|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako povecati kolicinu mleka
10.8.2010 23:25:53   
Nensi*
Znam,zvala me devojka danas i rekla da sutra stize user posted image user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 376
10.8.2010 23:41:38   
Buba76
Nece gladovati,verujte,dajte cesce i nemojte 15 min jednu pa 15 min drugu,nego pustite da iz jedne sve izvuce onda ce i ono najmasnije izaci pa ako je jos gladna beba onda tek ponudite drugu. Jooooooooooj bar da smo blize pa bih vas naucila uzivo.
Uspecete,samo treba malo vise truda,ne postoji zena koja ima amlo mleka jer ako ima kolicina se moze povbecati pravilnim dojenjem

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 377
10.8.2010 23:46:55   
Anck Su Nmaun
Eee Buba da  je 15 minuta...nego jedva par minuta..i nema viseee...

Ma ja sam joj tako ceo prosli mesec davala, na 2 sata ( gde cu cesce)  ali  obe dojke ... jedna pa druga...

(odgovor članu Buba76)
Direktna veza do poruke: 378
10.8.2010 23:50:13   
Buba76
,to je problem...ne jedna pa druga nego samo jedna do kraja,do tada se stvori mleko u drugoj pa sledeci podoj i druga do kraja. Davala sam i na sat vremena...ne samo na 2 sata,tako se i stvorilo,cim zaplace ,stavis bebu da sisa.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 379
10.8.2010 23:53:38   
Anck Su Nmaun
Ih ona nije ni trazila na 2 ..nego sam joj ja davala ... nije  plakala 

(odgovor članu Buba76)
Direktna veza do poruke: 380
10.8.2010 23:58:02   
Anck Su Nmaun
Eto buba ... kako sad sebi i bebi da pomognem .. jer sve sto je vec napisano radila sam? !!

Direktna veza do poruke: 381
11.8.2010 9:28:31   
Snelle
I meni se ovih dana u desnoj dojci smanjuje mleko, leva jos uvek ima dosta....ali desna user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 382
11.8.2010 10:36:53   
Anck Su Nmaun
Dunja stiglo jeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 383
11.8.2010 10:39:00   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Dunja stiglo jeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde draga navijam za MLEKCE user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 384
11.8.2010 10:39:33   
Vučko.ba.
ja sam za povećanje količine mlijeka pila bozu kao sumanuta i zaista pomaže

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Direktna veza do poruke: 385
11.8.2010 10:39:56   
dunja RR
PA DA NAM PIŠETE U TEMI DOJENJEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 386
11.8.2010 12:57:22   
anci 81
IZVORNA PORUKA: Buba76

,to je problem...ne jedna pa druga nego samo jedna do kraja,do tada se stvori mleko u drugoj pa sledeci podoj i druga do kraja. Davala sam i na sat vremena...ne samo na 2 sata,tako se i stvorilo,cim zaplace ,stavis bebu da sisa.

Ja sam uvek Milicu dojila jedan podoj jedna sisa,drugi podoj druga,ali u zadnje vreme joj dajem obe sise,jer mislim da se od jedne nece najesti...Sve mi se cini da su poluprazne. I za sledeci podoj se ne napune ne znam koliko,ali ona za sad cuti,valjda je sita.
Ja pijem onaj Hipp-ov caj,da li delije nemam pojma!

(odgovor članu Buba76)
Direktna veza do poruke: 387
11.8.2010 13:04:18   
Nensi*

I meniiiiiiiiiiiiiii user posted image

Direktna veza do poruke: 388
11.8.2010 13:06:51   
lanajelena
Nemam pojma sta se desava vec nekoliko dana,Dušan pocne da sisa i to traje svega 2 min i pocne da se vrpolji kao da nece vise,nemam nesto puno mleka(ustvari kako kad) on cak posle tog kratkog podoja i bljucne,neverujem da se za to vreme prejede,pijem fitolat tablete vec nedelju dana ali kao da mi se mleko smanjuje a ne povecava,koliko je potrebno toga popiti?popila sam pola pakovanja...help user posted image

