|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Smršati posle trudnoće!
5.10.2010 14:09:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Al dobro, stvarno mi dajete nadu, moze se kad se hoce, a ja stvarno hocu...samo da mogu da se vratim na neko vezbanje, i dijetu bicu ok.

Zato sam i odlučila da se blamiram svojim before slikamauser posted image Da vidiš da se stvarno može, a kad dođe vreme za dijete, opet ćemo biti tu, da te podržimo i pomognemouser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 276
5.10.2010 14:09:07   
MarinaDK
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Zasto?  To je ok za nekog ko je nizak.  Meni sa 175cm 48 kg bi bila anoreksija.  Mada bila sam 52...nekad davno...i da, bila sam premrsava...
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

IZVORNA PORUKA: Buba76

Kada sam ostala trudna sa sinom imala sam 48kg.user posted image Do kraja trudnoce sam porasla do 80,ugojila se kao s....user posted image Sada sam drugu trudnocu zapocela sa 58 jer se nikada nisam vratila na staro,vec 2 godine imam 58user posted image .Nadam se da se necu opet toliko ugojiti.user posted image

48 kg pa to je na granici anoreksijeuser posted image user posted image

J a sam zatrudnila sa oko 60 kg, u trudnoci sam dobila sigurno 30 kg ako ne i vise...3 mjeseca poslije poroda sam spala na 67 kg, danas je  malo vise od 7 mjeseci i imam 64 kg sasvim zadovoljna...Nisam isla na dijete , nisam razbijala glavu kako i kada da smrsam...Ipak postala sam majka sasvim normalno da se zena udeblja...

Pa ako cemo prema tablicama za 10 razlike neko ko je visok 158 mozda je i ok...Ali ipak to je premrsavost...
Ja sam visoka 170 pa kad sam imala 58 kg licila sam na skeleta...Danas kad vidim svoje slike lijepo se prepadnem....
Opet kazem ja kad sam se porodila bacala sam se pred fotoaparat, da se slikam sa svojim sinom, jer nisam mislila na kilazu ne mislim ni sad...Nemam namjeru na modnu pistu....

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 277
5.10.2010 14:12:49   
Rivana
Ja sve mogu al da drzim dijetu eeee to ne mogu, pa hrana mi jedna od omiljenih zabava, ne mogu dan da zamislim bez slatkisa, makar krem bananicu da pojedem user posted image

(odgovor članu MarinaDK)
Direktna veza do poruke: 278
5.10.2010 14:13:48   
Jeca*
ali to ne bi mislila da si tip koji teško mršavi pa da sad imaš 75-80kg.
Višak kilograma ne prija nikome, kako god da je postignut

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu MarinaDK)
Direktna veza do poruke: 279
5.10.2010 14:15:45   
LillyT
Evo malo moje retrospektive

Nedelju dana posle porođaja

user posted image

MEsec dana

user posted image

Tri meseca

user posted image

Hahaha, sada baš gledam, pa samo imam slike s bebom.
Poslednje slike su mi sa mora, to sam već postovala u temi mame i deca.
Poenta je da se ruke smanjuju, jer to mi je bilo strašno. Ok, uvek sam bila kukata, ali kada se ruke i lice ugoje, to je opasno

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 280
5.10.2010 14:18:09   
Rivana
ja bih volela da se oslobodim celulita user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 281
5.10.2010 14:19:28   
minavb
Lily, sad si rukatauser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 282
5.10.2010 14:20:04   
MarinaDK
IZVORNA PORUKA: Nedja

Jeco, svaka častuser posted image user posted image user posted image

MarinaDK, prvo da ti poželim dobrodošlicu na RR, a onda moram da kažem da se uopšte ne slažem sa stavom- majka sam i ok je da se ugojim. Tj, ok je, ali je onda neophodno i da smršam. Zaboga, to što imam dete ne zneči da više nemam muža, a ni ogledalo, i u redu mi je da je žena punija jedino ako se ona dobro, ali baš dobro tako oseća. U suprotnom, ne vidim zašto, uz malo truda i napora, žena ne bi vratila svoju kilažu od pre trudnoće, ili makar približnuuser posted image

Hvala na dobrodioslici mislim da si me pogresno razumjela, naravno da zena treba da brine o svom izgledu i da debljina takodje nije zdrava....Evo ja sam citala  od pocetka ove teme pa do kraja , ne znam mozda je do mene ali vidim mnoge bukvalno kukaju na kile...user posted image Ja zivim u Dk ovdje ne preporucuju dijete ili bilo kakvu formu naglog mrsanja odmah nakon poroda pogotovo ako mama doji dijete....Ja sam naglo smrsala poslije poroda i mogu ti reci iako sam dravo jela jako lose sam se osjecala...Nije mi namjera bila da smrsam uopste u nekom datom roku, ni sad ne razbijam glavu sto imam 4 kg viska...Ipak tijelo prolazi kroz  velike i hormonske promjene i treba malo vremena da sve dodje na svoje....Moj maleni kad podje u jaslice tad cu i ja malo da se angazujem i krenem u fitnes, cisto radi relaksacije a ne zbog mrsanja...
Mozda je tesko shvatiti moj stav ali ja nikad u zivotu nisam imala problema sa kilazom, naprotiv bas sam jela sve i svasta i u velikim kolicinama ali sta cu kad sam user posted image  pa kila nece na mene....
Ali damama koje zele smrsati mogu preporuciti da izbace bijelo brasno, bijeli secer iz ishrane...Tj da zamjene sa integralnim ....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
5.10.2010 14:20:56   
LillyT
IZVORNA PORUKA: minavb

Lily, sad si rukatauser posted image

Istočno-nemačka bacačica kugle, samo mi još brada fali user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 284
5.10.2010 14:21:55   
viking
Kako ste vi sve žene divne! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 285
5.10.2010 14:22:26   
MarinaDK
lillyT pohvale ti izgledas ko bomba, ja sam poslije porodjaja izgledala ko transporter, stvarno svaka cast, skidam kapu...

