja sam u stvari imala simtome trudnoce a ne mens.a ipak sam dobila.Hvala u svakom slucaju.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 581
14.9.2010 15:11:08   
milabb
Da i jos nesto meni je mens.uvek crven tj.svetlo crven sem pred kraj kada vec prolazi i tada mi je taman i ide mi kao zgrusala krv.

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 582
14.9.2010 15:27:05   
milabb
Pa i meni je takodje posle spontanog bila bezbolna mens.i posle svaka sve bolnija. sada nisam osetila kada mi je krenulo i nije me bolelo a vec danas me boli da nemogu to da podnesem.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 583
14.9.2010 15:32:09   
Ana RR
milabb, organizam se menja, ne može sve uvek biti isto.. ne brini, normalno je to user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 584
14.9.2010 18:17:03   
milabb
ok hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 585
23.9.2010 18:50:23   
jovana j
Zdravi devojke,

Ja se izvinjavam, ali ja sam na ovoj nasoj ringeraji poprilicno nova, pa mi se desava da ne namerno postavljam svoja pitanjca tamo gde im nije mesto... user posted image Izvinite na tome. Elem, ono sto mene zanima je da li je uobicajeno da bolu grudi za vreme ovulacije??? user posted image
Ovo me zanima jer mene grudi uglavnom ako bole, a bole me svakih 7 do 10 dana pre nego sto cu da dobijem user posted image . Ne secam se da mi se dogadjalo da me grudi i to ovako bole na sred srede, tj. kada su mi bas plodni dani. Mi doduse pravimo bebana, trudimo se nekako user posted image ali me stvarno zanima da li je neka imala ovako jako bolne grudi za vreme ovulacionog perioda?

p.s. user posted image Ja se naravno nadam da je ok, jer ja ovde od vas uglavnom citam o sekretu i bazalnoj temp., sto nisam merila, ali sekret da, uverila sam se maltene sa ´´slike´´kako on izgleda kada je rastegljiv, a kako kada je samo jako sluzav. Neverovatno user posted image
Nista ja moram sada da user posted image , ceka me privatni cas koji moram da odrzim.... pa mi pisite !!! Uzdam se u vas! user posted image
Vi znate da muskarci nisu tolko ´´strucni´´sa ovim temama... koliko god da ih obozavamo user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 586
23.9.2010 19:32:03   
modesti blejz
jovana j i ja bas danas imam isto pitanje kao i ti ,danas mi je 14 dc i maybe baby mi pokazuje ovulaciju a grudi me bole od juce kao da cu svaki cas da dobijem,u stomaku osecam i one ovulacijske boloveuser posted image

inace i mene svakog ciklusa grudi pocnu boleti 7-10 dana pre menge

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 587
27.9.2010 19:11:17   
milabb
Cao devojke evo ja da kazem,i meni se desavalo da bole grudi za vreme ovulacije a takodje i kada treba da user posted image ,ali meni na neka od 4 do5 dana pocinju da bole,a sto se tice ovulacije i bolova u grudima ja sam pitala svoju doktorku i ona mi je rekla da mogu da bole za vreme ovulacije,ali ne kod svih zena jer to zavisi od organizma do organizma jer nismo sve iste. To je sve sto znam nadam se da sam barem malo pomoglauser posted image .

(odgovor članu modesti blejz)
Direktna veza do poruke: 588
6.10.2010 20:53:46   
tijatija
drage, imam jedno mozda glupo pitanje ali neznam kome da se obratim u kalendaru mi npr. pise dan ovulacije 7 dali se to racuna 6-ti posle ponoci do 7 do ponoci user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 589
6.10.2010 22:01:36   
Anoniman
draga, nemoj da brines, par sati ni tamo ni vamo, samo ti muckaj i ranije i kasnije, a "plivaci" ce vec sacekati u zasedi to jajasce user posted image  (mozda ti neko odgovori i ozbiljnijeuser posted image )

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 590
7.10.2010 13:54:05   
milabb
Upravu je Ksena,samo ti muckaj uzivaj i nemoj previse da se opterecujes,kad  se budes naj manje nadala zakacice ti seuser posted image .