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 389
11.8.2010 13:13:20   
Nensi*
To se meni desava od juce popodne...Obicno sisa 15 min jednu,pa 15 min drugu,a od juce jedva da posisa 5 min i okrece glavu na drugu stranu,i bljucka za medalju kao da je pojeo litar...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 390
11.8.2010 13:16:23   
anci 81
Meni Milica ranije kad sisa,i kad pusti sisu obicno vidim mleko i njoj oko usta,i po sisi,a sad pusti sisu i ono ni kap mleka.Onda ja mislim da nema vise pa je prebacim na drugu. user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 391
11.8.2010 13:18:40   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: nensi27

I meniiiiiiiiiiiiiii user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 392
11.8.2010 13:20:56   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: anci 81

Meni Milica ranije kad sisa,i kad pusti sisu obicno vidim mleko i njoj oko usta,i po sisi,a sad pusti sisu i ono ni kap mleka.Onda ja mislim da nema vise pa je prebacim na drugu. user posted image

To se i kod nas desava...ona pusti sisu i onda me gleda... kao da kaze panema vise mama user posted image
Ja stisnem i stvarno nem..onda je prebacim na drugu  dok ima ima! i Onda AD

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 393
11.8.2010 13:27:17   
pepeljuga
e to se i meni desava, siki 5 minuta i onda pusti i gleda me, bas ista situacija...
ja cak i po grudima vidim da su manje pune od podoja do podoja u odnosu na ranije user posted image sad se, osim tableta, trudim i da pijem sto vise tecnosti, mada i inace pijem dosta.
cak razmisljam da i jedan podoj preskocim, da vidim hoce li nadoci. znam da to ide logikom da sto vise sisa vise se stvara ali nekako mi se cini da ne stignu da se napune za 2-2.5 sata, mozda mi se samo cini user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 394
11.8.2010 13:29:28   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

znam da to ide logikom da sto vise sisa vise se stvara ali nekako mi se cini da ne stignu da se napune za 2-2.5 sata, mozda mi se samo cini user posted image user posted image user posted image

I ja imam takav utisak...Ujutru su pune bas,a u toku dana imam osecaj kao da su poluprazne,nit bole nit su tvrde..

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 395
11.8.2010 13:34:48   
Anck Su Nmaun
Ma jutros na jednoj cak curi..a kad pocne da sisa nema dovoljno... ipak ne nadje dovoljno tokom noci!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 396
11.8.2010 13:39:08   
pepeljuga
mene su pre nekog vremena ujutru (kad sastavi jedno 4-5 sati da spava) bolele grudi koliko su pune i tvrde a sada ne, to je siguran znak da se smanjilo. a ja cak pijem vodu i nocu, to radim i inace

Direktna veza do poruke: 397
11.8.2010 13:41:56   
Anck Su Nmaun
Pa nadodje mleko ali ne dovoljno, kazem curi cak ali nije to dosta..i isto ujutru oko 4-5 kad je dojim popijem koju casu vode pa nazad u krevet!

neznam u cemu smo gresila ..ako smo pogresile???? user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 398
11.8.2010 13:43:57   
Nensi*

neznam u cemu smo gresila ..ako smo pogresile???? user posted image

Ne znam ni ja,sve sam radila po savetu lekara...

Direktna veza do poruke: 399
11.8.2010 13:46:33   
pepeljuga
ja jedino nisam pila caj za dojilje, ne znam da li to ima efekta, ali ja sam bila u fazonu tecnost je tecnost user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Sa bebom po losem vremenu
VVVV

U zimskom periodu, koliko vasa beba provodi vremena napolju u toku dana?

Ne idemo napolje (28%)

Pola sata, sat (49%)

Nekoliko sati (20%)

Vise od tri sata (3%)

Ukupan broj glasova: 129

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here