Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 22.2.2010 12:46:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa najbolje ti je da kupish neku komodu bez tih aplikacija....da bi kasnije mogla da ima drugu namenu.... Te podloge...meke su 1300 din....a kadicu mozesh i za 500-700 din da nadjesh....
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 22.2.2010 19:56:31
|
|
|
|
mejvis
|
Da, tako ću i da uradim. Pronaći ću neke nalepnice da izgleda veselo i dečije i to je to. Na zid smo stavili one "drco- fun" diznijeve nalepnice sa vini - pu-om pa ćemo njih i da dokupimo za komodu!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 18:50:42
|
|
|
|
Verus
|
Evo i nase sobice. Prvih nekoliko meseci ce biti sa nama u sobi, tako da cemo krevetac staviti uz nas krevet, a i stocic za menjanje pelena....Nisam nista crtala po zidu kao sto sam htela...kupili smo gomilu malih zivotinja od tankog drveta, i polepili po zidovima....
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 19:05:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jao, Verus, pa vidi taj ormančić, samo za nju i njene haljinice Diiivnoooo!
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 19:14:02
|
|
|
|
Verus
|
moja mama se tako smejala kad je videla da vise! Ja sam joj kupila mozda 5 odelceta, SVE ostalo je nasledila od cerke moje drugarice
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 20:41:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Verus preslatko
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 20:45:12
|
|
|
|
pepino
|
Hocu i ja bebu da joj ovako sredim sobicu,preslatko,vidi ormarcica,stvarcica,....
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.3.2010 22:24:11
|
|
|
|
Dora
|
Verus, ovo je diiiivno! Ja maštam o ovakvoj sobici Sve je savršeno
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.3.2010 6:53:37
|
|
|
|
Lu
|
Supeeeer,peslatko, sigurno uživaš i zamišljaš svoju princezicu u njoj
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.3.2010 9:26:35
|
|
|
|
Tara
|
Verus ,sve je preslatko Vidi kako je ona sredia ormaric Divnooooo
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.3.2010 11:35:44
|
|
|
|
tikysfikys
|
Divno Versus,sve na svom mestu....Prava domacica Evo nekih predloga za sobice klikni ovde
< Poruku je uredio tikysfikys -- 20.3.2010 11:38:17 >
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.3.2010 15:47:22
|
|
|
|
Verus
|
Hvala mile moje! Imamo srecu da imamo tu extra sobicu, jednog dana za nju....rano cu se vracati da radim, pa je moramo uciti odmah u krevetac, al cemo ga staviti uz nas krevet, bar nekoliko meseci, dok malo ne poraste, a mozda i duze.....bebama stvarno ne treba njihova soba...tek kad su veca deca. A sto puta sam sve premestala i slagala, i imala sam srece da sam dobila tj. nasledila od drugarice svu tu odecu, haljinice, koje verovatno nece ni stici da nosi...
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 12.4.2010 21:23:08
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Mislim da cu ovu sobu da kupim, sutra idem da je jos jednom vidim. Bila sam u enci-menci ima dosta sobica, uzela sam dva kataloga al mi je to sve malo komplikovano jer moram narucit pa cekat oko 2 mjeseca pa onda kako ih prevest (posto sam ja u BiH), pa bi morali sami montirat.... A iskreno jesu lijepe zato sto ima sve u kompletu i posteljinica i tepih i lampa itd ali su i precjenjene tj. mislim po onome sto sam vidjela da nije neki extra kvalitet...
< Poruku je uredio bebuska -- 12.4.2010 21:24:02 >
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 15.4.2010 14:07:47
|
|
|
|
bebuska
|
Kupili smo ovu sobicu stize cim okrecimo, jedva cekam.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 15.4.2010 14:17:06
|
|
|
|
bebuska
|
Bas tu! Meni se mnogo svidja... Sad se bacam na krecenje i trazenje nekih prikladnih tapeta za djeciju sobicu...
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.4.2010 21:44:42
|
|
|
|
New Mom
|
Nama danas došao nameštaj za bebi sobu! Jako sam srećna! Naravno, treba još neke detalje urediti.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.4.2010 22:26:17
|
|
|
|
majka mara
|
e super jeeeee,ali bas superrrrrrrrr a sigurno je i bas super skupo
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.4.2010 23:26:38
|
|
|
|
New Mom
|
Tako nekako. Ali mi smo odredili i skupljali za to, a i naši roditelji su doprineli, pa smo se provukli.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.4.2010 23:48:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, tek sada sam videla!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 16:27:28
|
|
|
|
Daca88
|
New Mom kako je mocno,kao iz bajke,superiska
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 20:21:49
|
|
|
|
Dora
|
New mom, diiivna sobica, kao iz bajke
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 20:26:40
|
|
|
|
maslinica
|
new mom...prelepa je....bas jeste, jako mi se svidja
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.4.2010 20:53:05
|
|
|
|
anajid
|
new mom sobica je prekrasna!Joj odusevljena sam! Ima bebica da uziva u toj lepoti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?