|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kucni budzet
12.7.2010 13:38:03   
mihi
Ja plaćam struju 5000 a ništa posebno n koristim struju tipa grejanje na struju ne znam zašto?

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 351
12.7.2010 13:40:22   
Anoniman
Živiš li u kući ili u stanu ,mihi? Ako ste u zgradi , postoji opcija da vam se računa i neka zajednička struja ... To su nama radili ... Imaš li zamrzivače , puno tehnike ??? Šta najviše koristiš od el . aparata?

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 352
12.7.2010 13:41:32   
mihi
U zgradi, da zajednička struja je posebno ona je na infostan uplatnici, nas je četvoro u stanuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 353
12.7.2010 13:42:40   
Anoniman
Mihi draga , pa to je jako , jako puno struje ... ne znam ... Nisi mi rekla šta vam je od aparata non stop u upotrebi ? 

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 354
12.7.2010 13:42:44   
simke
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Živiš li u kući ili u stanu ,mihi? Ako ste u zgradi , postoji opcija da vam se računa i neka zajednička struja ... To su nama radili ... Imaš li zamrzivače , puno tehnike ??? Šta najviše koristiš od el . aparata?

Najvažnije pitanje da li je jednotarifno ili dvotarifno brojilouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 355
12.7.2010 13:44:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: simke

Najvažnije pitanje da li je jednotarifno ili dvotarifno brojilouser posted image

Pa to sam i htela da je pitam , ali sve i da je jednotarifno - 5000??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 356
12.7.2010 13:44:21   
LillyT
Mihi, moj brat je imao isti problem i smanjila im se struja kada su poceli da gase bojler (u kupatilu) tokom dana. Doduse, imaju jednotarifno brojilo, ali je pomoglo. Mozda ti neki uredjaj ne radi dobro i vuce struju

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 357
12.7.2010 13:45:25   
Anoniman
Pa ni da je sve ukljuceno ne sme da bude tako mnogo. Ja imam veliki zamrzivac od 300l, koji je ukljucen, naravno, stalno. Frizider, sporet koji radi po ceo dan nekad, ves masina i masina za sudove po dva puta na dan, klima, dva tv-a i komp koji je ukljucen ceo dan...i uvek mi je racun ravno 2000user posted image
I bojler, iskljucujemo ga samo dok se kupamo.

< Poruku je uredio Nedja -- 12.7.2010 13:46:02 >

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 358
12.7.2010 13:49:18   
Anoniman
cega 720?! 

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 359
12.7.2010 13:49:34   
buhla
struja ima neke tarife... bilo je pre par godina kada su uvodili, gledalo se koliko trosis pa te automatski stave u tu neku zonu... mozda si ti mihi u toj najskuppljoj! user posted image (mozda se to nesto i u medjuvremnu promenilo, ali znam da sam ja u najjeftinijoj, a moji su bili skuplja i onda je kw njima bio skuplji)

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 360
12.7.2010 13:50:33   
Anoniman
Evo vidiš šta kaže Neđa - sve joj radi po kući pa ima tek 2000 . Meni je račun isto oko 2000 , i mi mislimo da je to mnogo jer bojler nemamo nego je toplana , ali imamo veliki plazma tv koji guta struju, 1 računar je non stop upaljen , kao i friz - zamrzivač . Klima isto ...Šporet - kuvam na plin (boca). Sad sam počela da perem veš posle 23 , pa ćemo da vidimo koliki će račun da stigne .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 361
12.7.2010 13:50:54   
buhla
IZVORNA PORUKA: Trinny

cega 720?! 

evra!
znam da mom burazeru treba da se menja ta plinska boca i treba mu atest i kuka kako mora oko 1000evra da odvoji za to!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 362
12.7.2010 13:51:39   
Rivana

IZVORNA PORUKA: mihi

Joj Ivana i ja isto mislim da će ovde teško biti bolje plate stoje,  a evro šiba gore i sve cene su vezane za evro!

Na zalost tako je, user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 363
12.7.2010 13:51:42   
LillyT
Evra Trinny, evra, ali jos malo i isplaticemo taj trosak, pogotovo sto cemo i na more. Mi se bas dosta vozimo i nama je taj plin bio usteda. E sada, treba staviti na papir i videti

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 364
12.7.2010 13:52:09   
Anoniman
Ne moze biti u najskupljoj zoni, jer je to industrijska, i to su ogromni potrosaci, fabrike i sl.
A kazem, sve i da je u skupljoj, ja jesam, ne moze bre 5000, to je neka greska.

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 365
12.7.2010 13:55:09   
simke

IZVORNA PORUKA: simke

Ako je jednotarifno brojilo,očas posla uđeš u crvenu zonu gde 1kw košta ko svetog Petra kajgana+pdvuser posted image Evo vam cene: zelena zona viša tarifa=4,41din
                                                          zelena zona niža tarifa=1,10
                                                         plava zona viša t=6,62
                                                         plava zona niža t=1,65

A crvena zona je duplo skuplja od plaveuser posted image

Pa to sam i htela da je pitam , ali sve i da je jednotarifno - 5000??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 366
12.7.2010 13:55:35   
LillyT
Ne mora da je greska, ako neki uredjaj ne radi dobro, sto i nije toliko retko, on moze da pojede struju. Komsije su mesecima placale enormno velike racune i procurio im bojler. Njima je taj bojler pojeo struje i struje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 367
12.7.2010 13:57:04   
Anoniman
Moguce i to LillyT, to mi nikada ne bi palo na pametuser posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 368
12.7.2010 13:59:36   
LillyT
Ne bi ni meni, ali mi je tata zavrsio ETF i kaze da je moguce. Najcesce je bojler u pitanju jer on radi po ceo dan (i noc), a kvar se uoci tek kada procuri. Takodje, stari elekto uredjaji (zamrzivaci i sporeti) trose kao ludi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 369
12.7.2010 14:03:07   
mihi
Ja mislim da je dvotarifno, bojler je stalno uključen, a ostalo mašina za veš jednom dnevno noću  i sudove radi bar jednom ili dva puta dnevno, klima ali nisam je dva tri puta uključila ovog leta, ploča šporeta i pećnica retko ne kuvam čestouser posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 370
12.7.2010 14:04:18   
Anoniman
Proveri ti to , puno je 5000 za to što si navela ... bar ja mislim user posted image

Ha , ha ... Mira MISLI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 371
12.7.2010 14:04:29   
mihi
Jedino je bojler star na primer 5 do 6 godina star, ostali potršači su skoro novi!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 372
12.7.2010 14:05:30   
mihi
U aprili su mi poslali 6500 i ja kažem idem da se bunim kad stiže ispravka na 5000, baš ću da odem sada sam i onako na odmoru.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 373
12.7.2010 14:06:10   
simke
Ako je dvotarifno brojilo,onda je moguće da je neki od aparata u kvaru ili su pogrešno očitali brojilo(kao što su meni uradiliuser posted image )user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 374
12.7.2010 14:09:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

Evra Trinny, evra, ali jos malo i isplaticemo taj trosak, pogotovo sto cemo i na more. Mi se bas dosta vozimo i nama je taj plin bio usteda. E sada, treba staviti na papir i videti

le leeee, pa otkud sam ja cula da je za nas 200e?! ku kuuuu

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here