Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 18:01:02
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja bih jakio volela, ali ne smem nista da kazem, posto se meni uvek izjalovi plan za vidjanje s vama...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 18:01:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako će me dovesti ova JMPM i ja ću da dođem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 18:05:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ako će me dovesti ova JMPM i ja ću da dođem Naravno,cekaj me kod kolima !Ako zelis da svrljas sa nama peskice vrlo rado cemo te odvesti na zeljenu destinaciju !Mmmmm,kako ovo zvuci,kao da te vodim na Havaje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 18:07:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma "peške - trans"... Idemoooo , idemoooooo
< Poruku je uredio BubaMira -- 14.7.2010 18:08:15 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:19:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiii,onda mozemo da se druzimo i preeeeeeee !Ko je za jutarnji sokic u Zmaj Jovinoj sutra?Ali jutarnje mislim na 8h .Jer mi vec u 7.30h izadjemo napolje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:25:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih , ženo , ali mi žao da budim konobare
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:32:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Pre koje jutro sam pila kafu SAMA u Šeherezadi, jer sam stigla pred Cotton u 9 a oni otvaraju u 10.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Gdi beše Šeherezada ( osim na Fox -u ) ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:40:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Iz Dunavse uđeš u Jovinu, pa tu... ali sa druge strane ulice (desne, kada ideš ka gradskoj kući).
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:57:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Tasho,Bubo,zelite li ?Ima ih budnih,jeste da su uslogirani tako rano,al' sta da se radi,to im pos'o !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 20:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ajd' što su oni ušlogirani , neg' sam i ja ... za mene je to zora rana Imaš li ti , MamicO , neki termin za sokić koji je , recimo , DOCKAN ? Uostalom , ja od petka radim svaki dan od 6:30 do 15 , pa svakako nećem moći pre podne ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 20:32:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Termin kasnije je popodne posle 17h !Eto ako je to dovoljno dockan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 20:36:04
|
|
|
|
Anoniman
|
E , to već možeeee ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:24:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda odgovara surta posle 17h u centru grada Novog Sada ?Saljem ti PP
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:25:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Pridružiću vam se ako budem mogla da dišem od vrućine...ako bude kao danas, onda ću neki drugi put Javite mi samo mesto okupljanja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:48:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde , Neđo , ne se prenemagaj . Naći ćemo kafanu s' ventilator .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:52:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Aj dogovorite se gde se ide, pa ću vam se javiti...dolazi mi najdraži, mili moj i ljubljeni svekar sutra, naravno, ne može danas da mi kaže u koje vreme, jer je to, pobogu, tek sutra , kaže javiće mi se sat vremena pre nego što dođe, pošto, je l'''', čovek ima obaveza, a ja sam domaćica pa ću svakako biti kod kuće. Ups, pogrešna tema
< Poruku je uredio Nedja -- 14.7.2010 21:53:10 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:55:08
|
|
|
|
Anoniman
|
E , jesi luda ... Pa to ti je još jedan razlog više da NE budeš kod kuće . Može on i sam da si skuva kafu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:57:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh...da je to tako lako...donosi neke piliće, pa mu treba zamrzivač, a ne dam da sam čeprka Posle će da me pita, a što vi deco ne jedete tu švarglu što sam vam doneo, i te papke 'ebali ga papci, i pilići više, i zamrzivač. A Neša mi je svakako kod mame sutra popodne, baš bi mi prijalo da prošetam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:59:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ti javi svekru da ti je nestalo papaka pa da mora i to pod obavezno da ti nabavi i donese . Neće doći do 11 .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 22:00:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Šalu na stranu, stvarno bih volela da dođem, javite gde ćete biti, možda i stignem, makar na kratko
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 22:01:51
|
|
|
|
lothroniell
|
Buba imas pp.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 22:09:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Neđo , dođi malo na ovo privatno prozorče da ti rečem dvije
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 22:13:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Vičem te sa terase, ne čuješ
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 23:21:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi ste lude! U 17h ćete na onaj vreli beton???
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?