|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pentaxim vakcina
11.6.2010 13:22:22   
Mishica 77
A ja odmah uzimam mobilni i zovem dr da pitam ponovo sve isto! user posted image  user posted image  user posted image Izvinjavam joj se, naravno, a ona kaže: "Nemoj da se izvinjavaš. Ti sad nisi dr nego MAMA.To je normalno. "

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 151
11.6.2010 13:24:24   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: Tashke

Vi ste svi blesavi, ja opušteno kažem "Izvinjavam se, ništa Vas ne čujem jer dete urla, samo sekund!" user posted image

To i ja nekad radim ali pošto uvek ulazim preko reda gledam da što pre obučem Isidoru i izletim napolje. Malo me sramota...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 152
12.6.2010 10:23:04   
Grejs
Ha ha ne znam da li jsa rasprodaje vakcina mislim da je to cena mada nisam sto posto sigurna.
Mick nisam bila kod dr.Brankovica bila sam kod dr na kojoj mm insistira (ali se i on iznervirao jer smo cekali 15min )tako da na sledeci pregled idemo kod Brankovica-pobedila sam!!!!!!!!!

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 153
15.6.2010 10:06:26   
New Mom
Zakazali su nas za 20.07. za prvu dozu Pentaxim-a, naša dr je definitivno za nju, pod uslovom da roditelji mogu to da priušte, kaže da su mnogo bolje reakcije. Tj. mnogo manja neželjena dejstva. Imaćemo tada 10 nedelja.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 154
17.6.2010 21:45:26   
lanajelena
user posted image user posted image user posted image  nisam pametna sta da uzmem,Lana nije imala neke velike reakcije na drzavnu vakcinu

sad me mm zove iz bolnice i kaze da je kod njih u sobu dosla devojcica koja je od prve doze pentaxima dobila jaku reakciju,visoku temperaturu,osip... posto je primila prvu dozu pentaxima sad mora i naredne dve i svaki put kad primi vakcinu mora da dodje u dec.bolnicu na posmatranje 48 sati uz dodatne vakcine(ustvari za dodatne nisam sigurna da li mi je rekao)...tako da ova varijanta verovatno otpadauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 155
17.6.2010 22:11:26   
gagins
Mi cemo Jeco isto drzavnuuser posted image !

Direktna veza do poruke: 156
17.6.2010 22:38:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

user posted image user posted image user posted image  nisam pametna sta da uzmem,Lana nije imala neke velike reakcije na drzavnu vakcinu

sad me mm zove iz bolnice i kaze da je kod njih u sobu dosla devojcica koja je od prve doze pentaxima dobila jaku reakciju,visoku temperaturu,osip... posto je primila prvu dozu pentaxima sad mora i naredne dve i svaki put kad primi vakcinu mora da dodje u dec.bolnicu na posmatranje 48 sati uz dodatne vakcine(ustvari za dodatne nisam sigurna da li mi je rekao)...tako da ova varijanta verovatno otpadauser posted image

Kakvu reakciju bi dobila od DZ vakcine ako je takvu dobila od Pentaxima???

Direktna veza do poruke: 157
17.6.2010 22:54:05   
lanajelena

Kakvu reakciju bi dobila od DZ vakcine ako je takvu dobila od Pentaxima???

nemam pojma bas sam se iznenadila...sva deca su razlicita nikad se ne zna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 158
29.6.2010 19:13:25   
Mishica 77
Mi danas dobili II dozu Infanrix-a. Ostade samo tačkičica. Super smo.... nema reakcije! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Direktna veza do poruke: 159
29.6.2010 20:15:58   
ana77
IZVORNA PORUKA: gagins

Mi cemo Jeco isto drzavnuuser posted image !

I mi smo primili vec dve drzavne i nije imala nikakvu reakciju osim sto je malo bila kenjkava posle. I nije istina da ima dva uboda, samo je jednom bodu (bar su Sonju tako), a drugu vakcinu pije.

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 160
20.7.2010 8:43:18   
New Mom
Primili smo danas I dozu Pentaxim-a. Za sada se vidi samo tačkica od uboda.user posted image
Videćemo da li će biti nekakvih reakcija u nastavku ovih 48 sati.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 161
20.7.2010 12:23:42   
bebaa
mi smo u petak primili prvu dozu Pentaxima i odlicno je proslo, bez ikakve reakcije. nije cak puno ni plakala kad je dobijala.user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 162
11.8.2010 9:17:02   
veliki_tatica
Supruga i ja smo greskom u istom danu kupili Pentaxim za nase blizance.To su nam bile poslednje doze i sada nam u frizideru stoje dve vakcine koje u apoteci nece da vrate.Ako nekome treba ova vakcina moze da me kontaktira,dacemo je jeftinije nego sto kosta,da izvucemo makar nesto...u suprotnom ce zavrsiti u kanti za smece. Pozdrav svima,forum je sjajan

(odgovor članu bebaa)
Direktna veza do poruke: 163
11.8.2010 14:57:25   
anci 81
Mi smo primili prvu dozu Infanrix-a(rekose mi da je to isto sto i Pentaxim) i super je prosla.Nije puno plakala,skoro uopste,nije imala reakciju...Ma milina!

