Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.11.2010 11:07:46
|
|
|
|
Jeca*
|
off topic je ali da prokomentarisem...jeste gsp u beogradu besplatan za trudnice, ali treba ti posebna legitimacija i papirologija oko toga.... trudnice za dobijanje legitimacije moraju da dostave i lekarsko uverenje o trudnoći koja sadrži procenu termina za porođaj.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.11.2010 11:16:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja ću ovde da se radujem što sam TRUDNA i što moja bebica danas na UZ ima 3200gr (37+0 po UZ) i što je sve ok , a GSP nek nabije sebi u gu*icu i kartu , i papirologiju , i uverenje o proceni termina porođaja ...
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.11.2010 11:27:25
|
|
|
|
Dada81
|
bubaMiro
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.11.2010 11:29:10
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ma ja ću ovde da se radujem što sam TRUDNA i što moja bebica danas na UZ ima 3200gr (37+0 po UZ) i što je sve ok , a GSP nek nabije sebi u gu*icu i kartu , i papirologiju , i uverenje o proceni termina porođaja ... mašala...pupupu izignorisaću ovu polucenzurisanu pretnju i radovaću se sa tobom malom debeljku..pupupu...divnooooo
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.11.2010 11:38:21
|
|
|
|
Anoniman
|
15.10 je imala 2350gr ... Danas , 9.11. 3217 gr . Po računici menstruacije je danas 38+0 , a po UZ 37+0 . Nije mi baš sve najjasnije , ali mi je jasno da joj je kilaža ok , je l' tako ? Jeco , sorry za lengvidž , iznerviraše me stipse prevozničke ...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.11.2010 14:56:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:18:11
|
|
|
|
LillyT
|
Dobila sam posao Znaju i da imam bebu i nije problem i super je posao i... jako sam srećna, zaplakala sam. Odoh sada da dam otkaz u trenutnoj firmi.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:22:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Lili Kakav je posao u pitanju?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:23:15
|
|
|
|
Jeca*
|
nek je sa srećom
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:25:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam , puno uspeha , LiliT !
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:28:29
|
|
|
|
Anoniman
|
cestitam Lily!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:31:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cestitam!!!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:33:06
|
|
|
|
LillyT
|
U pitanju je bezbednost i zaštita na radu (a kasnije verovatno i zaštita životne sredine). Iskreno, uslovi nisu nešto spec, ne sada za početak, ali je posao super i izuzetno dinamičan. Počinjem od 1.12. a tačno tada sam otišla (pre godinu dana) na trudničko. JAo, ljudi, znate kako sam srećna, niko me nije pogurao, bukvalno sam se super pokazala na svim testovima i bila sam im prvi kandidat
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:33:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bravo, LillyT! Ja sam ponosna na tebe
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 13:34:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT U pitanju je bezbednost i zaštita na radu (a kasnije verovatno i zaštita životne sredine). Iskreno, uslovi nisu nešto spec, ne sada za početak, ali je posao super i izuzetno dinamičan. Počinjem od 1.12. a tačno tada sam otišla (pre godinu dana) na trudničko. JAo, ljudi, znate kako sam srećna, niko me nije pogurao, bukvalno sam se super pokazala na svim testovima i bila sam im prvi kandidat E? A u kojoj firmi? MM se bavi time
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:02:06
|
|
|
|
viking
|
Draga LillyT, sve najbolje ti želim na novom poslu, čestitam!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:16:59
|
|
|
|
LillyT
|
ŽeMske moje drage Prođe Ana godinu dana od toga, a kao da je juče bilo
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:22:39
|
|
|
|
Verus
|
brvo lilly!! Al ce ti biti slatko kad im kazes: "I QUIT"!!! IZVORNA PORUKA: LillyT Dobila sam posao Znaju i da imam bebu i nije problem i super je posao i... jako sam srećna, zaplakala sam. Odoh sada da dam otkaz u trenutnoj firmi.
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:27:54
|
|
|
|
mihi
|
Bravo Lily .
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:28:24
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT ŽeMske moje drage Prođe Ana godinu dana od toga, a kao da je juče bilo Da ne poveruješ
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:28:49
|
|
|
|
Jeca*
|
mihi, gvirni u Pelene
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:33:16
|
|
|
|
mihi
|
Daj mi link ako već nisi , e a sad off topik koliko na kraju para za igračku, šta ima za 300 din, makar onu najmanju WOW da kupimo, to je 800 din?
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:34:28
|
|
|
|
Jeca*
|
hajde ti lepo begaj u temu o tome
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:38:34
|
|
|
|
mihi
|
pisacu ti pp kad dodjem kući a ti virni po podne ako možeš ili SMS?
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.11.2010 14:40:08
|
|
|
|
Jeca*
|
može pp a ono za pelene (magus.rs)
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?