Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:37:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Espadrile? Ne, nisu to espadrile... joj to smo nosili kao klinci..i ja sam zaboravila kako se zove..
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.3.2010 15:39:26 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:38:59
|
|
|
|
minavb
|
Baletanke? Ono sto smo mi nekad nosili uz triko? Kod nas su se zvale baletanke.
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:39:35
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ja sam nosila starke pa ne znam
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:47:02
|
|
|
|
Anoniman
|
nije ni jedan od tih naziva... baš su imale univerzalno ime crne patike na sredini guma i odozdo kartonski đon
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:47:16
|
|
|
|
prase
|
Pa... mi smo ih zvali baletanke? Ali znam da ima drugi naziv...
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:47:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo nosili baletanke,one sa tankim djonom, da moze po gredi lagano da se hoda,tanke,tanke, tanke.
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:49:46
|
|
|
|
prase
|
Evo neki link... mada za ovaj naziv nikad čula nisam: [url=http://vukajlija.com/triko-i-cvicke/122164]KLIK[\url]
< Poruku je uredio prase -- 11.3.2010 15:54:51 >
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:51:30
|
|
|
|
Anoniman
|
nisu baletanke evo na sa-x čitam ... yu-mitologiji .... nakoj hr stranici ...naziva masa al svi govore nije to to ebem ti
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:56:01
|
|
|
|
prase
|
E ne mogu od jednom da napravim link, to ti je kad sam skrenula s' uma razmisljajuci o tim nazovi patikama u kojima prsti otpadaju kad doskocis... BTW, nemam ono dugmence, zato nabadam rucno kako da napravim link i umorila sam se od toga
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 15:59:40
|
|
|
|
Anoniman
|
ebo me pape za fizičko...odoh kući
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 16:03:52
|
|
|
|
prase
|
Samo ti idi kuci... a kada pogledas ovde ponovo, videces da smo mi to u familiji zvali BOROLETE. HA! Cak i ako to nije izraz koji trazis, briga me, ja cu sada moci da nastavim sa svojim zivotom kao da papa nikada nije ni bilo...
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 16:06:46
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: prase Cak i ako to nije izraz koji trazis, briga me, ja cu sada moci da nastavim sa svojim zivotom kao da papa nikada nije ni bilo... Mada ja mislim da su BOROLETE nešto drugo
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 16:09:30
|
|
|
|
prase
|
Nisi jedina, sad sam zvala mamu da joj se pohvalim kako sam resila misteriju, a ona me otpilila sa kratkim: "Ma kakve crne borolete, daj ako ne znas ti bar ne izmisljaj..." I sad mislim da je u pravu... To jest da ja nisam u pravu za borolete... Ako se nocas budem budila zbog toga sto i dalje ne mogu da se setim, ja znam ko mi je kriv...
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 16:10:38
|
|
|
|
Lu
|
A ti ako budeš budna,obavezno nam prenesi svoje misli,sigurna sam da će biti zanimljuve
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 16:13:01
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR A ti ako budeš budna,obavezno nam prenesi svoje misli,sigurna sam da će biti zanimljuve Dogovoreno
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 17:24:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Mi smo nosili baletanke,one sa tankim djonom, da moze po gredi lagano da se hoda,tanke,tanke, tanke. i mi isto!
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 17:43:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Baletanke? Ono sto smo mi nekad nosili uz triko? Kod nas su se zvale baletanke. I mi smo zvali baletanke. KLIKNI
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 11.3.2010 18:25:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
I mi smo to zvali baletanke.
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 13.3.2010 13:25:22
|
|
|
|
eugenija
|
Pa zovu se onemalecrnepape Baletanke, da. Nego Vuče vidim da se ne misli na baletanke, a vidim i da pominješ da se ljudi pitaju na leksikonu ex yu mitologije, pa se sad ja pitam koje su godište ti koji su to nosili? Možda se na našim prostorima tada pričalo nemačkim ili turskim jezikom?
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 13.3.2010 13:26:11
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Ja sam nosila starke pa ne znam
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 13.3.2010 13:30:53
|
|
|
|
Maxin
|
jos jedan glas za baletanke
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 13.3.2010 13:33:50
|
|
|
|
simke
|
Koliko me secanje sluzi,kod nas se zovu baletanke
|
|
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 13.3.2010 13:33:56
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: prase Samo ti idi kuci... a kada pogledas ovde ponovo, videces da smo mi to u familiji zvali BOROLETE. HA! Cak i ako to nije izraz koji trazis, briga me, ja cu sada moci da nastavim sa svojim zivotom kao da papa nikada nije ni bilo... Ovo su te borolete . skroz su gadne
|
|
RE: One male crne pape za fizičko 13.3.2010 13:36:15
|
|
|
|
Maxin
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?