Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 28.6.2010 13:52:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Trpa prste u usta i smeje se
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 30.6.2010 15:47:05
|
|
|
|
Markovicka
|
Ljulja se sama u onoj nosiljci-sedistu za auto i gleda crtac.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 30.6.2010 15:51:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
spava, mis mali, a ja vec 15. put ulazim u sobu da ga vidim, probudicu ga ako tako nastavim
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 4.7.2010 11:16:41
|
|
|
|
maslinica
|
lezi u krevecu, ja mu stavila vrtesku, vec je pola sata okupiran igrackicama iz vrteske i sa njima nesto guguce...ni tona ne menja, samu a uuu, aguuu...hmhmhmh..nogicama i rukicama gica nesto...ljubi ga mama, kako je ona to lepo odgojila...samo se dete igra
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 4.7.2010 11:23:30
|
|
|
|
LillyT
|
Ljuja se i pokriva pelenom preko glave. Onda se otkrije, pa se smeje i tako u krug
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 8.7.2010 9:42:09
|
|
|
|
Nena81
|
corpus delicti jojo dobio inspiraciju a seka zdusno pomaze
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 8.7.2010 9:43:13
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 8.7.2010 9:45:46
|
|
|
|
Nena81
|
a mama je ladovina kucka na RR i pije kafu e vise stvarno nemoj ovo nemoj ono ma neka ga ionako cemo kreciti
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 8.7.2010 10:19:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ko sisa zidove...ova slika vredi vise od kineskog zida a ne obicnog... duse male, prelepi su.. vidi nju kako je srecna...
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 8.7.2010 10:22:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI ma ko sisa zidove...ova slika vredi vise od kineskog zida a ne obicnog... duse male, prelepi su.. vidi nju kako je srecna... Oti, sorry, ajd idi na ovu temu... http://www.ringeraja.rs/forum/fb.asp?m=443192
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 8.7.2010 10:27:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Mlati se u dubku. Postala je nemoguća, hoće da je uzmem, da sednem sa njom na krevet i tako da gleda crtaće. Ima 7,5 meseci. Stavljam je kad pošizi po 5 min u dubak, valjda joj ništa neće biti?
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.7.2010 12:19:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
raspricala se sa igrackama
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.7.2010 12:36:14
|
|
|
|
Shishica
|
Pravi sipak i gleda ga, a kad joj dosadi onda na podlozi za igru gleda se u ogledalu.. Sva je nesto ozbiljna...
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.7.2010 12:44:03
|
|
|
|
lesica
|
Gleda tj slusa The Blues Brother...mnogo voli mjuzu iz filma
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.7.2010 12:47:15
|
|
|
|
Anitaaa
|
Hoda po sobi i ''priča'' telefonom (moj stari...pokvareni tel al njemu je dobar )
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 27.8.2010 17:20:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Upravo je rekao "gu" mama ponosna
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 27.8.2010 19:07:20
|
|
|
|
Jele
|
Eno igra se napolju sa tajom, da mama može napokon da ruča, pogledajte sat....
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 27.8.2010 19:08:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Gleda Cartoon Network i jede čokoladicu.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 2.9.2010 14:23:10
|
|
|
|
lesica
|
Ovo :
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 2.9.2010 14:55:59
|
|
|
|
NadaR
|
Spava , napokon
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 2.9.2010 14:59:29
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Spava , napokon E tako sam ja rekla svojoj komsinici kada me je pitala, a ona me je bas bas izgrdila Kao sram vas bilo tako za dete
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 2.9.2010 15:00:25
|
|
|
|
MamaMkd
|
spava kako bi inace bila za kompjuterom :D
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 29.9.2010 20:21:29
|
|
|
|
sneza24
|
Do sad je jurcao po sobi sa vlaznim maramicama u ustima.A sad vadi mokar ves iz kadice ( koji sutra treba da prostrem ) i raznosi po kuci.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 29.9.2010 20:32:29
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Do sad je jurcao po sobi sa vlaznim maramicama u ustima.A sad vadi mokar ves iz kadice ( koji sutra treba da prostrem ) i raznosi po kuci. To je i Simketu glavna zanimacija Moje dete je zaspalo pre sat vremena Živeo vrtić
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 29.9.2010 21:46:38
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
moja maja kunta sve u sesnaest.....sutra nam u vrtic dolazi cika zuba....i verovatno ce biti opet ista prica kao kad sam i ja bila mala....prica o gricu i grecu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....