Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 14.8.2010 14:37:17
|
|
|
|
Nensi*
|
POSTACU TETKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snaja jutros otisla u porodiliste,bila otvorena 5 prstiju
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 14.8.2010 14:42:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam , Nensi (unapred)
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 14.8.2010 14:55:29
|
|
|
|
Nensi*
|
POSTALA SAM TETKAAAAAAAAAAA!!! Devojcica 3kg 51cm... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 15.8.2010 1:23:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, Nensi, pa ceeeeeeeeeestitaaaaaam
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 15.8.2010 1:26:24
|
|
|
|
Verus
|
cetitam i ja tetka!! sad ce vuk imati vrsnjakinju da zajedno odrastaju, bas divno!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 15.8.2010 13:09:12
|
|
|
|
Nensi*
|
Hvala I bas mi je drago sto je ovako mala razlika,taman da se igraju zajedno...A inace,to mi je rodjeni brat
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2010 13:32:50
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 17.8.2010 1:16:05
|
|
|
|
Modessty
|
umorna sam mnogooo, ali mi nekoliko poruka od mojih ringerajki vratilo osmeh na lice!!!! Idem da sanjam nešto lepo Možda veeelikuuu krofnicu sa prelivom od čokolade
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 17.8.2010 14:39:56
|
|
|
|
guppy RR
|
Mala anegdota o japanskom jeziku... Kad mi dunjaRR nešto kucka, često se desi da zbrza pa to izgleda ovako: bš am malo pre ila da atvorm prozoe i uvek se smejemo tome i ja uvek pitam Dunjice, jel to opet pričaš japanski? ..... Danas pišem ja njoj poruku u stilu: ostvai tolikod a mogu da pkrju ... ... i posle par minuta odlepim da se smejem i kažem "jao dunjice, al sam ti lepo napisala" A kaže dunja: ju! nisam ni primetila... zato što ja pričam japanski odlično! Dunjice volim te puno
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 17.8.2010 14:41:36
|
|
|
|
Mivica
|
za uvek pozitivne Guppyku i Dunjicu!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 20.8.2010 14:05:00
|
|
|
|
guppy RR
|
guppy: Ma daaaj, bolje da ti nisam rekla, treba nam bar pola godine da to uradimo. dunja: AAAaa pa dobro! Pola godine za čas prođe. guppy: Pa da, zato obično treba godinu dana. Moraću da otvorim temu smeh iz Ringerajine kancelarije Dunjice moja
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.8.2010 23:14:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.8.2010 7:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 POSTALA SAM TETKAAAAAAAAAAA!!! Devojcica 3kg 51cm... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Biti tetka je najlepša stvar na svetu! Čestitam
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.9.2010 14:57:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Juče sam spremala mešanu salatu za zimnicu...i ništa mi nije bio problem osim kilograma luka koji je veličine lešnika, a suze mi kreću kad se približim luku...a mm došao sa posla u 5, bio sa Nešom popodne, okupao ga, uspavao, i seo pored mene (iako se dogovorio sa kumom da odu do grada) i tri sata čistio taj luk Kad sam završila, sve je pospremio, ali sve, i evo ceo dan je sa Nešom da ja odmorim... Uhvatilo ga u poslednje vreme, da je divan, i sve hoće, pa moram da podelim pozitivnu energiju
< Poruku je uredio Nedja -- 27.9.2010 14:58:19 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.9.2010 15:03:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nedjo Bravo za muža!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.10.2010 14:18:24
|
|
|
|
anajid
|
Pisala sam u temi o dudama,lazama.......kako ne mogu pronaci Andriji dudu istu kakvu ima sada!Javila mi se DAca88,kupila dudu u Subotici,poslala postom i duda mi je jutros stigla! Hvala puno Daci88,i svaka joj cast na trudu i pomoci a hvala i RR sto postoji!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.10.2010 14:19:10
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.10.2010 22:02:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.10.2010 23:28:12
|
|
|
|
Mivica
|
OBOŽAVAM SVOG MUŽIĆA!!! Eto, tek tako, bez razloga i povoda!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 11.10.2010 16:45:48
|
|
|
|
Anoniman
|
sutra i naredna tri dana cu raditi jedan super poslic - tumacenje, a sad su mi rekli da mogu doci sat vremena kasnije od dogovorenog znaci ne moram ustati u 6! a zvali su me i iz jedne agencije kojoj sam poslala biografiju, tako da se nadam da ce biti poslica!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.10.2010 8:59:52
|
|
|
|
Lu
|
Danas će biti divan dan, predosjećam
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.10.2010 9:49:42
|
|
|
|
lesica
|
Moja dobra drugarica je juce rodila dve malene devojcice Sada ce njihov stariji brat da ima zanimaciju,cuvace sestrice!!! Bas sam srecna nesto od jutros!!!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.10.2010 9:53:59
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.10.2010 9:59:31
|
|
|
|
Jeca*
|
etoooooooooooooooo
|
|
[Obrisana poruka] 13.10.2010 10:03:01
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?