|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ureaplasma, Mikoplasma
20.10.2010 23:56:33   
Suncicabg
user posted image uradila jutros (I) , uplasila sam se kazu da dovodi do spontanog ureapl, prvi put sam presrecna sto je I

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 276
20.10.2010 23:59:32   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

user posted image uradila jutros (I) , uplasila sam se kazu da dovodi do spontanog ureapl, prvi put sam presrecna sto je I

user posted image

onda ne brini
izlečićeš je brzo ne brini, sve ima svoje zašto.....

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 277
21.10.2010 0:01:01   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: dunja RR

sve ima svoje zašto.....

Ponekad zaboravim na to, ali u pravu si user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 278
21.10.2010 0:17:51   
Parižankaa
Sunči,jedva našoh ovu tvoju temu...svejedno,nisam imala ureaplasmu,tako da tu nemam sjajan neki predlog,ali gledajući šta je Dunja sve morala popiti od antibiotika,moj topli savet je,pošto verovatno ni ti nećeš manje...,da OBAVEZNO uzmeš macmiror vaginalete dok koristiš terapiju,da ne dođe do candide...

ja ''''78.g.
m.m. ''''71.g.
2 IVF beta 0
1 ICSI beta 1,87

Bog će nam dati sve u svoje vreme ; onako i onoliko, kako i koliko nam je nužno , za naše spasenje.

Direktna veza do poruke: 279
21.10.2010 0:18:53   
Suncicabg
Jel to dr daje ili na svoju ruku?

(odgovor članu Parižankaa)
Direktna veza do poruke: 280
21.10.2010 0:24:34   
Anoniman
Sunci, pitaj dr u svakom slucaju, sigurno ce ti potvrditi. I ja sam uz sve jace antibiotike poput dovicina ili hemomicina koristila neke vaginalete. Meni se od tih antibiotika uvek pojavi kandida.

Direktna veza do poruke: 281
21.10.2010 0:27:49   
Suncicabg
Od nje sam se jedva otarasila user posted image Provericu sa dr, pa ako ona ne da ja cu sama da uzmem

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
21.10.2010 0:28:45   
dejana007
meni je prva terapija jednog lekara bila dovicin i hemomicin, ali to nije urodilo plodom. Samo mi stradali zeludac i jetra. Ciprocinal i neke vaginalete na N slovo koje se stavljaju ujutru i uvece odmah resili problem, tj iz prvog puta.
Opravdan je strah da ureaplazma izaziva spontani, ali i ne mora da znaci. Simptomi su podutost stomaka, povisena bazalna temperatura, neugodni osecaj tokom mokrenja. Za braonkasti sekret nisam cula. To vec ne znam.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

Direktna veza do poruke: 283
21.10.2010 0:37:07   
dunja RR

pisala sam za vaginalete, meni su bila osnovna terapija pre i posle dovicina i ostalih antibiotika, dr mi je prepisao i vaginalete obavezno zvog kandide, ali pisala sam ti to danas..

Direktna veza do poruke: 284
21.10.2010 6:58:20   
dejana007
i ja ranije kansen i makmiror koristila (retko al koristila) i na svoju ruku. A provereno se kansen mast i vaginalete koriste zbog gljivica koje nastaju usled koriscenja antibiotika.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 285
21.10.2010 7:26:21   
Suncicabg

pisala sam za vaginalete, meni su bila osnovna terapija pre i posle dovicina i ostalih antibiotika, dr mi je prepisao i vaginalete obavezno zvog kandide, ali pisala sam ti to danas..

Znam da jesi, nego sam mislila da li ove sto je Parizanka navela treba pored svega toga da uzmem

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 286
21.10.2010 8:17:47   
nolinica
Sad ste me malo uplašile sa kandidom, nisam nikakve vaginalete dobila od dr za to. Pila bi na svoju ruku jer mislim da ne mogu škoditi, a jakomi je bitno da se što pre izlečim zbog vto. Šta onda da koristim, šta smatrate da je najbolje i koliko dugo, pošto bi to bilo na svoju ruku. Kansen, Lomexin,..?

