Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 13.3.2010 13:43:56
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 8:30:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Pa zovu se onemalecrnepape Baletanke, da. Nego Vuče vidim da se ne misli na baletanke, a vidim i da pominješ da se ljudi pitaju na leksikonu ex yu mitologije, pa se sad ja pitam koje su godište ti koji su to nosili? Možda se na našim prostorima tada pričalo nemačkim ili turskim jezikom? ne Eugi nisu baletanke... upravo su to te sa slike koju si postavila... i da čini mi se da se govorio srpsko-hrvatski ili hrvatsko srpski (i ako bi ja duboko u sebi željela da se govorio njemački-znaš oni mrski okupatori...sad bi me deda streljao ) i nosila ih je naša generacija, 70 i 80 godina...pa ebem mu miša...ne ne želim više da razmišljam ...GUPPY zaključaj temu...ne još bolje izbriši je skroz...joj ebem ti malecrnepapezafizičko grrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 8:33:40
|
|
|
|
afrodita
|
Zovu se: One male crne pape za fizicko (od tankog materijala) Vucko
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 8:34:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa, Vučko, mi, rođeni 80-e u Zagrebu, smo ih zvali baletanke
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 8:37:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Pa, Vučko, mi, rođeni 80-e u Zagrebu, smo ih zvali baletanke ma baletanke su imale one svilene vrpce ....joj daj ba nek neko briše temu molim vas
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 8:41:44
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Alexx RR Pa, Vučko, mi, rođeni 80-e u Zagrebu, smo ih zvali baletanke ma baletanke su imale one svilene vrpce ....joj daj ba nek neko briše temu molim vas Imala sam i bledo roze sa svilenim vrpcama za balet i crne za fizicko. I jedne i druge sam zvala baletanke. Ove crne sam mogla da kupim gde god, a one sa vrpcama retko gde.
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 8:45:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Alexx RR Pa, Vučko, mi, rođeni 80-e u Zagrebu, smo ih zvali baletanke ma baletanke su imale one svilene vrpce ....joj daj ba nek neko briše temu molim vas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 9:13:10
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa IZVORNA PORUKA: prase Samo ti idi kuci... a kada pogledas ovde ponovo, videces da smo mi to u familiji zvali BOROLETE. HA! Cak i ako to nije izraz koji trazis, briga me, ja cu sada moci da nastavim sa svojim zivotom kao da papa nikada nije ni bilo... Ovo su te borolete . skroz su gadne A, ne. U odbranu svoje prasece cas_ti moram da kazem da su ovo na slici "borosane" i to je deo uniforme tetkica, spremacica i sl. Borolete su nesto drugo... i ja sam mislila da su to malecrnepapezafizicko, ali ubediste me (dusmani) da nisu. I ne brisite temu, ima da isteramo ovo do kraja!
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 9:16:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Borolete KLIK
< Poruku je uredio Ana RR -- 16.3.2010 9:17:40 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 9:19:08
|
|
|
|
prase
|
E sad me upropasti Ana skroz. Dakle, borolete su najobicnije plasticne papuce? Svasta. Verujem u homonime ali daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, nisam valjda toliko prolupala
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 9:21:23
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 9:35:56
|
|
|
|
bebuska
|
Ja svo vrijeme kontam ovo neka ozbiljna tema pa se ne uljucujem a vi se ovdje zezate. Pa sto me ne pitaste kako se zovu?
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 9:41:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Vucko, espadrile?
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 11:27:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Alexx RR Pa, Vučko, mi, rođeni 80-e u Zagrebu, smo ih zvali baletanke ma baletanke su imale one svilene vrpce ....joj daj ba nek neko briše temu molim vas Ma nije... Mislim, jesu belatanke one sa svilenim vrpcama, za balerine, ali mislim da su i ove isto bile baletanke. A možda su ove baletanke imale dodatak: baletanke za fizičko? Neđo, nisu espadrile, to su one platnene, sa đonom od plute, ravne. Ja stojim iza baletanki.
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 13:53:33
|
|
|
|
simke
|
KLIK
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 16.3.2010 15:19:57
|
|
|
|
LillyT
|
Zvali smo ih svi baletanke, a kada smo ih kupovali, onda baletanke za fizicko
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 25.7.2010 12:19:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Zar to nisu špagerice
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 25.7.2010 12:21:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Zar to nisu špagerice Špagerice us bile od tkanine, a baletanke kao od nekog spandeksa Joj što volim ovu temu
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 25.7.2010 12:24:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Zar to nisu špagerice Špagerice:
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 25.7.2010 12:24:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Fali mi Vule .. moram da joj pustim sms
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 25.7.2010 12:24:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Zar to nisu špagerice Špagerice: ja sam imala u svim bojama, nosila sam ih leti, ali ne na fizičko
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 25.7.2010 12:25:37
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Zar to nisu špagerice Špagerice: Daaaaaaaa!!! E jbg, ne znam i dalje
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 25.7.2010 12:27:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo ih zvali isto baletanke , iliti šunjalice
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 25.7.2010 12:29:59
|
|
|
|
dunja RR
|
i mi smo zvali baletanke:
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 29.7.2010 15:21:18
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Fali mi Vule .. moram da joj pustim sms štoooooo...da mozgam kako se zovu pape čak sumnjam u njihovo postojanje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?