Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:12:35
|
|
|
|
Lu
|
Hvala, to je iz teme rođendanske tote od prošle godine, ja sam to radila prvi put i baš sam se namučila, ali ću i opet
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:12:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: verolino Ej, Chupi, pravim fondan 6-og avgusta..Idem na svadbu 8-og...Uslikacu tortu da vidis kako je amateru ispala masa Sigurna sam da ce bit odlicna Imas li neki 'dizajn', ideju ili ces na licu mjesta odlucit kakva ce bit? E pa bice nezna i bela sa labudovima i krinovima..Cetvrtasta i na nivo...I posucu je na jednom delu onim srebrnim strasom...
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:13:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magde hahah secam se ova tema i pkak nista nisam uradila narucila sam ahahha E, moja domacice
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:14:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja sam napravila nešto od ovoga Dva sata sam pakovala tortu IZVORNA PORUKA: Lu RR Kako je vesela..Bravo
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:16:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima na minjinu kuhinjicu kako se rade figurice,postupno,sve fino objasnjeno! Jaooooo Veki ja mislila da si vec pravila,nisam videla 6. avgust
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:18:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Pogledajte KLIK
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:19:35
|
|
|
|
dunja RR
|
ajde meni napravi jednu, sutra mi je rođus, juuuu matora sam koka
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.7.2010 22:24:02 >
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:20:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Pogledajte KLIK
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:23:09
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR ajde men napravi jednu, sutra mi je rođus, juuuu matora sam koka Ma možeeee, sutra će biti tu
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:24:58
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Pogledajte KLIK Divno je Ja bi to uspjela napraviti kad bi krenula sad...pa možda unucima za rođendan
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:25:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR ja sam to radila prvi put i baš sam se namučila, ali ću i opet upravo sam to na pp rekla verolino. da je tesko i da u jednom momentu popi***s ali da te tjera da svaki put pravis sve vise i vise Verolino dobra ideja...Samo ja bi na tvom mjestu onda napravila figurice ranije (ako ces i njih pravit), da imas vise vremena za dekoraciju...da te ne bi uhvatila frka a vremenom.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:25:36
|
|
|
|
Anoniman
|
ima jos neke figurice isto tamo!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:29:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Lu RR ja sam to radila prvi put i baš sam se namučila, ali ću i opet upravo sam to na pp rekla verolino. da je tesko i da u jednom momentu popi***s ali da te tjera da svaki put pravis sve vise i vise Verolino dobra ideja...Samo ja bi na tvom mjestu onda napravila figurice ranije (ako ces i njih pravit), da imas vise vremena za dekoraciju...da te ne bi uhvatila frka a vremenom. Pa da...ja sam po prirodi spora kad nesto radim i uvek mi je frka sa vremanom
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 28.7.2010 22:37:09
|
|
|
|
choopa choops
|
Onda definitvno nemoj cekat zadnji momenat. Jer dok napravis tortu, pa je premazes, pa stavis fondan, pa napravis figurice... Ovako malo po malo, pa ako vidis da ne ide taj dan, ostavis za sutra i zavrsis natenane Ja cu svojo princezi da pravim za rodjendan nesto (Doru ili Miki maus), ali moracu ranije jer ne znam kad cu u porodiliste da odem, a njoj je rodjendan tu negdje. Pa da ne bi poslije sama sebi stvorila paniku, napravicu sve sto budem mogla ranije
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 10:03:03
|
|
|
|
Lu
|
Napokon sam došla do glicerina! Teta u apoteci me je toliko ispitivala kao da ću nekoga da otrujem Pita me jesam sigurna da je to jestivo Pa odkud ja znam tako su mi rekli da tražim u apoteci, jedva mi žena dade glicerin i rekla je da provjerim jel 85%, jer kaže ima crvenu naljepnicu što znači da je za vanjsku upotrebu, pa eto recite mi ko je ovo pravio, koji postotak vam piše na pakovanju
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 10:11:49
|
|
|
|
Lilly*
|
Ne opterećuj se Lu, u toj količini nikom neće biti ništa a i toliko njih je pravilo te mase za figurice sa glicerinom
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 10:21:06
|
|
|
|
Lu
|
Pa da i neću se opterećivati , samo me zanima koliki postotak kod vas piše, ako piše
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 11:01:15
|
|
|
|
indy_25
|
Najlakse je napraviti masu za oblaganje od marshmallow bombona i secera u prahu. Ne zahtjeva puno novca niti materijala koje je tesko nabaviti. ja sam vec pravila tu masu i bas je jednostavno a uskoro mi je muzu rodjendan pa cu opet da pravim.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 11:04:49
|
|
|
|
indy_25
|
ovo je moja prva torta od MM fondanta.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 12:24:05
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Pa da i neću se opterećivati , samo me zanima koliki postotak kod vas piše, ako piše Ne piše, ja sam uvek kupovala onaj apotekarski (što oni sipaju) i ima (crvena) nalepnica na kojoj samo piše glicerin
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 13:30:56
|
|
|
|
bokicans
|
I na mom piše samo glicerin,u apoteci sam uzela.Ja vec dve godine oravim fondan masu za decijirodjus i uvek je sve ok .Evo i Pepe Prase od ove,godine sa fondanom.Sa obzirom da sam amater mislim da je ok.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 13:42:47
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Torta je odlicna Bobkins.Ja sam ove za Monikinu rodjendansku torutu po prvi put pravila fondan i ukrasavala toru ali bez glicerina bilo me je strah. Iskreno. Uzela sma recept iz minjine kuhinjice i odlicno je ispao. Evo kako zigledala torta
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 14:07:58
|
|
|
|
bokicans
|
Super je tortica,odlicna je.I moj je iz minjine kuhinjice,i super je lak za pravljenje!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 15:55:14
|
|
|
|
Lu
|
Indy, Bokice, SM, torte su vam fantastične Ja kad bi uspjela bilo koju od ovih da napravim, bila bi presretna Dakle, recept za fondan iz Minjine kuh. je ovaj što je guppy stavila u prvi post teme
< Poruku je uredio Lu RR -- 7.11.2010 15:56:23 >
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.11.2010 16:07:09
|
|
|
|
bokicans
|
Koliko ja vidim to je taj recept,samo tamo imas video snimak pravljenja pa ,je super sto mozes da vidis postupaK.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?