Direktna veza do poruke: 287
21.10.2010 9:44:53   
dacca
Ja sam u januaru za Candidu koristila nistatin (jednu turu) i lomexin (jedna vaginaleta).Proslo je! Mada dr je bila ubijedjena da ce mi trebati 2 ture,ali se iznenadila kada je vidjela da je nema :)

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 288
21.10.2010 9:56:00   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: nolinica

Sad ste me malo uplašile sa kandidom, nisam nikakve vaginalete dobila od dr za to. Pila bi na svoju ruku jer mislim da ne mogu škoditi, a jakomi je bitno da se što pre izlečim zbog vto. Šta onda da koristim, šta smatrate da je najbolje i koliko dugo, pošto bi to bilo na svoju ruku. Kansen, Lomexin,..?

ja sam koristila Lomexin, ali nemoj preterivati, dovoljna je jedna vaginaleta pre i posle terapije antibioticima....

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 289
21.10.2010 10:19:38   
nolinica
Hvala na savetima, ali ja sam već pred kraj terapije. Pila sam 10 dana dovicin, pa 3 dana hemomicin po 4 tabl odjednom, i sad ciprocinal. Baš dosta, pa me zato strah, ali to je i za ureaplazmu i hlamidiju.
Mislite da ne stavljam sad vaginalete, već tek kad prođe terapija?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 290
21.10.2010 10:21:48   
dunja RR

Hvala na savetima, ali ja sam već pred kraj terapije. Pila sam 10 dana dovicin, pa 3 dana hemomicin po 4 tabl odjednom, i sad ciprocinal. Baš dosta, pa me zato strah, ali to je i za ureaplazmu i hlamidiju.

da tek kada prođe, čim popiješ zadnju tabletu.....

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2010 10:22:32 >

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 291
21.10.2010 10:24:55   
dunja RR

da tek kada prođe, čim popiješ zadnju tabletu.....

pokušaću laički da objasnim:.

kandida se sada polako aktivira dok piješ antibiotike, nema svrhe da je ubijaš kada si još na terapiji jer će se ona opet stvarati i postaće imuna na vaginalete - brani se....ovako istrebiš je na kraju i ne daješ joj priliku za dalji razvoj- jer ne piješ više antibiotike....

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2010 10:25:26 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 292
21.10.2010 17:38:26   
nolinica
Dunja, razumela... user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 293
21.10.2010 22:50:25   
Suncicabg
Sad sam videka rezultat brojcano pise pozitivan (vece ili jednako) 10 na 4user posted image
Jel to mnogo?user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 294
21.10.2010 23:16:23   
dunja RR

Dunja, razumela... user posted image

user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 295
21.10.2010 23:18:15   
dunja RR

Sad sam videka rezultat brojcano pise pozitivan (vece ili jednako) 10 na 4user posted image
Jel to mnogo?user posted image

Sunci ja nemam pojma gde je taj moj stari rezultat, ali znam da je bilo jako malo ureaplazne u nalazu, to me tešilo, ali je dr Bojović rekao da svakako mora skroz da izleči pre operacije.....bez obzira da li je ima malo ili puno....

Direktna veza do poruke: 296
22.10.2010 0:19:24   
Suncicabg
Ja ne znam da li je ovo puno ili malo, valjda ce se neka drugarica javitiuser posted image Daj Boze da nije puno

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 297
22.10.2010 11:05:01   
dacca
Sunci moj nalaz je ureaplazma > 10 000 cfu

Direktna veza do poruke: 298
24.10.2010 22:25:03   
Tulija
Suncice ja nemam ureoplazmu, vec moj mm, on trenutno pije citeral, ali on ga nece od toga izleciti
tako da ni ja ne znam sta da radimo, moracu da sacekam da popije terapiju pa da ponovi briseve.
mm je do sada imao sve moguce bakterija a ja na srecu nijednom...

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 299
24.10.2010 22:28:55   
Suncicabg
Da li znas koje vrednosti su manje, a koje vece?
Ja ima 10000, ne znam koliko je to "puno"user posted image

(odgovor članu Tulija)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here