Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 20.9.2010 15:14:55
|
|
|
|
New Mom
|
To me i interesuje - da li joj treba stolica uopšte pre pravog sedenja. Zbunjujuće. Ili tek onda. A sada može u krilu da je pridržavam. Neću da koristi tu stolicu sem za jelo. Za igranje i spavanje ima druge stvari i mesta.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 20.9.2010 15:42:26
|
|
|
|
Trcosava
|
A jel joj daješ kašice već sada? Jel ima obroke?
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 30.9.2010 13:24:21
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: New Mom To me i interesuje - da li joj treba stolica uopšte pre pravog sedenja. Zbunjujuće. Ili tek onda. A sada može u krilu da je pridržavam. Neću da koristi tu stolicu sem za jelo. Za igranje i spavanje ima druge stvari i mesta. New Mom, onda ti ne treba stolica sa položajima. Uzmi neku najobičniju, npr. neku bubu koja košta nekih 40-ak eura ili ovu Cam kao što mi imamo. Trco, u pravu si, potpuno. Nekako mi ove sve lijepe, zato kažem, a ova naša nekako previše obična . Međutim, savršeno služi onome za šta je namijenjena. I služi mi samo da je hranim u njoj. Šta će mi stolica za spavanje, onda mi ne treba krevetac.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 30.9.2010 13:36:42
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam mišljenja da je hranilica-stolica za ručavanje...znači TO! Ne za igru, spavanje itd... Koristili smo je oko 2 godine, obična neka sa pojasom naravno i obložena gumom- jako bitno. Nezamislivo mi je bilo nahraniti bebu u krilu i ovako je bilo svega, meni je hranilica spadala pod obaveznu opremu za bebu.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 20:23:55
|
|
|
|
mejvis
|
Najzad smo nabavili hranilicu! Kakvo olakšanje u odnosu na hranjenje u ljuljašci i u rukama. Uzeli smo esprit "Up n down my little pilot" i odlična je. Jeste da smose malo otvorili ali neka, trebaće i za 2. dete!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 20:26:21
|
|
|
|
LillyT
|
Mejvis i mi imamo Esprit stolicu (i kolica) i oduševljeni smo. Koju ste uzeli, naša je ljubičasto-krem
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 21:01:59
|
|
|
|
mejvis
|
Nešto braonzelenkasto- krem. Ja mislim da samo ta dva dezena i imaju. I ja sam oduševljena.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 21:43:30
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: mejvis Najzad smo nabavili hranilicu! Kakvo olakšanje u odnosu na hranjenje u ljuljašci i u rukama. Uzeli smo esprit "Up n down my little pilot" i odlična je. Jeste da smose malo otvorili ali neka, trebaće i za 2. dete! Mejvis, koliko ste je platili i gde ste je kupili? ako nije tajna i mi treba da kupimo hranilicu i to što pre.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 21:53:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
i ja sam vec pocela da razgledam...ako mozes stavi slicicu
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 0:30:24
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi sutra kupujemo hranilicu Nasla sam preko oglasa,Lazzaro,fenomenalna je,nova novcata,dete im nikako nije htelo da sedi u njoj...Zato cu ja Vuka da stavljam u hranilicu cim pocne da sedi da se navikava...Stavicu sliku sutra kad je uzmemo...
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 11:13:27
|
|
|
|
mejvis
|
Evo slika! U aksi, 11500din. Jako je udobna i prostrana, podešava se naslon i visina.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:40:41
|
|
|
|
Shishica
|
Ema je juce i danas sedela u stolici i jako je bila srecna, svu je izanalizirala i kad bi me videla u drugoj prostoriji iz stolice sva bi se uzbudila, mlatara nogama rukama... Ali morala sam da je vezem ..
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:52:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Obavezno je vezuj
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:53:29
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja Luku NIKAD nisam vezala u stolici za hranjenje od početka sam ga naučila da nema mrdanja i super smo se slagali oduvek po tom pitanju....možda sam samo imala sreće
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:56:04
|
|
|
|
anajid
|
Obavezno je vezuj Obavezno!Ja sam Andriju stavljala u tu stolicu i on dohvatio neki tanjir i razbio!Ja ga satvila i pricvrstila onaj stolic malia nisam ga zavezala,jer sam pozurila da ocistim to sto je razbio da se neko ne posece.Sela i ja da ga hranima i dok sam spustila pogled,njega nema!On skliznuo i pao na pod,sreca na guzu i nije se nigde udario,samo sedi gleda oko sebe!Od tada to mi je prvo na pameti!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:58:15
|
|
|
|
Jeca*
|
ali kako moze da ispadne kad ima ono visoko plasticno izmedju nogu? bar mi imamo na stolici...
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:00:06
|
|
|
|
anajid
|
Jeco na zalost nema to izmedju nogu ! Ima samo pojas da se veze i onda se namakne onaj kao pult ili stoljic.Znaci ako ga ne vezem on 'ladno propadne dole!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:01:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mi na stolici nemamo to plastično između nogu. Moj savet - vezujte decu Nikad ne znaš šta može da se desi.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:02:45
|
|
|
|
Jeca*
|
eh, verovatno bih i ja Luku vezivala da toga nema, ali pošto to imamo onda ga ja nisam vezivala, nego ga uglavim onim "posluzavnikom" i sad tako, ali sad je veliki vec, pa sad i ne moze da ispadne nikako...sad pokusava sam da se popne
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:05:58
|
|
|
|
Rivana
|
Moj Luka nikada nije voleu tu stolicu nije hteo u nju tako da nikada nije tu ni sedeo a sada je vec "veliki' pa tek sad nece sedei na normalnoj stolici sa nama za stolom kad jedemo
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:07:18
|
|
|
|
Jeca*
|
Rivana...offtopic...šta ti je sa potpisom? nešto je poremetio izgled prozora
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:08:22
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Rivana...offtopic...šta ti je sa potpisom? nešto je poremetio izgled prozora hehe sad sam videla pogledacu
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 14:16:27
|
|
|
|
Shishica
|
Imamo to izmedju nogu, ali moze da se nagne i sa strane i ko zna sta joj moze jos pasti na pamet...
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 21:43:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Kupili smo hranilicu Lazzaro,ja sam prezadovoljna...Evo slike Ovaj gornji posluzavnik moze da se skida A i odmah smo je isprobali
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 21:46:37
|
|
|
|
anajid
|
Nensi,bas je super,odlicna je!Nasa je slicna,ali vasa je puno bolja!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?