Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 21:18:15
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala, devojke! Valjda će i bebac biti zadovoljan!
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 21:27:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
New mom ... sobica je preeeslatka... bas je sve divno
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 21:34:41
|
|
|
|
Tara
|
New mom Bravo za sobicu ,preslatka je
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 21:38:48
|
|
|
|
pepino
|
Preslatka je,ma divna!!!!Sad sam je pokazala mm,kazem kad budemo trebali dobiti bebu hocemo li kupiti ovakvu i ako bude skupa?Kaze hocemo!!! Eto ja jos nisam ni trudna a vec mastam o sobici,sta bi,i mi ostale cemo valjda imati tu srecu da osjetimo kakvo je vama zadovoljstvo da svojoj bebi namjestite najljepse sto mozete sobicu!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.4.2010 10:38:46
|
|
|
|
gaganele
|
eto to je bila moja ideja za presvlacenje da bih mogla bebu da presvlacim od napred a ne sastarne....Č)))) i sve prave po zelji i meri nama je dizajnerka crtala ono sto sam ja diktirala
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.4.2010 15:13:55
|
|
|
|
gaganele
|
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.4.2010 19:45:00
|
|
|
|
New Mom
|
I like it!
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.4.2010 19:49:10
|
|
|
|
gaganele
|
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.4.2010 22:05:19
|
|
|
|
Tara
|
WOW !!!! Prelepo je
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.4.2010 22:18:56
|
|
|
|
gaganele
|
jupiiiiii
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 8.5.2010 23:26:17
|
|
|
|
gaganele
|
e vo stiglo nam je novo ono je ostalo baki i deki
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.7.2010 13:28:03
|
|
|
|
Barbarica
|
Drage moje pomagajte, nemam bas puno mesta u sobi gde ce biti beba, pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovim kreveticem, http://www.takolako.rs/user/prenosivi-krev..._1_0_0/item.jsp , i koliko je dobro da beba spava u njemu, zbog kicme i td...
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.7.2010 13:30:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Najbolje da kontaktiras preko pp Anuck ona je kupila taj krevetac ili prelistaj unazad da li je pisala o tome
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.7.2010 13:53:52
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Barbarica Drage moje pomagajte, nemam bas puno mesta u sobi gde ce biti beba, pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovim kreveticem, http://www.takolako.rs/user/prenosivi-krev..._1_0_0/item.jsp , i koliko je dobro da beba spava u njemu, zbog kicme i td... ja uvek glasam za pravi krevetac sa dušekom. Ipak mislim da nije zdravo da ti beba spava u ovome stalno. A po gabaritima ti je isto. Ti ces svakako morati da stavis ovaj ili onaj, pa bolje onda pravi krevetac
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 24.7.2010 21:02:53
|
|
|
|
isidora88
|
gaganele i new mom koja je cena krevetica i komodica sto imate?
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 30.7.2010 10:32:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gaganele e vo stiglo nam je novo ono je ostalo baki i deki Gde si uzela,jer bih i ja tako nesto zelela.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.9.2010 9:10:34
|
|
|
|
NadaR
|
eto da vam pokazemo dok nismo okrecili
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.9.2010 9:14:33
|
|
|
|
Lu
|
Nado super vam je ovo sunce Jes to iskružila od papira pa unutra bojila A zašto sad krečiš to, baš je lijepo...
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.9.2010 9:19:10
|
|
|
|
NadaR
|
ma kakvi Lu , crtala onako kistom i zutim tonerom .. Pred kraj osmog mjeseca trudnoce, pentrala se gore , eh kad me mm nije zadavio Nekako mi dosadilo ... vidjecu jos
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.9.2010 9:24:01
|
|
|
|
Lu
|
Tako sam i ja sa stomakom do zuba crtala oblačiće, ali ja sam pomoću kartonskih okvira koje sam iskružila
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.11.2010 9:53:25
|
|
|
|
Barbarica
|
Ja sam trazila nesto da izgleda lepo, a jednostavno, i nema nigde... Pa smo se na kraju odlucili za: I narucili smo ovu posteljinicu i ovo za krevetac... (ZNA LI NEKO MOZDA GDE IMA OVAKAV KREVETAC DA SE KUPI???)
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 27.11.2010 11:05:03
|
|
|
|
minnica
|
Evo ovde ima dobar izbor krevetaca. KLIK
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 3.12.2010 22:00:28
|
|
|
|
Barbarica
|
Zna li neko kakave su cene u Simpu sto se tice krevetaca i posteljinica?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?