|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Eugen Jonas
5.10.2009 9:59:40   
sladjaaaa
Hvala Tashouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
5.10.2009 10:00:34   
coka11
Ja sam isto mućkala u tim danima, sada samo da prođe agonija čekanja još 14 dana.  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
5.10.2009 11:18:52   
minavb
Sad pogledah svoje plodne dane po Jonas-u, i poklapaju mi se sa plodnim danima koje sam i sama obračunala. Mutili smo i po Jonasu i po meni, baš tada kada treba, i Jonas kaže da će biti bata. Čekamo četvrtak/petak da vidimo da li smo pogodili.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 278
5.10.2009 11:22:02   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: minavb

Sad pogledah svoje plodne dane po Jonas-u, i poklapaju mi se sa plodnim danima koje sam i sama obračunala. Mutili smo i po Jonasu i po meni, baš tada kada treba, i Jonas kaže da će biti bata. Čekamo četvrtak/petak da vidimo da li smo pogodili.user posted image

Meni je isto tako bilo i pogodili smo user posted image i meni stoji da je bata user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 279
5.10.2009 11:22:42   
Nensi*
Navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 280
5.10.2009 11:31:23   
minavb
Ma bata, seka, kako god, samo da budeuser posted image !

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 281
5.10.2009 20:44:26   
Anoniman
Daco, šta je bilo?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 282
5.10.2009 20:52:49   
Trcosava
e sve je to lepo, nego di vi vidite di kaže koji je pol?
po njemu do 8.2. mi plodni dani bili...a mi smo redovno bili aktivni tijeh dana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
5.10.2009 20:54:56   
Anoniman
Iznad crvene linije koja označava plodne dane imaš znak za muško ili znak za žensko user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 284
5.10.2009 20:58:04   
coka11
Meni izgleda danas ona prava O, ako danas preskocim muckanje, jer onda dzaba sto smo bili vredni ovih dana?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 285
5.10.2009 20:58:20   
Trcosava
aaaa hvala katjice, ja još se izbuljila gledam šta je to iznad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaže da je devojčica (a nosim devojčicu)
a posle juna nema oznake za muško ili ženskouser posted image
e da...mislim da po njemu mi nismo ništa smućkali (ostaje šansa 10%) jer po njemu 5.2. pa do 9.2. su mi bili plodni dani - ja sam imala 5.2. i znam da mi je trajalo nekih 1,5 dan

ali ne mogu da se setim da li smo baš odmah posle... a pamtim te datume jer smo se 3.2 venčali :D :D

< Poruku je uredio Trcosava -- 5.10.2009 21:02:40 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 286
5.10.2009 21:04:38   
dacca
Ja ne mogu da se snadjem, ali nikako! i nesto me zeza ova RR!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 287
5.10.2009 21:07:18   
Trcosava
dacco koji problem je u pitanju, šta ti nije jasno? tabela?

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 288
5.10.2009 21:08:29   
dacca
Ja cak i nisam dosla do te tabele! Stalno mi se ukljucuje nesto drugo!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 289
5.10.2009 21:09:26   
dacca
Gdje gledam? Daj mi adresu.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 290
5.10.2009 21:10:34   
Trcosava
a ti uopšte nisi našla sajt!!!!!

ček da citiram

IZVORNA PORUKA: lilly.79

Evo ko hoće da se igra  našla sam opet izračunavanje "For free" :
Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 291
5.10.2009 21:12:42   
Anoniman
A gde ne možeš da se snađeš? Hajde daj mi tvoje podatke (datum i sat rođenja, mesto i državu rođenja, i staviću ti ovde graf).

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 292
5.10.2009 21:16:17   
dacca
Dosla sam do silnih tabela, ali ...user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 293
5.10.2009 21:18:40   
dacca
Da li je ovo sada po pretpoctavci Dr, moji plodni dani?

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 294
5.10.2009 21:20:14   
Anoniman
Da, to crveno

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 295
7.10.2009 11:57:52   
Suncicabg
Jel treba mutiti svaki dan tih 4 dana?user posted image  Ili vise puta na danuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
7.10.2009 12:00:55   
Anoniman
Mislim da i tu vazi isto pravilo kao i za plodne dane oko skolske O - a pravilo je da nema pravila user posted image Neki kazu svaki dan, neki kazu svaki drugi, neki svaki treci itd. user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 297
7.10.2009 12:23:39   
alexis77
Drag mi je postao čika Jonas! Svaki dan ga se setim, jer sam naložola sve drugarice da proučavaju njegovu metodu i prave graf!
Meni se bliži O po čika Jonasu, pa ću da iskustveno proveravam...Samo da MM i meni tih dana bude libido na zavidnom nivou i sve će biti ok! Kuckamo se! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 298
21.10.2009 11:41:36   
dejana007
ne mogu da verujem da mi je i ovde pokazalo plodne dane kad su mi inace bili plodni prema BBT. Mozda ipak ima istine u ovome.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu alexis77)
Direktna veza do poruke: 299
21.10.2009 12:20:29   
Anoniman
Možda user posted image Držim palčeve da je kod tebe uspeo čika Jonas user posted image

(odgovor članu dejana007)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here