Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 20:15:04
|
|
|
|
dunja RR
|
grrrrrr, tako mi se danas vežbalo, u autobusu ka teretani me uhvate takvi grčevi u stomaku, da sam došla do teretane i brzom brzinom se vratila kući... dobila sam proliv da prostite jedva stigoh do kuće, sada ću da uzmem moj recept za proliv, živu kafu... u međuvremenu sam bes iskalila na kupatilu, detaljno sam ga oribala ....
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.7.2010 20:17:09 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 21:46:02
|
|
|
|
Suncicabg
|
Dunjice Violeta nije tu u ponedeljak A i kaze da ce se nesto menjati raspored
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 21:47:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Dunjice Violeta nije tu u ponedeljak A i kaze da ce se nesto menjati raspored ok. hvala ti, ne znaš kada ima tae bo?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 21:54:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma najbolje je pitaj na FB ili po onom starom rasporedu sto imamo tako je rekla
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:14:48
|
|
|
|
Nena81
|
jao dunjce zeno sto me ne upozori kakav je trener..ccc ja budala celi dan ribam kucu umesto da se cuvam za onog dasu meni se ekstra svidelo veceraske..majica je bila mokra ..sta majica gacke su mokre super je
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:22:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 jao dunjce zeno sto me ne upozori kakav je trener..ccc meni se trener dopao, mislim da sam se izjasnila...bolji mi je od Zokija....Zoki ima mnogo mršave nogice jel i tebi ok ili? hihiihih, prošli put se mnogo nešto motao oko Sunčice , ne znam ja.....
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.7.2010 22:25:24 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:24:00
|
|
|
|
dunja RR
|
devojke ja onaj raspored nemam, nemam pojma gde mi je, jel može neka da pogleda kada ima sledeći tae bo, baš mi se ide, krivo mi što nisam bila danas
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:27:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 jao dunjce zeno sto me ne upozori kakav je trener..ccc ja budala celi dan ribam kucu umesto da se cuvam za onog dasu meni se ekstra svidelo veceraske..majica je bila mokra ..sta majica gacke su mokre super je meni su gaće bile skroz mokre, ali baš skroz
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:29:50
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR devojke ja onaj raspored nemam, nemam pojma gde mi je, jel može neka da pogleda kada ima sledeći tae bo, baš mi se ide, krivo mi što nisam bila danas cek da se dignem sa stolice da pogledam btw trener je
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:30:10
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR devojke ja onaj raspored nemam, nemam pojma gde mi je, jel može neka da pogleda kada ima sledeći tae bo, baš mi se ide, krivo mi što nisam bila danas Sad cu da potrazim
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:31:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: dunja RR devojke ja onaj raspored nemam, nemam pojma gde mi je, jel može neka da pogleda kada ima sledeći tae bo, baš mi se ide, krivo mi što nisam bila danas cek da se dignem sa stolice da pogledam btw trener je i ja sam to rekla
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:31:53
|
|
|
|
Nena81
|
sorry zence ni mog nema a i raspored se menja rece viki
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:36:32
|
|
|
|
dunja RR
|
lutke moje nazvaću sutra Extreme gym, pa ako ima tae bo u ponedeljak, otići ću... Violeta nije tu u ponedeljak?...možda je neko menja, ona ionako samo radi istezanje na tae bo-u...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:39:15
|
|
|
|
dunja RR
|
joj kako vam zavidim, znate kako mi se vežbalo.... uffff, taj proliv, bre.... toliko vidim da sam se zategla, radila bi ja kući večeras vežbe, ali ne smem, da ne smućkam opet stomak, mada nemam više šta
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:39:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nema ni mog Ja ipak glasam za Zokija
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:41:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Nema ni mog Ja ipak glasam za Zokija hahahah, posle svega???? ma to je neka tvoja taktika, ovaj drugi( me znam mu ime, možda Dušan???) je sve oko tebe ono veče.....
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:43:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR lutke moje nazvaću sutra Extreme gym, pa ako ima tae bo u ponedeljak, otići ću... Violeta nije tu u ponedeljak?...možda je neko menja, ona ionako samo radi istezanje na tae bo-u... javljam sutra kada ima, pa ako neko hoće sa mnom, od vas što imate termin viška kao i ja.... mada imamo sve ja mislim, jer prvo veče smo radile samo teretanu(01.07)
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:44:47
|
|
|
|
Nena81
|
ja bih opet al da mi ne bude mlooogo bre
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:45:11
|
|
|
|
Nena81
|
Evo mm trazi akciju a ja ni da mrdnem
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:47:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
Evo malo info Emil Pavelkić -Rodjen je 10.05.1977. Radi kao koreograf, instruktor i personalni trener. Diplomac je Sportske akademije u Beogradu na odseku za fitness. -Savezni sudija za sportski aerobik i član IAF organizacije. -Nakon raznovrsne sportske karijere orijentiše se na fitness, kojim se bavi od 1998.godine. Specijalizuje se za fitness sa elementima borilačkih veština i Ressistance training. Radi i kao prezenter po vrhunskim klubovima u zemlji. Slike Suncica vise ne stavlja, da ga ne ureknem
< Poruku je uredio Suncicabg -- 17.7.2010 22:48:44 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:50:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Evo malo info Emil Pavelkić -Rodjen je 10.05.1977. Radi kao koreograf, instruktor i personalni trener. Diplomac je Sportske akademije u Beogradu na odseku za fitness. -Savezni sudija za sportski aerobik i član IAF organizacije. -Nakon raznovrsne sportske karijere orijentiše se na fitness, kojim se bavi od 1998.godine. Specijalizuje se za fitness sa elementima borilačkih veština i Ressistance training. Radi i kao prezenter po vrhunskim klubovima u zemlji. Slike Suncica vise ne stavlja, da ga ne ureknem
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:58:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sve fotografije sa www.x3mgym.com možete poručiti na shop@x3mgym.com. Sve fotografije se prodaju uz puna autorska prava. Za sve detalje o načinima slanja i regulativama upotrebe pošaljite e-mail na shop@x3mgym.com. OVO SAM TEK SAD VIDELA
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 22:58:57
|
|
|
|
Nena81
|
hahahaha jos ce i da te tuze za pirateriju
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 23:00:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Sve fotografije sa www.x3mgym.com možete poručiti na shop@x3mgym.com. Sve fotografije se prodaju uz puna autorska prava. Za sve detalje o načinima slanja i regulativama upotrebe pošaljite e-mail na shop@x3mgym.com. OVO SAM TEK SAD VIDELA hahaha i ja baš malopre to pročitala
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.7.2010 23:01:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
Uhapsice me i zatvoriti u teretani sa trenerima da me muce Molim lepo ja sam samo jednu sliku stavila
|
|
|
Anketa
Koje je lepse ime?SeherezadaKoje ime da dam cerki Mirjana ili Mia?Mirjana (
25%)
Mia (
75%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!