Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:29:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene , jedno pitanje : koliko puta nedeljno je ta školica , je l' svaki dan , da li se ide subotom ??? Da znam , da spremim opravdanja
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:31:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Dva eventualno tri puta nedeljno
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:31:33
|
|
|
|
isidora88
|
meni je rekla u 18 h 3.9 ja sam se prijavila preko telefona,a rekla je da kad dodjem tamo da ce se vrsiti upis i da cemo onda izabrat kod koje cemo sestre ici na casove znas li ti kod koje ces?
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:34:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam pojma , moram prvo da im vidim CV
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:46:45
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 20:07:47
|
|
|
|
bojanica7
|
isidora, kako to da je rekla da ides sad a meni 8. oktobra? a pri tom mi je termin pre nego tebi. nista mi nije jasno i necu da idem sama u oktobru
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 20:15:53
|
|
|
|
isidora88
|
meni je termin pomeren za 10 dana unapred(ovulacija mi je bila na pocetku ciklusa i beba je bas napredna ) a moja dr mi je rekla da mi je termin verovatno kraj novembra eventualno pocetak decembra i tako sam rekla kad sam zvala da zakazem i ona mi je rekla da dodjem 3.9.a i svakako sam htela ranije da krenem tako da mi ovo bas odgovara nazovi pa pitaj mozes li i ti da se prebacis u moju grupu
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 23:06:18
|
|
|
|
bojanica7
|
aaa, ok.. bravo za bepca ma kul, necu se prebacivati, nego mi nije bilo jasno sto sad nekog u septembru , a nekog za oktobru. svakako cemo se organizovati mi rr novosadjanke da pijemo kaficu u gradu
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 20:18:43
|
|
|
|
isidora88
|
koliko traje skolica za trudnice?
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 20:48:47
|
|
|
|
Anoniman
|
U moje vreme se išlo do kraja, izostajale su one koje se porode... Ne znam kako je sada.
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 21:18:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Dva meseca traje,sedmi i osmi mesec trudnoce.Ako neka zenica krene kasnije onda je moguce da se i porodi pre zavrsetka ili ako joj je ranije termin
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 21:30:04
|
|
|
|
Mayablue82
|
Sta mislite, koliko su korisna ta predavanja....jel vredi odlazenja...ili sve to manje vise moze da se nadje na Ringeraji?
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 22:13:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko puta nedeljno , niko da napiše , i koliko traju ???
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 2.9.2010 0:49:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mayablue, ako nemaš pametnija posla, idi da naučiš da dišeš. BM, ja sam išla 3x nedeljno, trajalo je oko sat-sat i po.
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 2.9.2010 8:22:10
|
|
|
|
bebablue
|
Ja sam isla 2 puta nedeljno, jedne nedelje pre podne, a naredne popodne. Bile su standardno gurpe u ZOV i novo je da ima i na Detelinari, to je bilo samo pre podne. Cas je trajao oko sat vremena, teorija, pa vezbice disanja. U sustini, lepa stvar, svasta nesto cujes, psihicki se pripremis, i to super, a disanje te posebno opusti, da znas sta ces da radis, e sad primena bas svega sto cujes i naucis za sam porodjaj i posle porodjaja, koliko bude skolski.....kod mene ama bas ni malo.
|
|
RE: Školica za roditelje 7.9.2010 17:40:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja danas imala drugi čas . Nekako sam se vratila ske*ana kući , mada ne znam zašto . Predvačica je ok , zaista mi prija da je slušam . Možda zato što od nas 16-17 ispadoh ja najdeblja ??? Pitala žena nas sve redom koliko se koja ugojila u trudnoći , i počele trudnjače da deklamuju : jedna 3 , druga 5 , pa 4 , pa 5 ,pa 6 , pa 8 , pa 5 , pa 4 ... I onda ja (koja sam čak i sitnije građe od njih , i sigurna sam da su se neke pooodosta više ugojile od onog što su navele ) kažem "13 , a možda i više ". I ispadoh ja tamo najdeblja i najugojenija , mada bih za pojedine mame rekla da su im se primetno iskrivili nosevi dok su nabrajale svoje kilaže .
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 7.9.2010 17:42:42
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja danas imala drugi čas . Nekako sam se vratila ske*ana kući , mada ne znam zašto . Predvačica je ok , zaista mi prija da je slušam . Možda zato što od nas 16-17 ispadoh ja najdeblja ??? Pitala žena nas sve redom koliko se koja ugojila u trudnoći , i počele trudnjače da deklamuju : jedna 3 , druga 5 , pa 4 , pa 5 ,pa 6 , pa 8 , pa 5 , pa 4 ... I onda ja (koja sam čak i sitnije građe od njih , i sigurna sam da su se neke pooodosta više ugojile od onog što su navele ) kažem "13 , a možda i više ". I ispadoh ja tamo najdeblja i najugojenija , mada bih za pojedine mame rekla da su im se primetno iskrivili nosevi dok su nabrajale svoje kilaže . lazu BM nece da priznaju...zamisli mene sa prvom trudnocom +30kg kad bih rekla 5,6
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 7.9.2010 17:46:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma , mrmlj , gunđ , mrmlj
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 11:28:28
|
|
|
|
dacica
|
bubo-boli te uvo-lazu same sebe!!!! jel ima neka da ide u skolicu u zvezdara bolnici????
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 13:36:49
|
|
|
|
bojanica7
|
bubamiro, pa sta te briga. 13, pa sta. uostalom to nije puno. a koliko ja znam, do 28. nedelje bi trebalo da nabacis devet kila, sve ispod nije bas dobro. tako da si ti jedna odgovorna keva
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 13:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Jes , odgovorna i najdeblja keva
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 14:07:51
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam danas imala drugi cas i bilo mi je super
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 15:44:03
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni je bilo super kad sam isla u skolicu !Zbog druzenja,zbog svega sto sam tamo cula i zbog divne sestre koja nam je drzala casove.Sve mi je to bilo novo,prvorotka,prva trudnoca,prvo susretanje sa svim tim stvarima....i bas sam volela da odem!Ja sam svo vreme radila i trcala s posla ili pre posla u skolicu
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 16:19:59
|
|
|
|
isidora88
|
ja jedva cekam ponedeljak da opet idem u skolicu super su mi sve zene tamo
|
|
RE: Školica za roditelje 16.9.2010 22:36:44
|
|
|
|
Jele
|
Novosađanke, kojim danima i u kom terminu je školica u Z.O. Vuka? Vidim Isisdora spominje ponedeljek, jel' ima i drugim danom i kada?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Vaginalni porođajPrirodni porođaj (engleski video)
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?