Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 16:24:12
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Devojke pravim listu prijava za avgust. Potvrdile su mi prijavu: 1.Nena 81 2.Sunčicabg 3.Anka 4.Dunja( moram šta ću ) 5.Rivana Minavb da li ostaje prijava? Utorkom i četvrtkom od 18.00 je Fitt ball, a subotom od 19.00 Tae bo. Teretana se može koristiti( imamo trenera) pre i li posle bilo kog od ovih treninga. Molim mamice da provere sa svojim doktorima da li smeju da vežbaju, jer su treninzi jaki. Čekamo vas Minče draga, jel ostaje prijava? Jaki su treninzi, znam da si za sve nas ovde stručnjak u ovoj oblaati i volela bih da vežbas sa nama, jel sigurno ok, zbog bebice? Ako jeste, pišem te na spisak.
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.7.2010 16:27:12 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 16:49:48
|
|
|
|
Nena81
|
I dobro dunja aj tvoji utisci nemoj da si tako lazno skromna
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 17:11:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 I dobro dunja aj tvoji utisci nemoj da si tako lazno skromna meni je sinoć bilo super, baš sam se provela.....jes da nemam snage da đuskam kao oni klinci
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 18:35:18
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bas mi je drago da ste se lepo provele
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 18:46:06
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Devojke pravim listu prijava za avgust. Potvrdile su mi prijavu: 1.Nena 81 2.Sunčicabg 3.Anka 4.Dunja( moram šta ću ) 5.Rivana Minavb da li ostaje prijava? Utorkom i četvrtkom od 18.00 je Fitt ball, a subotom od 19.00 Tae bo. Teretana se može koristiti( imamo trenera) pre i li posle bilo kog od ovih treninga. Molim mamice da provere sa svojim doktorima da li smeju da vežbaju, jer su treninzi jaki. Čekamo vas Minče draga, jel ostaje prijava? Jaki su treninzi, znam da si za sve nas ovde stručnjak u ovoj oblaati i volela bih da vežbas sa nama, jel sigurno ok, zbog bebice? Ako jeste, pišem te na spisak. Dok ja vidim sta si pisala...izvini molim te sto ti pre ne odgovorih. Premesti me za septembar, nema sanse u avgustu da stignem.
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 18:53:28
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hoce biti i u septembru?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 18:54:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Bas mi je drago da ste se lepo provele zaboravile Zokija da slikamo, a i nešto sam na kratko videla:)
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 18:55:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Nena Dunja sa Violetom ( trener ) Lepotice drage moje
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 18:56:35
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg Bas mi je drago da ste se lepo provele zaboravile Zokija da slikamo, a i nešto sam na kratko videla:) Jel ovo nesto na moj racun?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 19:22:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg Bas mi je drago da ste se lepo provele zaboravile Zokija da slikamo, a i nešto sam na kratko videla:) Jel ovo nesto na moj racun? ju svašta
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 19:41:09
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sutra u koliko? 19? Hocemo teretanu pre?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.7.2010 22:25:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Sutra u koliko? 19? Hocemo teretanu pre? Vi odlučite pa mi javnite. ali ne zaboravite da je sutra TAE BO....ali Violeta mi reče da Emil ide na odmor i da će sama držati ceo trening( nije sigurna da li od sutra ili od sledeće subote).
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.7.2010 10:13:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
Dakle, pre ili posle? Mada jos nisam siguricada cu doci, ali volela bih
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.7.2010 10:33:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Dakle, pre ili posle? Mada jos nisam siguricada cu doci, ali volela bih ja ću doći malkice ranije-18.10, pa malo odradim teretanu i idem gore....
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.7.2010 22:40:33
|
|
|
|
dunja RR
|
ljudi moji, kakav trening, mokre smo bile ali SKROZ mogle smo cediti majice i trenerke
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.7.2010 9:36:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR ali SKROZ mogle smo cediti majice i trenerke Bukvalno
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 27.7.2010 11:19:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Rivana mila, pošalji mi ime i prezime da te stave na spisak, krećeš od 01.08., mada nam je prvi trening u avgustu u utorak.
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 27.7.2010 23:50:33
|
|
|
|
dunja RR
|
malopre na facebook-u me naša trenerica Violeta kritikovala što nisam bila na treningu....i kako će sledeći trening posebno meni da oteža...... ja sam joj rekla da sam bila( stvarno sam bila) a da si ti Sunčice izostala( pomešala Viki ko je bio a ko nije), tako da spremi se draga..... Violeta carica, zbunila se skroz
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.7.2010 13:14:59
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Rivana mila, pošalji mi ime i prezime da te stave na spisak, krećeš od 01.08., mada nam je prvi trening u avgustu u utorak. Imas PP
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.7.2010 15:56:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Violeta reče da će Tae bo trajati u avgustu sat vremena, tako da mi je javljeno da možemo koristiti trake i kardio bicikle posle treninga Tae bo+ teretana naravno
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.7.2010 18:36:08
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Violeta reče da će Tae bo trajati u avgustu sat vremena, tako da mi je javljeno da možemo koristiti trake i kardio bicikle posle treninga Tae bo+ teretana naravno uhuhuhuhuhu bravo dunjce
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 31.7.2010 22:39:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Vratih se sa treninga, sada mi je mnooooogo bolje.... Rivana draga termini za avgust su: *Cardio boxing Utorak 21.00-22.00 Četvrtak 21.00-22.00 *Tae bo subota 19.00-20.30 upisana si na spisak Srećne smo što nam se pridružuješ
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.7.2010 22:40:11 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 2.8.2010 7:55:24
|
|
|
|
Nena81
|
Jutro zenske ajmo jedno razmrdavanje za uspesnu radnu nedelju Rivana zeljno te iscekujemo sutra da vidis kako cice vezbaju uzivo
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 2.8.2010 11:35:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Još malo pa ću da slikam svoj stomak i struk, baš sam ponosna na njega ..... isplatilo se ovoliko vežbanje i znojenje
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 2.8.2010 15:38:21
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Vratih se sa treninga, sada mi je mnooooogo bolje.... Rivana draga termini za avgust su: *Cardio boxing Utorak 21.00-22.00 Četvrtak 21.00-22.00 *Tae bo subota 19.00-20.30 upisana si na spisak Srećne smo što nam se pridružuješ Drage moje, meni su ovi termini jako jako kasno ja oko pola deset uspavljujem maleckog, i nikako ne mogu meni odgovara samo ovaj Tae bo, e sad cu da placem pa sto pomerise, meni se bas nista ne da ni da idem na trening jel ima nesto ranije bilo sta. Samo da je ranije.
|
|
|
Anketa
Величина груди након дојења.пеперутка16Да ли су ваше груди остале исте након дојења, или су мање/веће него пре трудноће и дојења?Мање. (
75%)
Веће. (
0%)
Они су исти. (
0%)
Исти су, само опуштенији. (
25%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!