|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kucni budzet
15.7.2010 9:26:00   
Lu
Dječije poslastice tipa, monte, pingvin, milchscnitte i razni kinderi su jako skupi, kad se pogleda koliko je to malo količinski i koliko toga treba, npr. moj Roko pojede po 3-4 monte, manje ne prolazi ali ja na njemu ne štedim jer to ipak nije smeće od slatkiša kao čips,čokolade, bombone, sokovi i želim da kvalitetno jede ALI kažem to je bezobrazno skupouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 401
15.7.2010 9:27:00   
Lu
Eh da, ja sam davno zamijenila Calgonit proizvode za trostruko jeftinije a ništa slabije ne pere suđeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 402
15.7.2010 9:53:59   
buhla
jasam imala prasak za beo i prasak za saren ves, te one tecne za crn, saren bla, bla... sad spadoh na jedan prasak i to "mislim" da su mi kupili merix od 9kg i omeksivac (kupujem beli lenor, pa koristim za Pavla i nas, a i to sam imala odvojeno) user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 403
15.7.2010 9:59:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

I dalje mislim da je to mnogo.. pa šta da kupujem 3 puta mesečno za 20 hiljada??

Mi često ručamo po restoranima, pa opet ne potrošimo toliko.

ni mi.
mi imamo jednom mesecno tu veliku kupovinu i tad potrosimo oko 13.000 (gore dole).
ostalih dana idemo po manjim prodavnicama i pijacama.

ne znam.
racuni su mi 11.000 mesecno.user posted image
uspeli smo zadnja tri meseca da ustedimo i da prebacimo u evre jer planiramo more.
nemam pojma vise...
niti vodim neku racunicu.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 404
15.7.2010 10:07:47   
Mari86
Za lekove i aloju smo dali 300 eura user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 405
15.7.2010 10:11:27   
buhla
meni se nikad nije desilo da ustedim, da stavim sa strane, cak nekad i pozajmim od mojih. user posted image
meni su mesecni racuni za stan (infostan + struja) i telefoni (fix+mob) oko 10.000 din i tu nekad upande porez i neko odrzavanje vojsci (na 3 meseca) 3.000din. u megamarket idem jednom mesecno i tad kupujem uglavnom hemikalije za kucu, tj potrosni materijal i to ispadne oko 5.000din - i to bez pelena, kremica za Pavla i od plate mi ostane 15.000din koje treba da podelim na hranu + dugovanje na karticama aaaaaaaaaaaaaaaa bolje da nisam racunala! u prevodu danas je 15i a ja imam na racunu 5.000din!
a tek kad treba nesto ne planirano da se kupi user posted image

< Poruku je uredio buhla -- 15.7.2010 10:12:42 >

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 406
15.7.2010 10:11:46   
Iva979
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Eh da, ja sam davno zamijenila Calgonit proizvode za trostruko jeftinije a ništa slabije ne pere suđeuser posted image

I ja sam zamenila Kalgonit jer je duplo skuplji od onih tableta iz DM-a, a nije nista bolji! user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 407
15.7.2010 10:25:11   
Mari86
IZVORNA PORUKA: mihi

Nije na žalost mnogo, mislim da mi potrošimo i više, tri puta mesčno u Rodiću po 20.000 plus ostalo jer ne možemo da kupimo sve za saki dan. Hrana i hemija za kuću su kod nas veoma skupe u Španiji jew bar 30% jeftinije a da ne pominjem njihov standard i plate.

Tri puta mesecno idete u Rodic???user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 408
15.7.2010 10:41:19   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Mari86

Za lekove i aloju smo dali 300 eura user posted image user posted image user posted image

Mi smo od početka maja pa do sad dali 400 evra na proxid i vitamine.. user posted image user posted image  lakše mi je kad se ne preračunavam..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 409
15.7.2010 10:42:11   
Mari86

Mi smo od početka maja pa do sad dali 400 evra na proxid i vitamine.. user posted image user posted image  lakše mi je kad se ne preračunavam..

user posted image user posted image user posted image user posted image ja ne racunam pocetak maja samo ovaj mesec...user posted image
od maja smo dali 3000 eura doktorima user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 410
15.7.2010 10:43:18   
Ana RR
user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 411
15.7.2010 10:50:13   
Mari86

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a da se nesto bar vratilo...eeeeee user posted image

tako da devojke budite srecne sto dajete na praskove,hranu,pelene itd.user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 412
15.7.2010 12:20:50   
lanajelena

Nije na žalost mnogo, mislim da mi potrošimo i više, tri puta mesčno u Rodiću po 20.000 plus ostalo jer ne možemo da kupimo sve za saki dan. Hrana i hemija za kuću su kod nas veoma skupe u Španiji jew bar 30% jeftinije a da ne pominjem njihov standard i plate.

