Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 10.11.2018 16:33:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo bebe su sou, sto bi rekli. Glodalice bacaju, plisane zvacu, igracke ne gledaju, daljinski glavni predmet paznje i slicno Haha bas tako. Moj obozava da glodje cesalj. Tako da ja cesalj iskuvavam svako vece zbog njega da bude cist 😂 i to mu dam u kolicima i glodje li glodje
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 13.11.2018 17:52:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja i dalje glodje ruke Sad se po malo igra i sa igrackama. Sa plisanim spava. Lutke su njene bebe, pokriva ih, hrani.. Gumene kocke isto voli. Mada voli i autice, voza ih po kuci. Prosle godine smo na rr osvojili wow autic za kadu i obozava sa njim da se kupa. Mada me tera i po parketu da ga navijam.
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 13.11.2018 19:02:41
|
|
|
|
Mily83
|
Moje dete uvek zainteresuje neka glupost ne znam koliko para smo bacili na raznorazne igračke sa kojima se dete nikad nije igralo duže od par minuta, onda odemo na pregled kod oftamologa i doktor mu da malu gumenu nindža kornjaču iz kinder jaja, igrao se 3 dana sa njom.
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 13.11.2018 19:29:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pisah u pogresnoj temi, imamo vise od jedne godine Do godinu dana je retko uzimala igracke u ruke.
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 27.2.2019 23:13:41
|
|
|
|
Sanidej
|
Muzicka vrteska, zveckice u obliku zivotinja, glodalice
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 19.7.2019 6:22:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Sve sto zvecka i.proizvodi zvuk nu je bilo zanimljivo jako, a recimo kuca sveznalica ni malo
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 19.7.2019 6:46:47
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Sve sto zvecka i.proizvodi zvuk nu je bilo zanimljivo jako, a recimo kuca sveznalica ni malo Nama je bio vise zanimljiv lonac sveznalica.
|
|
|
|
RE: Igračke za bebe do godinu dana 19.7.2019 9:17:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Nama se zveckajuce i lupkajuce lopte, sintisajzer, sve sto svetli
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?