|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima
26.6.2010 10:38:02   
mejvis
E, već se raspadam, ruke i ledja ubijaju.
On ima 2 meseca a težak je za 5, samo što nije stabilan, ne drži glavu i to je dodatni napor kada se nosi....user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 451
26.6.2010 11:40:37   
Anoniman
Ljudi, doktorka me je zabrinula... iako je rekla da je negovana beba i nista joj ne fali, ali kao da bi trebala bar jos pola kile za svoju vbisinu da ima... kad je napunila 9 mesecio pre par dana otisli smo i izmerili su je da je 7.400 kg i 70cm. Jel to ok, kakva su vasa iskustva? user posted image

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 452
26.6.2010 11:44:19   
Mimče
ma daj draga Saricka je super , pa na koga da ima kile viska kad joj mama tanka kao grancica , pusti ti njihove arsine molim te i ljubi mi  Saricku puuuuunooooo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 453
26.6.2010 11:47:29   
Anoniman
E Mimce moje drago, pa kad te neko istripuje, sta ces! i ja to kazem, al niko da cuje! thanks, srce! kako si ti? bebce?

(odgovor članu Mimče)
  Direktna veza do poruke: 454
29.6.2010 18:55:30   
Mishica 77
Danas bili na kontroli.... 3 meseca i 20 dana.
Imamo 6250g i 65-66cm.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
29.6.2010 22:42:27   
JULIE
Mi danas za prvu bocu i na kontrolu.Dobili smo 1500g i porasli 3cmuser posted image Oboje su primili vakcine i nisu plakali niti imaju bilo kakve reakcijeuser posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 456
1.7.2010 13:28:17   
Grejs
Rodjen sa 2740gr
3 meseca 6250gruser posted image

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 457
12.7.2010 8:41:01   
lothroniell
2 meseca i 13 dana:

+ 1400g= 5810g i
+5,5 cm= 59,5cm user posted image

< Poruku je uredio lothroniell -- 12.7.2010 8:42:42 >

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 458
12.7.2010 11:55:58   
mejvis
IZVORNA PORUKA: Grejs

Rodjen sa 2740gr
3 meseca 6250gruser posted image

To je baš dobro! Bravo grejs!

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 459
12.7.2010 12:01:32   
Grejs
Hvala mejvis sada vec ima 6700gr
p.s. na onim slikama sa druzenja izgledas fenomenalno!!!!

< Poruku je uredio Grejs -- 12.7.2010 12:02:47 >

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 460
12.7.2010 12:05:11   
maslinica
u grejs bravouser posted image user posted image user posted image
ja jedva cekam 21.7. da vidim kolkio je moj petar doio. bili smo zadnji put 7.6., ne mogu da docekam.

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 461
12.7.2010 12:51:53   
mejvis
IZVORNA PORUKA: Grejs

Hvala mejvis sada vec ima 6700gr
p.s. na onim slikama sa druzenja izgledas fenomenalno!!!!

Hvala ti grejs! Ja sam uvek bila mršava a sada sam preterala, ovo moje dete me isisa skroz! user posted image

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 462
12.7.2010 15:52:53   
Anck Su Nmaun
Sad smo iz savetovalista i bas sam se zabrinula  Tarica napredovala samo 530 gr   ima   na 5.300   jel imao neko slicnu situaciju??

Inace moja beba lepo sisa i nikad nije gladna , da place ili slicno bas je mirna i dobra beba!
Doktorka kaze da joj super izgleda i da je dugacka pa je mzda zbog toga user posted image ali da dodjemo ponovo na merenje za nedelju dana???? 

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 463
12.7.2010 16:53:08   
Verus
Ja mislim da ona fino tezi za bebu od 2 meseca.  Helena je bila samo 4.5 kile

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 464
12.7.2010 17:00:51   
Anck Su Nmaun
pa neznam ona je bas dugacka sad ima 61 cm, kaze da je trebala da napreduje dnevno 25 g a ona je napredovala 18 ... po racunu fali joj 300 gr.

