Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 3.9.2010 21:58:36
|
|
|
|
MASHKA
|
mi smo danas naručili ovu Winnie the Pooh vrtešku, mnogo nam se sviđa
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 3.9.2010 22:47:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš je lepa!
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 4.9.2010 10:35:12
|
|
|
|
MASHKA
|
hvala Tash, ja se oduševila kada sam je videla!
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 4.9.2010 13:08:20
|
|
|
|
Anoniman
|
mashka preslatka je i meni treba , jel ima neki katalog ?
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 4.9.2010 18:38:13
|
|
|
|
MASHKA
|
ja sam tražila u prodavnici da mi je nađu u diznijevom katalogu i odatle je naručila! a pre toga sam je videla kod drugarice i još je lepša nego na slici. ima dve vrste muzike i noćno svetlo.
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 4.9.2010 23:22:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
preslatka je
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 11.9.2010 10:55:47
|
|
|
|
MASHKA
|
nisam mogla da odolim, mnogo mi se svidela ova plišana zvečka-krav ca sa glodalicom!
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 11.9.2010 12:00:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Maska bas je slaatka.
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 12.9.2010 19:52:26
|
|
|
|
MASHKA
|
nema ona vrteška sa vrha strane nigde da se naruči! sada sam u potrazi za nekom drugom, približno lepom...
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 12.9.2010 21:57:57
|
|
|
|
anajid
|
Mashka,imam ist istu vrtesku,prezadovoljna sam sa njom.Ima 3 vste muzike,nocno svetlo.Meni je jako prakicna!/Ja sam je dobila iz Francuske a videla sam i ovde u prodavnici istu,ali ja sam od tebe daleko(Banja Luka)
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 12.9.2010 22:42:50
|
|
|
|
upgrade011
|
Imam istu tu vrteskicu i stvarno je odlicna. Jedino nema daljinski upravljac ali mi to i ne treba. Kupili smo je pre oko 6 meseci u Turbo Limacu. Mozda je jos uvek negde imaju.
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 12.9.2010 23:24:21
|
|
|
|
upgrade011
|
Zaboravih da kazem... Mom bebcu je od nekih 15-tak dana pravi hit najobicnija zvecka - bubamara sa tri kuglice. Sad ih je jako tesko naci. Mi smo kupili poslednju u radnji na koju smo slucajno naisli. Pojma nemam ko ih pravi i da li ima atest ali sa njom se najvise zabavlja. A i mama je izmislila hiljadu nacina da sa njom zvecka Nego, da li negde mogu da se nadju igracke-zvecke od mekane gume? Imamo neki set zvecki ali su od tvrde plastike. Nije problem ako se lupi po glavi - nista ga to ne boli. Medjutim, kad je na podu i kad se prevrce ili onako kljucka sa glavicom, sve me strah da ce da se nabode u oko ili da jace udari glavu.
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 13.9.2010 9:19:23
|
|
|
|
MASHKA
|
devojke svuda sam tražila i zvala a i ta vrteška se ne proizvidi više! jedino ako je negde neka ostala slučajno po radnjama a ja sada ne mogu da se udaljavam iz mesta... svi mi preporučuju neku novu, kažu još bolju koja se zove tiny love pa ću malo pronjušiti!
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 14.9.2010 20:41:48
|
|
|
|
upgrade011
|
Ova vrteska je i dalje u katalogu Turbo Limaca za novu sezonu ali pitanje je da li ce uopste doci sa novom robom koja bi trebalo da stigne u oktobru.
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 29.9.2010 22:40:22
|
|
|
|
LillyT
|
Imamo ovakvu vrtešku i tek pre par dana smo skontali da ima i daljinski, koji još nisamo provalili kako radi Kada stisnemo to veliko dugme, pali se crveno, ali se ne događa ništa
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 11:27:12
|
|
|
|
Shishica
|
Ovo sam videla na netu Opis proizvoda: Pri pomeranju se ljulja i vraća u prvobitni položaj Svira nekoliko različitih melodija 1399,00 Samo ne znam koje velicine je i tako... trazicu po prodavnicama za Novu godinu da joj kupim.. Ne znam sta bi jos bilo zanimljivo.. Ima i onih gumenih kockica.. Evo
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 12:15:50
|
|
|
|
Shishica
|
Jel ima to neko?
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 13:56:30
|
|
|
|
liliana
|
Ja nigde ne mogu da nađem onu Pametnu kucu. Jel zna neko, možda, gde ima? U jednoj radnji su mi rekli da je nema još od letos, na nekom je testiranju...
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 13:57:44
|
|
|
|
LillyT
|
Ja sam je videla pre 2-3 nedelje, sada je 4000. Ako hoćeš, mogu ti je poslati.
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 14:02:14
|
|
|
|
liliana
|
E, Lili, hvala ti puno. Ja ču još neko vreme bit u Srbiji, pa ako ne nađem- ja ti se javim. Ne bih da te obavezujem, ali ako ne uspem ovde negde pronači-moraču te mučiti!
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 14:04:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam kupila Lani (Snelle). Divna je kuca. Ima sad i neki loncic sveznalica. Super je stvar.
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 14:09:14
|
|
|
|
liliana
|
Lončič? A šta radi, tj. šta "zna" taj lončič?
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 14:32:16
|
|
|
|
Shishica
|
A niko mi ne kaze nista za onu igracku gore
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 14:35:39
|
|
|
|
liliana
|
E, meni se mnogo dopada-htela sam napisati, ali sam odvukla misli ka "Kuci". A gde to ima-znaš li... Joj, mene če MM ubiti zbog raznoraznih igračaka koje "dovlačim" Tini...
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 28.10.2010 14:37:49
|
|
|
|
Shishica
|
Ne znam, samo sam na ovom sajticu nasla..
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?