Mihi ne kapiram sto idete u Rodic ja koliko znam njih je preuzeo Merkator i tamo su cene paprene bar kad sam ja kod nas poslednji put bila

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 413
15.7.2010 12:23:03   
Mari86
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Mihi ne kapiram sto idete u Rodic ja koliko znam njih je preuzeo Merkator i tamo su cene paprene bar kad sam ja kod nas poslednji put bila

leno ja idem jednom mesecno i nije skupo..bar za mene ...mi u proseku kada stvarno kupim i sta mi treba i ne treba potrosim 10000...user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 414
15.7.2010 12:32:00   
Anoniman
Ja da se pohvalim ... Ovaj mesec sam išla u JEDNU JEDINU NABAVKU , kupila malo veće količine mesa koje su sad raspoređene u zamrzivaču ,povrća i ovih mazalica za svaki dan . Sve račune smo platili , kupili sto i Formi za 5 000 , u radnju idem samo po hleb i mleko , sve uglavnom imam kod kuće i uspeli smo da "skolonimo" 120 e . Tek je polovina meseca , ali do sada nismo mogli ni 20 evra da sklonimo . Aj videćemo kako će biti do prvog ...

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 415
15.7.2010 12:34:41   
Jeca*
RODIĆ je najjeftiniji. Pogotovo vikendom (10% popusta na celokupan račun-to se baš isplati)
Ja nekad odem i u Tempo.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 416
15.7.2010 12:37:18   
Anoniman
Uh,ovo je bas bolna tema user posted image !Nisam se pre oglasavala ovdI...ali eve me sad!Inace da znate da pola plate od mm ide na kredit,koji je potrosen i pre nego smo se nas dvoje upoznali za dugove njegovih roditelja user posted image !Tako da ona njegova polovina i moja jada od "platice" uspevaju da iskrpe neke stvari.Mi inace ne placamo nikakve racune osim internet i kablovska...sve to moja mama placa.Ona nam cini tu veliku uslugu...eto,opet nista bez MOJE mame.Idemo u nabavku u Tempo,tamo kupujemo sve osim mesa,koje uzimamo u Matijevicu.I to uzimamo meso za taj dan kad nam treba i sta nam treba.Pelene kupujemo u DM-u,mazalice i kasice takodje u Tempetu...i takoooo...ja opet uspem da kupim stogod i ustedim user posted image !Uvek sam bila expert u tome da od nicega napravim nesto user posted image
P.S.Tempo dajem popust 10% vikendom,a inace su im cene nize u odnosu na druge markete...makar za onu vrstu robe koju ja pazarim...

< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 15.7.2010 12:38:44 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 417
15.7.2010 12:37:39   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

RODIĆ je najjeftiniji. Pogotovo vikendom (10% popusta na celokupan račun-to se baš isplati)
Ja nekad odem i u Tempo.

Uhhh sto ne volim tempo kao u magacinu user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 418
15.7.2010 12:37:47   
Iva979
I mi idemo u Rodu, jednom ili dva puta mesecno user posted image

Tu nam je ceh uvek izmedju 8-10.000
To nije problem, ali me ubi ovaj Miskovic i Maxi, tamo svaki dan potrosim 800-900 dinara a realno ne kupim nista konkretno user posted image
A da ne komentarisem kasirke koje skoro uvek otkucaju necega vise nego sto sam kupila pa se vracam da im nanu naninu user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 419
   [Obrisana poruka]
15.7.2010 13:27:12   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 420
15.7.2010 13:27:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Ja nekad odem i u Tempo.

Roda cash and carry na autoputu vam je svaki dan 10% preko 3000 dinara... ja tamo stalno idem, i moze da se ustedi poprilicno! a ako hocete na bilo koji iznos imate do njega cort koji na sve daje 10%.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 421
15.7.2010 13:31:18   
buhla
trini jeste da ta roda na auto putu svaki dan daje 10% popusta, ali veruj mi i razlika je u ceni za neke stvari ( aljudi ne obracaju paznju! vide 10% jeftinije i misle da je povoljnije! a ja sam za neke stvari videla i u 100din razliku!

Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 422
15.7.2010 13:33:05   
Jeca*
joj pa ne znam. ali imam utisak da kad kupujem u toj rodi bude znatno znatno jeftinije nego u drugim marketima

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 423
15.7.2010 13:33:06   
Anoniman
pa ja sam nasla dosta jefitnije tamo... npr kupujem becutan maramice koje su svuda skoro po 200, a ja ih tami nalazim za 160-ak, i nesto, pa npr one 3u kafa, je jedino u toj rodi 14.50, a svuda je ne ispod 17

jeste Jeco stvarno, ja sam mnogo ustedela od kad kupujem tamo, a i uvek imaju nesto na akciji, i uopste nisu ni te jeftinije stvari nista losije od skupljih

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 424
   [Obrisana poruka]
15.7.2010 13:34:20   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here