Da gore sam pogresila napredovala je samo 470 gr. sa 4.830 na 5.300

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ja mislim da ona fino tezi za bebu od 2 meseca.  Helena je bila samo 4.5 kile

Verus da znas da si me bar malo utesila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.7.2010 17:01:40 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 465
12.7.2010 17:01:17   
buhla
Anck... meni je Pavle napredovao 500gr u prvom mesecu, , dr je rekla da je to ok. a u drugom tj za 3 nedelje 800gr. Pavlee je sa dva meseca imao 4.800 bitno da ona jede, ne kenjka, da je zadovoljna, dobra bebe. nemoj da se opterecujes!

p.s. videla sam slike Tare, bas deluje ok! user posted image

< Poruku je uredio buhla -- 12.7.2010 17:03:08 >

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 466
12.7.2010 17:04:24   
Snelle
Anck, na nekom sajtu sam čitala da neke bebe naizmenično dobijaju na težini i dužini, tj. jednog meseca porastu više u dužinu na uštrb težine, i obrnuto, tako da mislim da ne treba da se brineš. Ona je za dva meseca stvarno dosta duga, a i kilaža joj je sasvim ok!

< Poruku je uredio Snelle -- 12.7.2010 17:05:47 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 467
12.7.2010 17:04:26   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa trudim se da se ne opterecujem ali mi je lakse kad vidim da ni druge beb nisu dostigle Kg u drugom mesecu! Jedna do nas je imala 1.200 pa sam se izgubila ali je bila manja i bucmastija ...

Eto otisle smo par dana ranije nije jos punih mesec dana od poslednjeg merenja pa mozda za tih par dana naguramo jos malo taman do kontrole kad se vratimo s godisnjeg ...

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 468
12.7.2010 17:06:13   
Anck Su Nmaun
Devojkeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad sam se malo umirila iskreno ...  

Direktna veza do poruke: 469
12.7.2010 17:19:48   
Verus
Ne brini draga Anck-bitno je da napreduje, da lepo kaki zuto i da je lepo raspolozena.  Svaka beba raste svojim tempom-moguce je da ce sledeci mesec da naraste puno vise nego sto treba-da nadoknadi, citala sam da neke bebice rastu i tako: u naglim skokovimauser posted image

Eh sta su ti mamice-brinulice uvek hocemo samo najbolje-bas smo divne!!user posted image

Direktna veza do poruke: 470
12.7.2010 22:19:56   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Eto otisle smo par dana ranije nije jos punih mesec dana od poslednjeg merenja pa mozda za tih par dana naguramo jos malo taman do kontrole kad se vratimo s godisnjeg ...

Anck nemoj da brines i dan mnogo znaci. Meni je dr rekao da beba treba da dobije oko 750 g mesecno minimum, a moja beba je za 6 dana dobila 310 g.
Danas smo isli na kontrolu izasli smo iz bolnice sa 2640 a sada ima 3860 za mesec dana 1220, ali pre 6 dana smo radili uz kukica pa sam ga izmerila tako da znam da je dobio 310 g
Bitno je da je beba dobro i da fino siki i kaki a sada je vruce pa sve malo teze ide, mom Vuku ce tek u cetvrtak 2 meseca a ima 3860 g i 55 cm i super je user posted image

Direktna veza do poruke: 471
12.7.2010 22:25:16   
ljubavce
rodjen sa 3200 kg
prvi mesec 4100 kg
drugi 4800 kg
treci 5600 kg
trenutno 6000 kg

kazu u savetovalistu da odlicno napreduje jer sa sest meseci bi trebao da ima udvostrucenu kilazu od rodjenja znaci 6400 kga sa godinu dana na to treba da doda jos cetvrtinu sto je 8500 kg. user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 472
13.7.2010 14:45:54   
BabyG
5.5 meseci

7700 g
69 cm

user posted image

Konačno sam shvatila zašto imam par kilograma više nego pre par godina. Kako
starimo postajemo sve teži. To je zato što imamo sve više znanja u
našim glavama. Dakle ja nisam debela, nego inteligentna!

(odgovor članu ljubavce)
Direktna veza do poruke: 473
14.7.2010 12:24:06   
maslinica
iz teme razgovori  rr mama

IZVORNA PORUKA: maslinica

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Eto moja beba  ima 5.500 Kg sa puna 2 meseca je to ok  61 dugacka, ali je drugi mesec napredovala samo 500 gr. sto je malo manje... i nisam pametna sad!

anck, zato sto prespava celu noc ! ali svedno je to ok....iii, sto ste vi damo dugacki:) bravo! meni je petar sa mesec i po, (dr bila na godisnjem pa je tako ispalo da dodjemo na pola meseca)..4700 i 55cm..

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 474
14.7.2010 12:29:30   
Anck Su Nmaun
Ma sad je opet dojim na dva sata ne bili nagurali tu kilazu user posted image pa cemo videti na kontroli za par dana

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here