|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Delimo pozitivnu energiju!
23.10.2010 15:19:01   
jance
nasao mm nacin kako da se prikljucim na net preko mog mobilnog...tako da mogu da budem tu iako nemam net... jeee. user posted image user posted image user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 501
24.10.2010 7:04:31   
marince1
Hej,hej hej danas sam okej user posted image user posted image user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 502
25.10.2010 9:31:51   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: marince

Hej,hej hej danas sam okej user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Bravo, Marinče!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 503
25.10.2010 23:23:28   
Alexis79
Evo jednog od razloga zasto se ne treba prepirati sa decom
Učiteljica objašnjava cirkulaciju krvi i pita decu: "Kad stojim na glavi sva mi se krv slije u glavu i budem crvena. Zašto se to ne dogodi kad stojim na nogama?"

Jedan učenik odgovara: "One vam nisu prazne!"

Celog dana se smejem nekim odgovorima ovo je jedan od njih

< Poruku je uredio Alexis79 -- 25.10.2010 23:24:20 >

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 504
25.10.2010 23:27:54   
Alexis79
Evo jos jednog za podizanje raspolozenje

Sva deca su se u skoli zajedno slikala i učiteljica ih pokušava ubediti da kupe sliku.

" Pomislite samo kako ce biti zanimljivo kad je kasnije budete gledali i kazete: "Vidi Maje, ona je advokat."  ili "Ovo je Denis, on je doktor ."
Jedan mali glasić se začu iz razreda: "A ovo je učiteljica, ona je mrtva."

Ha ha koji biser

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 505
26.10.2010 0:11:55   
Modessty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 506
29.10.2010 17:00:41   
anajid
Joj zene sto sam srecna!Bez nekog posebnog razloga,danas mi nekako sve ide od ruke!Vreme divno,Andrija i ja obavili kupovinu,najela se sad mandariniuser posted image ,odvezbala jednu turu,malo kucu sredila,popila kaficu napolju u basti kafica!Za srecu tako malo treba!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 507
5.11.2010 20:00:24   
Anoniman
Jaaaao , evo malopre sam ušla u kuću , smejem se svo vreme ...user posted image Vozač u gradskom autobusu mi je definitivno ulepšao veče ... Ma šta veče - ceo dan !!! user posted image

Ulazimo MM i ja u prepun gradski autobus , ja se pentram da uđem , stajem ispred vozača i nudim mu novac , a on me gleda , smeje se i kaže : "Je l' to do Betanije , lutko ? " user posted image user posted image
Ja se prosula od smeha , MM isto !!! user posted image Kaže vozač : "Ajmo , mesto za trudnicu , odmah ..." I 'ladno čovek nije hteo da krene dok mi nisu ustupili mesto i dok se ja nisam udobno smestila na sedište user posted image .

He he ... je l' do Betanije ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 508
5.11.2010 20:02:46   
Anoniman
Ijuu , al'' zakucava RR ... Dva put istu poruku mi izbacilo !

< Poruku je uredio BubaMira -- 5.11.2010 20:04:38 >

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 509
5.11.2010 20:34:33   
JMPM
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jaaaao , evo malopre sam ušla u kuću , smejem se svo vreme ...user posted image Vozač u gradskom autobusu mi je definitivno ulepšao veče ... Ma šta veče - ceo dan !!! user posted image

Ulazimo MM i ja u prepun gradski autobus , ja se pentram da uđem , stajem ispred vozača i nudim mu novac , a on me gleda , smeje se i kaže : "Je l' to do Betanije , lutko ? " user posted image user posted image
Ja se prosula od smeha , MM isto !!! user posted image Kaže vozač : "Ajmo , mesto za trudnicu , odmah ..." I 'ladno čovek nije hteo da krene dok mi nisu ustupili mesto i dok se ja nisam udobno smestila na sedište user posted image .

He he ... je l' do Betanije ...user posted image user posted image user posted image

Juhuuuuuuuuuuuuuuuu,tri put' ura za vozaca!!!!user posted image user posted image user posted image
Ja cela dva puta nisam platila kartu kad sam bila trudna,odnosno dva puta su mi vozaci rekli samo-prodjite,sa osmehom na licu.Prelepo mi je kad vidim da odma traze mesto za trudnu zenu,svaka cast!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 510
8.11.2010 12:44:12   
NadaR
Dobili smo bezvizni rezim !!! 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 511
8.11.2010 16:14:48   
pepino
Tooo Nado,Evropo stizemoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 512
8.11.2010 21:49:32   
jance
dve drugarice su se porodile u razmaku od 5 dana! a ii one su inace medjusobno kume.....user posted image user posted image user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 513
8.11.2010 21:52:13   
aleksandrova
IZVORNA PORUKA: jance

dve drugarice su se porodile u razmaku od 5 dana! a ii one su inace medjusobno kume.....user posted image user posted image user posted image

divno za njoh dve...zajedno ce da seraju user posted image user posted image i da se savetuju user posted image user posted image
sve najbolje njima i nama naravno

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 514
8.11.2010 21:52:33   
anajid
Tooo Nado,Evropo stizemoooo

Ja stizem Evropi koliko je vec u decembru,jupiiiiiiiiiiiii!user posted image user posted image user posted image user posted image

Francusko stizeeeeeeeeem!user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 515
8.11.2010 21:54:32   
aleksandrova
dajte meni malo pozitivne energije poceo t.j. poranio PMS kod mene i vec polako ulazim u lose emotivno stanje grrrr vec se sad nerviram...propale mi sanse ovaj mesec user posted image

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 516
8.11.2010 21:55:26   
jance
IZVORNA PORUKA: aleksandrova

IZVORNA PORUKA: jance

divno za njoh dve...zajedno ce da seraju user posted image user posted image i da se savetuju user posted image user posted image
sve najbolje njima i nama naravno

tako bi i ja volela jednog dana..da imam s kim da delim radosti i brige....
a mozda i nebi bilo lose da moje bude malo mladje pa da ansledi sve od njih user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 517
8.11.2010 21:57:07   
LillyT
Kakve divne vesti ovde, ja sam odmah bolje user posted image
Meni se nije ništa lepo desilo (a ni ružno), pa nemam šta da podelim sa vama, nego sam došla da se radujem.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 518
   [Obrisana poruka]
8.11.2010 22:14:49   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 519
   [Obrisana poruka]
8.11.2010 22:16:31   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 520
8.11.2010 22:23:01   
anajid
Ma daj Gagi ne kvari mi planoveuser posted image

Vis da sam u pozitivnoj energiji ati bi mene u negativnuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 521
8.11.2010 23:26:58   
pepino
Anajid da te ja vrnem u pozitivnuuser posted image moze se i u Franc ici,samo ne moze u Englesku i cini mi se Amerikuuser posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 522
8.11.2010 23:31:57   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: JMPM

Ja cela dva puta nisam platila kartu kad sam bila trudna

koliko ja znam trudnice ne plaćaju gradski prevoz, ili to samo važi za Beograd?

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.11.2010 23:32:54 >

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 523
9.11.2010 10:49:11   
Anoniman
krenucu na pilates, krenucu na pilates...ja sam tako happy, happy, happy....nasla sam jeftinu varijantu! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 524
9.11.2010 11:03:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: JMPM

Ja cela dva puta nisam platila kartu kad sam bila trudna

koliko ja znam trudnice ne plaćaju gradski prevoz, ili to samo važi za Beograd?

Verovatno samo za BG ... Ja sam se danas naplaćala i naplaćala ...

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here