Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 22.2.2010 12:46:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa najbolje ti je da kupish neku komodu bez tih aplikacija....da bi kasnije mogla da ima drugu namenu.... Te podloge...meke su 1300 din....a kadicu mozesh i za 500-700 din da nadjesh....
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 22.2.2010 19:56:31
|
|
|
|
mejvis
|
Da, tako ću i da uradim. Pronaći ću neke nalepnice da izgleda veselo i dečije i to je to. Na zid smo stavili one "drco- fun" diznijeve nalepnice sa vini - pu-om pa ćemo njih i da dokupimo za komodu!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 18:50:42
|
|
|
|
Verus
|
Evo i nase sobice. Prvih nekoliko meseci ce biti sa nama u sobi, tako da cemo krevetac staviti uz nas krevet, a i stocic za menjanje pelena....Nisam nista crtala po zidu kao sto sam htela...kupili smo gomilu malih zivotinja od tankog drveta, i polepili po zidovima....
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 19:05:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jao, Verus, pa vidi taj ormančić, samo za nju i njene haljinice Diiivnoooo!
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 19:14:02
|
|
|
|
Verus
|
moja mama se tako smejala kad je videla da vise! Ja sam joj kupila mozda 5 odelceta, SVE ostalo je nasledila od cerke moje drugarice
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 20:41:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Verus preslatko
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 20:45:12
|
|
|
|
pepino
|
Hocu i ja bebu da joj ovako sredim sobicu,preslatko,vidi ormarcica,stvarcica,....
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 22:24:11
|
|
|
|
Dora
|
Verus, ovo je diiiivno! Ja maštam o ovakvoj sobici Sve je savršeno
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.3.2010 6:53:37
|
|
|
|
Lu
|
Supeeeer,peslatko, sigurno uživaš i zamišljaš svoju princezicu u njoj
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.3.2010 9:26:35
|
|
|
|
Tara
|
Verus ,sve je preslatko Vidi kako je ona sredia ormaric Divnooooo
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.3.2010 11:35:44
|
|
|
|
tikysfikys
|
Divno Versus,sve na svom mestu....Prava domacica Evo nekih predloga za sobice klikni ovde
< Poruku je uredio tikysfikys -- 20.3.2010 11:38:17 >
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.3.2010 15:47:22
|
|
|
|
Verus
|
Hvala mile moje! Imamo srecu da imamo tu extra sobicu, jednog dana za nju....rano cu se vracati da radim, pa je moramo uciti odmah u krevetac, al cemo ga staviti uz nas krevet, bar nekoliko meseci, dok malo ne poraste, a mozda i duze.....bebama stvarno ne treba njihova soba...tek kad su veca deca. A sto puta sam sve premestala i slagala, i imala sam srece da sam dobila tj. nasledila od drugarice svu tu odecu, haljinice, koje verovatno nece ni stici da nosi...
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 12.4.2010 21:23:08
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Mislim da cu ovu sobu da kupim, sutra idem da je jos jednom vidim. Bila sam u enci-menci ima dosta sobica, uzela sam dva kataloga al mi je to sve malo komplikovano jer moram narucit pa cekat oko 2 mjeseca pa onda kako ih prevest (posto sam ja u BiH), pa bi morali sami montirat.... A iskreno jesu lijepe zato sto ima sve u kompletu i posteljinica i tepih i lampa itd ali su i precjenjene tj. mislim po onome sto sam vidjela da nije neki extra kvalitet...
< Poruku je uredio bebuska -- 12.4.2010 21:24:02 >
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 15.4.2010 14:07:47
|
|
|
|
bebuska
|
Kupili smo ovu sobicu stize cim okrecimo, jedva cekam.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 15.4.2010 14:17:06
|
|
|
|
bebuska
|
Bas tu! Meni se mnogo svidja... Sad se bacam na krecenje i trazenje nekih prikladnih tapeta za djeciju sobicu...
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.4.2010 21:44:42
|
|
|
|
New Mom
|
Nama danas došao nameštaj za bebi sobu! Jako sam srećna! Naravno, treba još neke detalje urediti.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.4.2010 22:26:17
|
|
|
|
majka mara
|
e super jeeeee,ali bas superrrrrrrrr a sigurno je i bas super skupo
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.4.2010 23:26:38
|
|
|
|
New Mom
|
Tako nekako. Ali mi smo odredili i skupljali za to, a i naši roditelji su doprineli, pa smo se provukli.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.4.2010 23:48:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, tek sada sam videla!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 16:27:28
|
|
|
|
Daca88
|
New Mom kako je mocno,kao iz bajke,superiska
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 20:21:49
|
|
|
|
Dora
|
New mom, diiivna sobica, kao iz bajke
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 20:26:40
|
|
|
|
maslinica
|
new mom...prelepa je....bas jeste, jako mi se svidja
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 20:53:05
|
|
|
|
anajid
|
new mom sobica je prekrasna!Joj odusevljena sam! Ima bebica da uziva u toj lepoti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Koje vam je ime lepsebabytayaPomozite mi da odaberem ime !!!Iva (
50%)
Taša (
16%)
Jana (
34%)
Ukupan broj glasova: 172Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!