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 591
21.10.2010 22:30:31   
kerber
ehej devojke sto se tice tih dana i ja sam imala problema da odma da zatrudnim toko sam se isripovala mislila sam da je do mene nesto pa je suprug radio test ja sam bila ocajna pa smo pratile ovulaciju na onom portalu roditeljstvo i eto odem kod lekara zabrinuta da mi fali nesto ona me posalje pocetkom mesca na uz pa vidi da za 2dana sazreva ja pogledam na saj i tamo tako pise pa mi onda svaki drugi dan imali odnos i uboli ada doktorka rekla da celije imaju pravo na godisnji odmor prave pauzu do 3meseca da ne ovuliraju pa desavase da ljudi bas tad potrefe pa se razocaraju ona mi rekla videcemo ako sta sacekacemo da se vrate s odmora al sve ispalo ok nisu stigli da mi pobegnu

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 592
3.12.2010 0:38:20   
Tinana
jedno pitanje....
Da li su bolne grudi siguran znak da je ovulacija bila,ili one bole i ako je ciklus anovulatoran?
Mene uzasno bole,a bas i nisam sigurna da li sam ovulirala jer nisam dobro koristila Lh trakice?

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kerber)
Direktna veza do poruke: 593
3.12.2010 9:00:00   
sonyasha
Tanana, nisam sigurna 100% ali ovaj mesec su moje grudi imale pauzu da ne bole nedelju dana, u vreme O su me ubile u pojam (kao inače preduser posted image ), ja sam radila LH i pokazalo je da je tada bila O. Ćitala sam i kaže da može da bude jedan od znakova O, ali ja sam idalje sumnjičava da nešto nije u redu jer me nikada do sada nisu bolele u to vreme.

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 594
4.12.2010 21:48:27   
Tinana
Hvala sonyasha!
Volela bih da cujem i iskustvo drugih devojaka,jako mi je vazno

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 595
4.12.2010 22:02:31   
serendipity
Tinana,
Mislim da bone grudi ne moraju nista da znace. Mene pocnu da bole nekih 7 dana pre nego sto cu dobiti pa sve dok ne dobijem. Evo ovog meseca, imala sam ovulaciju ali su me je tek nedelju dana kasnije pocele grudi da bole.
Nekih posebnih znakova ovulacije nemam osim egg-a dva dana pred ovulaciju.

Nadam se da sam ti pomogla.

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 596
7.12.2010 22:03:34   
Nanet
Tinana, meni su bolne grudi znak ovulacije. Počnu da bole uvek par dana nakon što se pojavi egg i posle dva-tri dana prestanu. U isto vreme su bolele i kada sam zatrudnela. Znači da mi je tada 100% bila ovulacija.

(odgovor članu serendipity)
Direktna veza do poruke: 597
12.12.2010 0:06:26   
dobro bice iz bajke
Meni je ovulacija ovog mseca bas poranila..11dc,kupila sam lh trakice testirala se juce i danas i ovulacija je u toku..user posted image user posted image

Prvo sto sam primretila bilo je egg na gacicama,pocele su grudi da me bole kao lude..

Proslog meseca mi je bila 16 og,i to je dr potvrdio posto sam bas taj dan bila kod njega..
Nista mi vise nije jasno..user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 598
13.12.2010 10:02:47   
Anoniman
 ja nesto nisam primetila to o cemu govori ovaj tekst, tj. slabije pamcenje za vreme ovulacije user posted image KLIK

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
  Direktna veza do poruke: 599
14.12.2010 11:22:57   
srna001
Meni se dešava da me grudi pole već od dana ovulacije, doduše ne tako često ali dešava se.
Inače user posted image mi je jarko crvena a znatno se promenila nakon trudnoće i poslednje dve intervencije zbog missed-a
Pre nego što sam dobila sina imala sam jako bolne duge user posted image , nakon porođaja se to skroz promenilo.Više nije bilo bolova, trajanje se skratilo ali se pms pojačao ili sam ja počla više da obraćžam pažnju.A sada mi ciklus traje 3 do 4 dana i bez ikakvih bolova je.Stomak me jedino zaboli malo pre nego što treba da dobije i pojavi se braonkasti sekret mionimalno.

A O najčešće prepoznam po "vlažnosti".Tada mi je veš redovno skoro mokar, i želja za user posted image je veća.A i mm oseti razliku.A dan pre ili kada je O osetim bol u jajniku.Ranije sam bila ubeđena da je to znak O ali to je ustvari znak pucanja folikula.Našla sam na netu objašnjenje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here