Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 9:42:23
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Dora New mom,svaka vam cast! Cime je hranis zeno? :))) Male tajne velikih majstora
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 10:01:09
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: Dora New mom,svaka vam cast! Cime je hranis zeno? :))) Male tajne velikih majstora Hvala, hvala! E, a najbolje mi je što i pored toga me zapitkuju: "Je l imaš mleka, je l ti dobro mleko?" I bravo Sara!
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 10:23:55
|
|
|
|
Snelle
|
Sad sam merila Lanu na digitalnoj vagi/vazi - 5.890gr, napredovala 1.310gr od prvog meseca
< Poruku je uredio Snelle -- 22.7.2010 10:24:14 >
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 10:29:51
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom dijana, smatra se da beba mesečno treba da dobija oko 200gr nedeljno ili nekih 750gr na mesečnom nivou, tako da ako je naš blizanac dobio 450gr za nedelju dana, napreduje baš fino. To su mi i ekli na prvoj kontroli minimum 750 g mesecno, e kakav sam ja panicar da nije on mnogo dobio za nedelju dana
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 10:30:19
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Sad sam merila Lanu na digitalnoj vagi/vazi - 5.890gr, napredovala 1.310gr od prvog meseca Lana
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 10:33:53
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 e kakav sam ja panicar da nije on mnogo dobio za nedelju dana A šta onda mi da kažemo? 1270 prvi i 1630 drugi. Dok napreduje - sve je dobro!
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 10:34:57
|
|
|
|
lanajelena
|
Snelle ...ja jos mislim vidi koliko snajkica za mog Dusana kad one ima da ga predzmelje
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 10:41:22
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Snelle ...ja jos mislim vidi koliko snajkica za mog Dusana kad one ima da ga predzmelje A tek ovaj moj mali 4300 g , mamina mala mrvica
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.7.2010 10:42:42
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: dijana1 e kakav sam ja panicar da nije on mnogo dobio za nedelju dana A šta onda mi da kažemo? 1270 prvi i 1630 drugi. Dok napreduje - sve je dobro! I mi smo prvi mesec 1220g dobili e sada za drugi videcemo 15.08. mislim da ce biti mnogo vise, samo neka on meni raste i raste
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 25.7.2010 8:20:08
|
|
|
|
Grejs
|
3 meseca 3nedelje 7100gr 63cm
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 25.7.2010 8:31:53
|
|
|
|
Anoniman
|
sa 9 meseci moja malecka imala kao 7.400 i 70cm... ali nesto i nisam sigurna u ta merenja u dz od pocetka, da vam budem iskrena
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 25.7.2010 8:36:06
|
|
|
|
Grejs
|
Ja imam vagu i kod kuce i uvek nam pokaze isto moja je digitalna (kupila baba detetu da vidi kako napreduje kad se rodio jer je bio malen) a kod dr. je neka stara obicna i bas se iznenadim kada vidim da pokazuju isto
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 25.7.2010 8:43:09
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je krivo sto se nisam setila da je kupim kad se rodila pa da ne razmisljam
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 26.7.2010 11:30:34
|
|
|
|
izabella7
|
19.03.2010. 3260gr i 50 cm na rodjenju 19.04.2010. 4510gr i 55 cm obim glave 37,5cm l mjesec 19.05.2010. 5620gr i 60 cm obim glave 39cm ll mjesec 18.06.2010. 6600 gr i 62 cm obim glave 40,8 lll mjesec Cetvrta kontrola,treca vakcina 22.07.2010. 7350 gr i 65,5 cm obim glave 42 lV mijesec
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 26.7.2010 11:37:22
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Grejs Ja imam vagu i kod kuce i uvek nam pokaze isto moja je digitalna (kupila baba detetu da vidi kako napreduje kad se rodio jer je bio malen) a kod dr. je neka stara obicna i bas se iznenadim kada vidim da pokazuju isto Jel to vaga za bebe ili ona digitalna na kojoj mozemo i mi da se merimo?
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 26.7.2010 11:56:50
|
|
|
|
Shishica
|
Ja lepo stanem sama na vagu obicnu pa onda sa bebom i vidim tako koliko je ona otprilike teska... Bome, napreduje....
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 26.7.2010 12:14:57
|
|
|
|
Grejs
|
Za bebe
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 26.7.2010 15:24:16
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Grejs Za bebe Gde je kupila i koliko kosta?
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 26.7.2010 20:43:23
|
|
|
|
Grejs
|
Negde u Sindjelicevoj mislim oko pet hiljada pitacu je pa cu ti poslati pp
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 28.7.2010 22:41:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja cu da izludim od ovih doktora i sestara, bili smo na kontroli merenja i sa 2 meseca i 2 nedelje Tara ima 5.560 gr kazu nije bas nesto napredovala i dalje je samo dojim na svaka 2 sata dohranu nece , znaci kao sita je! I rekose mi da dete od godinu dana treba da ima 10 kg, znaci da smo dobri, po knjigama je ok ! Ona je zadovoljna i dobra beba place kad je gladna il kad joj se spava rekla bih da ima dosta mleka ali ti doktori uffff
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 28.7.2010 22:46:01
|
|
|
|
New Mom
|
Anck, sa 6 meseci treba da ima 2X težinu sa rođenja, a sa godinu 3X težina sa rođenja. U prva tri meseca treba da dobija oko 750gr mesečno ili 200gr nedeljno. Koliko je ona dobila?
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 28.7.2010 22:56:41
|
|
|
|
Verus
|
anck sa koliko se rodila? ja uopste ne bih brinula, ako je ona srecna I NAPREDUJE to je najbitnije. Helena ce 1 avgusta 4 meseca i sada ima 6.5 kila.....pa s togaIZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja cu da izludim od ovih doktora i sestara, bili smo na kontroli merenja i sa 2 meseca i 2 nedelje Tara ima 5.560 gr kazu nije bas nesto napredovala i dalje je samo dojim na svaka 2 sata dohranu nece , znaci kao sita je! I rekose mi da dete od godinu dana treba da ima 10 kg, znaci da smo dobri, po knjigama je ok ! Ona je zadovoljna i dobra beba place kad je gladna il kad joj se spava rekla bih da ima dosta mleka ali ti doktori uffff
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 28.7.2010 23:00:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Rodjena je 3.800 ( izasli sa 3.730) I mesec 4.830 II mesec 5.300 sad sa 2.5 meseca 5.560
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.7.2010 23:02:13 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 28.7.2010 23:04:31
|
|
|
|
New Mom
|
Prvi mesec kg, to je dobro. Ali drugi 500gr i sad još 250... Ako gledamo 200 po nedelji, onda ipak malo manje je dobila. ALI zar nije najbitnije da ona Napreduje? Da je zadovoljna? Može to nadoknaditi sledeći mesec...
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 28.7.2010 23:07:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Neznam, to me bas sad nervira ,mm vec poludeo od mene samo o tome citam i pricam ... videcemo za dve nedelje sa puna 3 meseca kako ce biti! Al eto sestra sto je merila kaze da je sad zbog vrucine dosta beba manje napredovalo , neznam ... Jedino me tesi sto je ona vesela beba i zadovoljna pa mislim da je sve ok!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.7.2010 23:12:16 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?