|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kucni budzet
15.7.2010 14:23:23   
Modessty
IZVORNA PORUKA: micketta

zato sam ja gledala gde stiska enter a sifre imas ispisane uz cene, pa sama merim

user posted image user posted image user posted image user posted image
to ću ja u rodi da isprobam! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 451
15.7.2010 14:23:52   
Anoniman
Evo bezim Nejti, bezim... koliko me noge nose!
p.s. malecka jos spavaaaaaa

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 452
15.7.2010 14:28:29   
SUPER MAMA
Evo jedan link za jeftina kupovina akcije u nasim mega marketima
zovese KUDA U KUPOVINI
Ja cesto na neta vidim sta je na akciji u Rodi, Merkator, Tempo, Matijevic, Hiper Cort i sl. pa tako i idem u kupovini.Tako smo i kupili klimu.Pogledaj te.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 453
15.7.2010 14:28:44   
viking
Trini, znam šta si rekla, ja samo nisam znala da su različite cene u različitim Maxijima... Mislila sam da samo postoji razlika izmedju cena u Maxiju i u Tempu, a da su u svim Maxijima cene iste.

IZVORNA PORUKA: Trinny

Viking, nisam rekla da su jeftini, vec da svaki lanas prodavnica ima svoj nivo prodavnice... ma maxi je ludo skup... to je definitvno, i svako to zna!

< Poruku je uredio viking RR -- 15.7.2010 14:29:18 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 454
15.7.2010 14:29:34   
Anoniman
e pa eto jos jedna novost Viking.. ima ima razlicitih cena... 

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 455
15.7.2010 14:33:17   
viking
Sad ih mrzim još više user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
15.7.2010 15:43:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking RR

Sad ih mrzim još više user posted image

ha haaaa... user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 457
15.7.2010 17:36:21   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Iva979

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja za ovo nikad nisam čula, mada ja bojkotujem Miškovića kad god mogu i nije mi teško da prepešačim tri ulice dalje samo da njemu na dam pare. U Maxiju kupujem baš kad moram, nema veze sa cenama nego sa principom...

IZVORNA PORUKA: Trinny

ne ne ekskluzivni, nego imas rangove tih lanaca prodavnica.. ako je u jednom maxiju lupam kafa 60 dinara u nizem rangu tog maxija je 80 npr! kapiras?

Slazem se, ali tesko je njega bojkotovati user posted image

Ja sam kod Miskovica pocela sa 250 evra plate i zavrsila na 500 user posted image
Sto se tice odnosa sa radnicima i benificijama ja mu skidam kapu user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 458
15.7.2010 17:37:36   
mihi
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

RODIĆ je najjeftiniji. Pogotovo vikendom (10% popusta na celokupan račun-to se baš isplati)
Ja nekad odem i u Tempo.

user posted image user posted image user posted image  Živim na Bežanijskoj kosi savim blizu su mi Tempo, Roda, Hipercort i imamo veliku Ideu. Kao što Jeca reče najjjeftiniji trenutno je Rodić jer na sve artikle daju popust od 10% i rade od 0 do 24h. Proverite . Od skoro je popust 10% svaki dan na račun preko 3000 din.

< Poruku je uredio mihi -- 15.7.2010 17:39:10 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 459
15.7.2010 17:40:51   
buhla
IZVORNA PORUKA: Mari86

Ja sam kod Miskovica pocela sa 250 evra plate i zavrsila na 500 user posted image
Sto se tice odnosa sa radnicima i benificijama ja mu skidam kapu user posted image

Mari zavii kako gde, imam drugaricu koja radi u prodavnici, kasirka nema ni 200evra platu user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 460
15.7.2010 17:44:09   
Mari86
IZVORNA PORUKA: buhla

IZVORNA PORUKA: Mari86

Mari zavii kako gde, imam drugaricu koja radi u prodavnici, kasirka nema ni 200evra platu user posted image

Pa draga ja sam radila u osiguranju,ali sam se trudila i trudila i zavrsila na 500 eura..otisla sam mimo moje volje user posted image
Ja znam za ono gde sam ja radila stvarno mi je bilo extra user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 461
15.7.2010 17:48:12   
buhla
pa pretpostavila sam da nisi radila u maxiju, a tu su plate katastrofa. ja isla jednom na razgovor za posao u deltu... prodjoh silne one testove i razgovore i na kraju primili preko veze! ko zna zasto je to dobro!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 462
15.7.2010 17:54:18   
Mari86
IZVORNA PORUKA: buhla

pa pretpostavila sam da nisi radila u maxiju, a tu su plate katastrofa. ja isla jednom na razgovor za posao u deltu... prodjoh silne one testove i razgovore i na kraju primili preko veze! ko zna zasto je to dobro!

user posted image user posted image user posted image user posted image daaaaa to mi je poznato,zato sto sam i ja preko veze dobila posao user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 463
19.7.2010 12:41:38   
Mari86
upravo sam uplatila terapiju za mm 24000 user posted image user posted image
A racuni sutra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 464
19.7.2010 13:23:19   
micketta

da li je moguce da u stanu od 33 m2, mesecna struja bude oko 4000?

bojler je skoro uvek ukljucen, masina pere bar jednom dnevno, nekada i 3 puta, komp i tv rade po ceo dan, mm pece pogacice u rerni 2 sata user posted image

sto mrzim kad mi je post poslednji na stranici pa me svi ignorisu user posted image

zna baba

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 465
19.7.2010 13:26:37   
Nena81
ma ko tebe sme da ognorise user posted image

cekaj da navatamo nekog iz EDBa da nam objasni user posted image

mislim da ne bi trebalo toliko, jbt nama u stanu od 52kv pa ne bude toliko
a ne stedimo

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 466
19.7.2010 13:30:45   
Anoniman

bojler je skoro uvek ukljucen, masina pere bar jednom dnevno, nekada i 3 puta, komp i tv rade po ceo dan, mm pece pogacice u rerni 2 sata user posted image

sto mrzim kad mi je post poslednji na stranici pa me svi ignorisu user posted image

uh, bre, pa to je zato sto imas toliko potrosaca koji su cesto aktivni... ja nemam jos puno, uzela ves masinu koja ima odlozeni start pa mi stalno pere nocu, bojler je najvise nocu ukljucen posle 24h, i jedino sto nam klima i firizder rade, sto trosi najvise, a stize nam sad oko 1500-2000 struja!