(odgovor članu MarinaDK)
Direktna veza do poruke: 286
5.10.2010 14:23:53   
LillyT
Hvala Marina i dobro nam došla (nisam te viđala ranije).
Viking user posted image

(odgovor članu MarinaDK)
Direktna veza do poruke: 287
5.10.2010 14:26:33   
minavb
Evo kako se mrsavi-rodite Vanju i za 3 meseca imate i manje kg nego pre trudnoce.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 288
5.10.2010 14:26:47   
Anoniman
LillyT, divne ste, posle porođaja je sasvim normalno da ima viška, ali sa malom bebom izgledaš odlično, i baš su ti lepe ruke, prave majčinskeuser posted image

Evo, iskopala sam još jednu, kad je Neša imao tri meseca, a da postavim i jednu after sliku, od letos, da ne ispadne da lažem da sam smršalauser posted image

user posted image

Evo, još 4 kg, tačno u nogama i dupetu, i kao da nisam bila trudnauser posted image
user posted image

(odgovor članu MarinaDK)
  Direktna veza do poruke: 289
5.10.2010 14:28:03   
Jeca*
user posted image
pogotovo za ruke user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
5.10.2010 14:28:43   
MarinaDK
IZVORNA PORUKA: LillyT

Hvala Marina i dobro nam došla (nisam te viđala ranije).
Viking user posted image

OT...Hvala clan sam mislim od januara ove godine ali nisam aktivna, ali naletim da procitam ponesto, tako sam i sinoc u potraznji opet naletila na  ovu str...Pa dok sam listala reko sama sebi vrijeme je  da se i malo angazujem sa pisanjem iako sam daleko od vas ....user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 291
5.10.2010 14:30:46   
Rivana
Nedjo bas si super delujes i zategnuto jesi li vezbala nesto?

(odgovor članu MarinaDK)
Direktna veza do poruke: 292
5.10.2010 14:32:58   
Anoniman
Nisam Rivana, stomak mi je prirodno mišićav, na nogama imam celulita koji se na fotki ne vidi, a ostalo...Neša ima 16kg i i dalje traži da ga nosamuser posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 293
5.10.2010 14:46:06   
MarinaDK

Nisam Rivana, stomak mi je prirodno mišićav, na nogama imam celulita koji se na fotki ne vidi, a ostalo...Neša ima 16kg i i dalje traži da ga nosamuser posted image

user posted image user posted image imam i ja misice na stomaku ali ispod sala, a imam takodje i par strija na butinama user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
5.10.2010 14:50:23   
Verus
I ja isto tako.  I ja sam se ugojila 34, tj. 7 kila sam vec imala vise PRE trudnoce....nekad mislim da sam konacno zatrudnela jer sam imala malo vise sala (onda i hormoni rade normalnije)...

Ti si mi uzor.  Slicna visina, isti br. kila, a sada si opet stara, ah...koje olaksanjeuser posted image

Ma, pisala sam kako je mm govorio kako sam se ugojila ovo ono: a ja sve vreme mislim "sta on prica?"user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 295
5.10.2010 14:53:29   
Rivana

user posted image Nesa ti je bolji od teretane user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
5.10.2010 14:53:37   
Jeca*
tvoj je bar bio realan. Mene je i mm zeznuo, stalno mi je delio komplimente kako sam mu lepa trudnica i kako se nisam puno ugojila...sad bih ga ubila user posted image user posted image user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 297
5.10.2010 15:07:47   
Verus
Da, on je to meni uvek govorio :" ti znas da sam ja realan, necu te lagati".  A ja sam bas htela malo slatkih laziuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 298
5.10.2010 15:09:39   
Anoniman
Tako je Jeco i moj, ja u tri sata noću jedem dve pljeskavice, moju i njegovu naizmenično, a on viče kako sam slatka i lepa...uf, bolje da mi je dao šargarepuuser posted image

Verus, isto smo se i ugojile u trudnoći, ma videćeš...jedan deo žena smrša odmah nakon trudnoće, bez ikakve muke, a drugi deo, kroz pakao, smrša tek kasnije. Nadam se samo da će tebi biti lakše da smršaš i da se nećeš toliko mučitiuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 299
5.10.2010 15:11:51   
choopa choops
Tema za mene...
Ja samn vratila svoju pretporodjajnu tezinu (60kg) user posted image , ali ne i svoju idealnu (55kg). No nema veze, nije mi ni bitno tih 5 kg jer se ne primjete puno user posted image
E sad znam da ovdje ima dosta znalaca sto se tice teretane...Meni je ostao stomak user posted image pa me sad interesuje da li ja treba da idem u teretanu, radim tamo neke vjezbe za trbusnjake (i dizanje prasice, mislim guzice user posted image ) ili treba prvop maksimalno da smrsam pa tek onda trbusnjaci? user posted image Pomagajte ljudi...ja sam od onih kojima je fizicko bio 'najmrskiji' predmet u skoli user posted image , a koje je ipak Bog pogledao i darovao ravan stomak user posted image . Pa sad ne znam sta me snaslo i kako da se rjesim stomaka user posted image

i bonus pitanje user posted image : Koliko poslije porodjaja se smiju raditi trbusnjaci i neke teze vjezbe (mada su meni sve teske user posted image )?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here