Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 23.10.2010 15:19:01
|
|
|
|
jance
|
nasao mm nacin kako da se prikljucim na net preko mog mobilnog...tako da mogu da budem tu iako nemam net... jeee.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.10.2010 7:04:31
|
|
|
|
marince1
|
Hej,hej hej danas sam okej
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 25.10.2010 9:31:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: marince Hej,hej hej danas sam okej Bravo, Marinče!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 25.10.2010 23:23:28
|
|
|
|
Alexis79
|
Evo jednog od razloga zasto se ne treba prepirati sa decom Učiteljica objašnjava cirkulaciju krvi i pita decu: "Kad stojim na glavi sva mi se krv slije u glavu i budem crvena. Zašto se to ne dogodi kad stojim na nogama?" Jedan učenik odgovara: "One vam nisu prazne!" Celog dana se smejem nekim odgovorima ovo je jedan od njih
< Poruku je uredio Alexis79 -- 25.10.2010 23:24:20 >
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 25.10.2010 23:27:54
|
|
|
|
Alexis79
|
Evo jos jednog za podizanje raspolozenje Sva deca su se u skoli zajedno slikala i učiteljica ih pokušava ubediti da kupe sliku. " Pomislite samo kako ce biti zanimljivo kad je kasnije budete gledali i kazete: "Vidi Maje, ona je advokat." ili "Ovo je Denis, on je doktor ." Jedan mali glasić se začu iz razreda: "A ovo je učiteljica, ona je mrtva." Ha ha koji biser
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.10.2010 0:11:55
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.10.2010 17:00:41
|
|
|
|
anajid
|
Joj zene sto sam srecna!Bez nekog posebnog razloga,danas mi nekako sve ide od ruke!Vreme divno,Andrija i ja obavili kupovinu,najela se sad mandarini ,odvezbala jednu turu,malo kucu sredila,popila kaficu napolju u basti kafica!Za srecu tako malo treba!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.11.2010 20:00:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaaaao , evo malopre sam ušla u kuću , smejem se svo vreme ... Vozač u gradskom autobusu mi je definitivno ulepšao veče ... Ma šta veče - ceo dan !!! Ulazimo MM i ja u prepun gradski autobus , ja se pentram da uđem , stajem ispred vozača i nudim mu novac , a on me gleda , smeje se i kaže : "Je l' to do Betanije , lutko ? " Ja se prosula od smeha , MM isto !!! Kaže vozač : "Ajmo , mesto za trudnicu , odmah ..." I 'ladno čovek nije hteo da krene dok mi nisu ustupili mesto i dok se ja nisam udobno smestila na sedište . He he ... je l' do Betanije ...
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.11.2010 20:02:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ijuu , al'' zakucava RR ... Dva put istu poruku mi izbacilo !
< Poruku je uredio BubaMira -- 5.11.2010 20:04:38 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.11.2010 20:34:33
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Jaaaao , evo malopre sam ušla u kuću , smejem se svo vreme ... Vozač u gradskom autobusu mi je definitivno ulepšao veče ... Ma šta veče - ceo dan !!! Ulazimo MM i ja u prepun gradski autobus , ja se pentram da uđem , stajem ispred vozača i nudim mu novac , a on me gleda , smeje se i kaže : "Je l' to do Betanije , lutko ? " Ja se prosula od smeha , MM isto !!! Kaže vozač : "Ajmo , mesto za trudnicu , odmah ..." I 'ladno čovek nije hteo da krene dok mi nisu ustupili mesto i dok se ja nisam udobno smestila na sedište . He he ... je l' do Betanije ... Juhuuuuuuuuuuuuuuuu,tri put' ura za vozaca!!!! Ja cela dva puta nisam platila kartu kad sam bila trudna,odnosno dva puta su mi vozaci rekli samo-prodjite,sa osmehom na licu.Prelepo mi je kad vidim da odma traze mesto za trudnu zenu,svaka cast!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 12:44:12
|
|
|
|
NadaR
|
Dobili smo bezvizni rezim !!!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 16:14:48
|
|
|
|
pepino
|
Tooo Nado,Evropo stizemoooo
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 21:49:32
|
|
|
|
jance
|
dve drugarice su se porodile u razmaku od 5 dana! a ii one su inace medjusobno kume.....
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 21:52:13
|
|
|
|
aleksandrova
|
IZVORNA PORUKA: jance dve drugarice su se porodile u razmaku od 5 dana! a ii one su inace medjusobno kume..... divno za njoh dve...zajedno ce da seraju i da se savetuju sve najbolje njima i nama naravno
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 21:52:33
|
|
|
|
anajid
|
Tooo Nado,Evropo stizemoooo Ja stizem Evropi koliko je vec u decembru,jupiiiiiiiiiiiii! Francusko stizeeeeeeeeem!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 21:54:32
|
|
|
|
aleksandrova
|
dajte meni malo pozitivne energije poceo t.j. poranio PMS kod mene i vec polako ulazim u lose emotivno stanje grrrr vec se sad nerviram...propale mi sanse ovaj mesec
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 21:55:26
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrova IZVORNA PORUKA: jance dve drugarice su se porodile u razmaku od 5 dana! a ii one su inace medjusobno kume..... divno za njoh dve...zajedno ce da seraju i da se savetuju sve najbolje njima i nama naravno tako bi i ja volela jednog dana..da imam s kim da delim radosti i brige.... a mozda i nebi bilo lose da moje bude malo mladje pa da ansledi sve od njih
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 21:57:07
|
|
|
|
LillyT
|
Kakve divne vesti ovde, ja sam odmah bolje Meni se nije ništa lepo desilo (a ni ružno), pa nemam šta da podelim sa vama, nego sam došla da se radujem.
|
|
[Obrisana poruka] 8.11.2010 22:14:49
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.11.2010 22:16:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 22:23:01
|
|
|
|
anajid
|
Ma daj Gagi ne kvari mi planove Vis da sam u pozitivnoj energiji ati bi mene u negativnu
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 23:26:58
|
|
|
|
pepino
|
Anajid da te ja vrnem u pozitivnu moze se i u Franc ici,samo ne moze u Englesku i cini mi se Ameriku
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.11.2010 23:31:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Ja cela dva puta nisam platila kartu kad sam bila trudna koliko ja znam trudnice ne plaćaju gradski prevoz, ili to samo važi za Beograd?
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.11.2010 23:32:54 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.11.2010 10:49:11
|
|
|
|
Anoniman
|
krenucu na pilates, krenucu na pilates...ja sam tako happy, happy, happy....nasla sam jeftinu varijantu!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.11.2010 11:03:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: JMPM Ja cela dva puta nisam platila kartu kad sam bila trudna koliko ja znam trudnice ne plaćaju gradski prevoz, ili to samo važi za Beograd? Verovatno samo za BG ... Ja sam se danas naplaćala i naplaćala ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?