Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 23.2.2010 12:27:49
|
|
|
|
Veca77
|
Devojke, meni se sada po prvi put poklapa skolska ovulacija sa ovulacijom po dr Jonasu!!! A to je od juce (21.) do 25. februara!!! Ala cemo da se bacimo na mucenje!!!
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 23.2.2010 12:31:41
|
|
|
|
Mrvicabg
|
To Veca77 samo muti,muti
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 23.2.2010 12:33:58
|
|
|
|
Dudu25
|
Vecooooo napad na muza
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 23.2.2010 12:34:21
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Mrvicabg To Veca77 samo muti,muti Pa sta mi Bog da! Nadam se jednu bebu (a mozda i dve)
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 23.2.2010 12:34:42
|
|
|
|
maja27
|
Samo napred I meni se za mart poklapa, odmah pocetkom meseca, to je sl nedelje! Taman kada prodje . Jedva cekam da se bacimo na posao
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 23.2.2010 12:36:00
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: maja27 Samo napred I meni se za mart poklapa, odmah pocetkom meseca, to je sl nedelje! Taman kada prodje . Jedva cekam da se bacimo na posao Majo, taman!!! Mart je tvoj mesec!!! Samo napred!!!
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 23.2.2010 12:42:19
|
|
|
|
kleopatra*
|
To Vecika To Maja
< Poruku je uredio kleopatra* -- 23.2.2010 12:43:11 >
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 23.2.2010 12:44:18
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: kleopatra* To Vecika To Maja To Kleo!
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 8.11.2010 21:17:47
|
|
|
|
aleksandrova
|
je l uspelo ovo nekom u skorije vreme?da probam i ja ?
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 8.11.2010 22:33:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš sam sada napravila unazad da vidim... Za Luku je ispalo tačno, pokrivalo je datum kada sam ostala trudna, i pokazuje dečaka, isto i za Marka.
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 8.11.2010 22:42:23
|
|
|
|
aleksandrova
|
hvala Tash ajd i ovo da probam par meseci mozda uspe
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 9.11.2010 8:52:35
|
|
|
|
Nensi*
|
I meni je pogodilo da ce biti decak
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 9.11.2010 9:00:03
|
|
|
|
aleksandrova
|
ovi dani markirani crvenom su najplodniji i treba da se pokriju al ovaj poslednji dan najdeblje obelezen je kao dan ovulacije?
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 9.11.2010 14:00:23
|
|
|
|
mirjanica
|
ja koliko sam ovo ukapirala, crveno markirani su plodni dani, zuta tacka je dan kad mi pocinje m, a po meni crna tacka je ovulacija po skolskom, tj. kako sam do sada racunala najplodnije dane! nisam sve postove unazad procitala, ali kako sam sama ovo protumacila, cini mi se da je tako?!?
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 9.11.2010 14:17:26
|
|
|
|
aleksandrova
|
mislim da nazad ako citas temu zute i crne tacke su nesto drugo...vezano za meseceve mene ja sam citala celu temu skoro pa da ne ponavljam sta je ko reko procitaj nacices
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 9.11.2010 15:16:21
|
|
|
|
Nensi*
|
Crna i zuta tacka su kad je mesec pun i kad nije
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 10.11.2010 11:02:40
|
|
|
|
mirjanica
|
ok, fala vi, a meni se bas poklopilo i sa ovim datumima ...
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 10.11.2010 11:23:13
|
|
|
|
slavica.
|
Pozdrav devojke! Jel se neko javljao posle otkrica ovog Jonasa,da je uspeo prateci njegov kalendar? Vidim da svi uglavnom nesto racunaju unazad,a zanima me da li je neko uspeo bas ciljano sa tim? No...mene ionako malo nervira sto se u narednom periodu moja ovulacija po njemu poklapa sa mojom Ali nema veze,mi cemo nastaviti da pokusavamo ostalim danima
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 10.11.2010 13:03:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dok sam bila u toku sa ovom tematikom, sećam se da su žene najčešće uspevale baš u mesecu kada se prava ovulacija poklapala sa Jonasovom.
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 10.11.2010 14:18:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvatam zjale na poslu... Ja se bas ne opterecujem tim, muckam kad mi se mucka, ali sad ste me naterale da pogledam. Meni se ovaj mesec poklopila Eugenova sa skolskom ovulacijom, a i potrefilo se da nam se bas muckalo tih dana. Doduse ja imam zapusene jajovode (nadam se ne bas skroz) i neuspelu VTO pre dvadesetak dana. Bas sad da vidimo, mada smo mi muckali ovaj mesec bas dosta i bez opterecenja, iz zadovoljstva, mm odlazi na mesec dana pa mozda i zato .
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 10.11.2010 14:23:06
|
|
|
|
majared
|
Koristim Lh trakice, od idućeg meseca merim bazalnu temperaturu, pratim egg, ako počnem i sa tim Jonasom ima da se samoubijem
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 10.11.2010 14:37:33
|
|
|
|
sonyasha
|
Upravo to razmišljam IZVORNA PORUKA: majared Koristim Lh trakice, od idućeg meseca merim bazalnu temperaturu, pratim egg, ako počnem i sa tim Jonasom ima da se samoubijem
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 10.11.2010 14:40:02
|
|
|
|
Anoniman
|
E mi smo ovaj mesec, svaki vikend u zezanje, a i poneki dan nedeljom, malo alkohola, malo slatkisa, mnogo smeha i jos vise sexa. Merim samo kada mi se zavrsava radno vreme , sto toplo preporucujem i drugima
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 10.11.2010 16:02:20
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis E mi smo ovaj mesec, svaki vikend u zezanje, a i poneki dan nedeljom, malo alkohola, malo slatkisa, mnogo smeha i jos vise sexa. Merim samo kada mi se zavrsava radno vreme , sto toplo preporucujem i drugima
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 18.11.2010 14:52:43
|
|
|
|
Malecka074
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Evo ko hoće da se igra našla sam opet izračunavanje "For free" : Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno Hvala puno., Lilly!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?