(odgovor članu micketta)
  Direktna veza do poruke: 467
19.7.2010 13:32:14   
buhla

pogacice su krive za sve! user posted image

mislim da je mlogo kume, toliku struju dobija drugarica s troje dece u stanu od 80m2, sa sve klimom i silnim uredjajima!

Dušan Radović

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 468
19.7.2010 13:32:30   
SUPER MAMA
micketa nemoj da me pogresno svatis ali nema veze kvadratura i trosenje struje.Jeste moze da imas toliki racun, kad boljer i masinu rade u skupoj struji.Oni su ti najveci potrosaci.A sto se tice kompjutera TV i sl mala tehnika ne trosi toliko sem ako nemas plazmu TV koji trosi i po 1kw na sat to mi je muz reko da su veeeliki potrosaci ovi plazma televizori.
Znaci smao smanji na primer masinu pustaj u jeftinu struju od 00 do 8h ujutru a i tada mozes boljer pa ako zatreba smao ga dopunis na sat vremena.
Verujmi od kad sma ja tako krenula meni je racun jeftiniji za 1000 din em ja imam plus onaj veeeliki zamrzivac od 500 litara plus kombinovani frizider.
Probaj

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 469
19.7.2010 13:34:31   
Anoniman
i meni su se smanjili troskovi za struju... kako sam pocela da stedim na istoj kad vec mogu, sve maltene jace potrosace ukljucujem nocu.

(odgovor članu SUPER MAMA)
  Direktna veza do poruke: 470
19.7.2010 13:42:14   
viking
Nama je us tanu od 75 kvadrata struja oko 1700 sa sve tv pretplatom. Mašine za sudove i veš, kao i bojler uključujemo noću ali pošto nas je dvoje mašine ne rade svaki dan, uglavnom svaki drugi. Imamo jednu klimu i jedan kombinovani frižider (nemamo zamrzivač).

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 471
19.7.2010 13:47:45   
Anoniman
E pa to je to, naci nacin kako ustedeti... 

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 472
19.7.2010 14:03:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: banini

elem sto se tice teme-pijaca je definitivno pogodak,mada ponegde zavisi...npr. u BG-u mi se par puta desilo da nadjem skuplji sir na pijaci nego u npr. Maxiju ili Rodicu...ovih dana sam spopala baku da me nauci kako se pravi,jer ja bih sir mogla i uz dzem da jedem koliko ga volimuser posted image o ustedi da ne pricam,i nije mi tesko...jagode,visnje i tresnje moj tata ima u dvoristu ali ja volim i banane,kivi i mango....user posted image
sto se tice povcra na pijacu uvek vucem sestru ili komsiju,pa na vecu kolicinu daju i popust,i tu se slazem sa Mimce....user posted image
snalazimo se,nista nam drugo ne preostaje....

MOZETE SLOBODNO I OSTATAK POSTA DA OBRISETEuser posted image
posto vidim da sam nekog njegovim izbrisanim delom uvredila,jer ostali na isti fazon nisu brisani...user posted image
HVALA UNAPREDuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 473
19.7.2010 14:19:15   
Mari86

elem sto se tice teme-pijaca je definitivno pogodak,mada ponegde zavisi...npr. u BG-u mi se par puta desilo da nadjem skuplji sir na pijaci nego u npr. Maxiju ili Rodicu...ovih dana sam spopala baku da me nauci kako se pravi,jer ja bih sir mogla i uz dzem da jedem koliko ga volimuser posted image o ustedi da ne pricam,i nije mi tesko...jagode,visnje i tresnje moj tata ima u dvoristu ali ja volim i banane,kivi i mango....user posted image
sto se tice povcra na pijacu uvek vucem sestru ili komsiju,pa na vecu kolicinu daju i popust,i tu se slazem sa Mimce....user posted image
snalazimo se,nista nam drugo ne preostaje....

MOZETE SLOBODNO I OSTATAK POSTA DA OBRISETEuser posted image
posto vidim da sam nekog njegovim izbrisanim delom uvredila,jer ostali na isti fazon nisu brisani...user posted image
HVALA UNAPREDuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image samo sam te cekala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 474
19.7.2010 22:12:03   
micketta
hvala vam, zene divne, sto se javiste u tolikom broju. user posted image   Ja samo beli ves ukljucim posle 12, ostalo sve preko dana jer ja sam kreten koga mrzi da ustaje nocu.user posted image   super kevo, imamo LCD televizor. ne znam da li i on vuce mnogo struje, bas cu da procackam malo po netu o tome i, ako mu nadjem uputstvo, i njega da iscitam, mora i tamo da pise koliko trosi.   cula sam da neki kazu da je bolje bojler ne iskljucivati nego ga svaki cas paliti i gasiti. kao, manje se struje onda potrosi. user posted image nama to nocno punjenje ne bi izdrzalo ni do 2 posle podne. stvarno ne znam na sta potrosimo toliku toplu vodu. uzas!
 moracemo da preduzmemo radikalne mere stednje jer evo i mm danas saznao da mu skresali platu za 30%. katastrofa! 

zna baba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here