|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BBBOOM babywatch
10.4.2009 1:05:26   
mamaraja
OK, laku noć curkeuser posted image .

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 101
10.4.2009 22:57:18   
mamaraja
Verka, draga moja, pošto moj mornar stiže za neki dan, sve više sam u planiranju pa tako i o ovom legendarnom satićurazmišljam. Čula sam se danas sa par mojih prijateljica iz Bgd. E sad jedna ima dvije kćeri pa joj ne pada na pamet trudnoća (male su još) a druga kao i ja planira, ali baš ozbiljno. Pa smo malko proćakulale na tu temu, naravno više sa Vesnom jer ona je ta što kao planira trudnoću.  Ona je već dogovorila kupovinu BBBOOM-a i tačno je da ide ta akcija 2 za 1... bla, bla i tako jedno pola sata. Reče mi Vesna da je to američka tehnologija samo se za EU radi negdje u Austriji a ja prosto ne mogu da vjerijem da to Japanci nisu smislili. Kao klinka sam imala tamagoči (sjećaš li se?), a ovaj satić me baš podsjeća na njega. Kao da je živ, nešto mislim. Stvarno, da te pitam, jesi li gledala po tim ženama tamo nešto slično, one su baš pekmezave, ako shvataš šta hoću reći. Zapad je to, jel' tako?

< Poruku je uredio mamaraja -- 10.4.2009 22:59:08 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 102
10.4.2009 23:01:55   
mamaraja
Vidim da nijesi prisutna, ali kad stigneš javi mi za ovo,  Hvala ti.user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 103
11.4.2009 0:18:31   
Gagaica
dobro vece evo i mene..

video sam sada,pronalazak su zastitili(pronasli i patantirali) doktori ginekolozi,DR.Andreas Berger sef ginekologije AHK Neunkirchen (Austrija) i DR.Beda Hartman sef ginekologije Hahofer-Nemacka znaci nase evropsko.

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 104
11.4.2009 0:40:26   
mamaraja
Gagice hvala ti. Znači ni Ameri ni Japovi nego Švabe. Stara dobra Evropa smislila nešto za žene kad im je dogorjelo do... mislim, natalitet i to. Valjda nije kasno a upotrebljivo i na našim terenima (osim user posted image ). Imala bih još svašta lajati na ovu temu, no nema vas nešto, a i kenjkava sam. Zato laku noć! Sanjajte user posted image snove. He, he...

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 105
11.4.2009 0:54:06   
Verus
cao mamaraja!  nisam nigde videla taj sat ovde....na ovim pekmezama americkimuser posted image a vidim dole da kazu da je evropskom...zato sam bas i rekla da ovde nemam gde da ga kupim..

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 106
11.4.2009 23:44:47   
mamaraja
Vidim, sve ste mi u odsustvu. Subota, druženje, izlasci,restorani, pozorište... neka i treba tako. Komp je dobra stvar ali nekako hladna, međutim, dobro sluša i pamti, ko da poželi više pogotovo ako pada kiša, duva bura ili jednostvano nema niđe nikog. Ima izreka: bolje da nestane sela, no običaja (negdje pročitalauser posted image ), pa tako i ja. Sama sam, čekam svog mornara, pa samo da vam se javim...
P.S. Naravno, i ja čestitam rođendan našoj Tashi. Svu sreću svijetauser posted image user posted image user posted image ..!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 107
12.4.2009 22:48:40   
mamaraja
Kako sinoć rekoh...
Hallo svima! Budite dobre i slušajte svoje muške. To je dobro i korisno. Isplati se.
Pozdravlja vas vaša MAMARAJA iz wild beauty state of Montenegro!
Još TRI dana!!!

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 108
12.4.2009 22:50:36   
mamaraja
Znam dobro što sam ovo rekla. A vi samo šutite. Bye!user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 109
14.4.2009 22:09:10   
Gagaica
...cao zenske ima li koga budna?

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 110
14.4.2009 22:14:09   
mamaraja
Izgleda samo ja noćna ptica čekalica. Ćao Gagi! Kaj delaš?user posted image

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 111
14.4.2009 22:18:47   
Gagaica
...dosadjujem se. cackam po satu...
user posted image ne znam sta cu od dosadeuser posted image

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 112
14.4.2009 22:21:39   
mamaraja
Još ga pretražuješ? Ja danas kod jedne poznanice vidjelajedan takav samo crn. Mislim, sve isto kao na onoj slici, samo crne boje.

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 113
14.4.2009 22:27:55   
Gagaica
da, da ima ih i crnih.
moja je sestra uzela crni, mada momci kazu da se bolje prodaju deli odnosno sivi, ja sam takav izabrala vise mi se svidja

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 114
14.4.2009 22:32:29   
mamaraja
OBA ću da uzmem prekosutra!!! A znate li zašto prekosutra?user posted image

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 115
14.4.2009 22:37:26   
Gagaica
zasto , neces valjda na obe ruke po jedan , ili imas blizance  haahhaaa

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 116
14.4.2009 22:43:21   
mamaraja
Ma dolazi mi MORNAR, šta sam vad danima trubila?! A to za blizance, treba li se nešto posebno truditi?user posted image Mislim na user posted image pa onda user posted image , zatim user posted imageuser posted imageuser posted image user posted image ili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 117
14.4.2009 22:51:03   
Gagaica
mornar ...????? ti si u opasnosti
hoces li preziveti?

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 118
14.4.2009 22:57:41   
mamaraja
Aaaa biće to borba do padanja. Interesantno, ne bojim se! Još kad me stimuliše poklonima... uuufff...

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 119
14.4.2009 23:00:29   
eumenida
HHeeejjj    haaajjjj
kako ste mo moje drage!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 120
14.4.2009 23:02:44   
Gagaica
MORAS POCETI INTENZIVNO DA VEZBAS, DA STEKNES KONDICIJU,
SMO KO CE TI SPARINGOVATI.??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 121
14.4.2009 23:03:40   
Verus
eumenida!!!! mama mi javila da su mi stigli danas satici!!user posted image sad moram naci kome cu da poklonim!!  verovatno mojoj kumi!! necu videti satic sve do maja kad budem isla tamo!

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 122
14.4.2009 23:04:53   
mamaraja
Eeeej, živa nam je EUmenida naša. Lijepo ime evropsko. Gdje si nam se skitala danima, a?user posted image

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 123
14.4.2009 23:05:43   
mamaraja
I Veruška je tu. Divno, zaista!

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 124
14.4.2009 23:05:46   
eumenida
user posted image user posted image Pozdrav svima od mene ....

jbg...nisam se javljala dugo.....

Pa vidim da ste i vi nabavile saticeuser posted image user posted image user posted image  bravo za vas...

nesto sam proveravala i ustanovila da moze cak da izmeri i zamor kod trudnice....

meri dnevne korake koje napravim  i svira alarm da li sam praterala

ovo je superuser posted image user posted image

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Sta mislite...
choopa choops

...koliko je jednoj forumasici trebalo vremena da pronadje stranicu sa anketama?

10 min (37%)

pola sata (7%)

1 sat (16%)

'odma je nasla. (39%)

Ukupan broj glasova: 135

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here