(odgovor članu veliki_tatica)
Direktna veza do poruke: 164
11.8.2010 18:29:46   
goda
Pentaxim vakcina kosta za jednom 3000  i svaki put tako ukupno 9000 ili kako? Mora da se kupi i ima je u apotekama? Nešto malo nam je natuknula pedijatrica na prošloj vakcini ali ništa dok ne odem privatno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 165
11.8.2010 18:51:09   
liliana
Pentaxim sam ja plačala oko 3.600din i svaka doza se posebno kupuje

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 166
11.8.2010 20:26:46   
anci 81
Ja sam Infanrix oko 3500 platila.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 167
13.8.2010 23:38:20   
Mishica 77
Pre neki dan smo primili treću dozu Infanrix-a. Opet ostede samo tačkica! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 168
15.8.2010 16:07:28   
Nensi*
Jel ima razlike izmedju Pentaxim i Infanrix vakcine?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 169
15.8.2010 17:21:16   
goda
Anastaija je prekjuče primila pentaxim prvu dozu. Imala je malo povišenu temperaturu 37.8 i samo je spavala. Stavila sam joj ladne obloge i dala joj 2.5ml paracetamola i temperatura je spala na 37.2. Tada sam nakon 6h pokušla da dam opet paracetamol ali bezuspešno,popila je i odmah ga povratila (gadi se na sirup zato što je pila legofer i sada joj se sve slkatko gadi) i ceo obrok koji je pojela. tako da nisam više ništa a temperatura je nestala.
Pedijatrica kaže ko ima mogućnost pentaxim je daleko bolji od one redovne vakcine koju bi primila u domu zdravlja bsplatno. Platila sam je 80 KM.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 170
15.8.2010 17:28:05   
Grejs
IZVORNA PORUKA: nensi27

Razlika je samo u tome sto Infanrix ima dve igle pa je kao bezbednija za upotrebu,mi smo oba puta primili nju.

"Neki traže da budemo ne njihovi prijatelji, već prijatelji njihovih zabluda. Zbog toga se ne ostvaruju ili kvare mnoga prijateljstva.", Duško Radović

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 171
15.8.2010 18:40:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nensi27

Aha, to je bilo u pošti na FB: "Rekla da sestra da joj je laksi ovaj infanrix jer ima dve igle, a to podrazumeva sledece: kada mesa tj.priprema tu vakcinu , koja se sastoji iz praska i tecnosti , u tu bocicu gde je prasak ona jednom iglom ubaci tecnost iz druge bocice...pa baci tu iglu, a drugom iglom daje vakcinu detetu eto to je cela nauka."

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 172
16.8.2010 0:34:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Gde nam je tema o Pentaksim vakcini? Ne izbaci mi google....

Juche mi lekar kod koga sam bila privatno...predlozio da dodjem na sledecu vakcinaciju kod njega....pa bi bebe onda dobile tu pentaksim vakcinu... E sad...poshto smo mi prvu vakcinu primili u savetovalishtu.... hotje biti problem da drugu prime privatno...a da u savetovalishte odemo chisto radi merenja i pregleda.... Inache...one su vakcinu primile 04.08, u dispanzeru su mi zakazali za 15.09, a lekar privatno rekao da dodjem 04.09 ako se odluchim da cu kod njega... Neznam shta da radim...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 173
16.8.2010 0:44:01   
goda
i ja idem privatno ali kada već daje vakcinu svaki put mi pregleda bebu i izvaga tako da ne  idem u savetovalište. Tu istu vakcinu možeš dobiti i u domu zdravlja (u savetovalištu)samo je kupi i ponesi. Moja Ana je primila obe doze za hepatitis b u savetovalištu a posle je primila pentaxim privatno. Da je primila koktel ne boi mogla pentaxim,tako sam ja razumela.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 174
25.8.2010 15:54:44   
LillyT
Juče je primila poslednju dozu Pentaxima, još uvek nema reakcije i nadam se da će tako i da ostane. Nije odreagovala ni na jednu vakcinu i jako mi je drago zbog toga. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here