Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:25:46
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 I treba da se ja juce stigoh na dva kafenisanja Eh....ma ja sam neorganizovana totalno!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:26:55
|
|
|
|
Nena81
|
To cekni dunjce ce ti objasni kad kreces
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:27:21
|
|
|
|
Rivana
|
A kojim danima je vezbanje!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:27:57
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 To cekni dunjce ce ti objasni kad kreces Ja uzbudjena
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:29:09
|
|
|
|
Nena81
|
I mene drzi jos od prvog treninga ko dete kad dobije novu zvecku
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:30:15
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 I mene drzi jos od prvog treninga ko dete kad dobije novu zvecku
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:31:05
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 To cekni dunjce ce ti objasni kad kreces A kad ce da mi objasni
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:31:54
|
|
|
|
Nena81
|
svaki dan ima nesto, sad zavisi ko od RR devojaka bude dobio za avgust dogovorite se sta hocete da probate pa cete se negde nadji ove su juce isle na tae bo kazu da je super bilo pocele smo sa fitt balom, meni je ekstar nisi svesna sta sve mozes sa loptom onom velikom da uradis koje vezbe najbolje su za stomak
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:33:31
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 svaki dan ima nesto, sad zavisi ko od RR devojaka bude dobio za avgust dogovorite se sta hocete da probate pa cete se negde nadji ove su juce isle na tae bo kazu da je super bilo pocele smo sa fitt balom, meni je ekstar nisi svesna sta sve mozes sa loptom onom velikom da uradis koje vezbe najbolje su za stomak Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:35:06
|
|
|
|
Rivana
|
Ja imam petkom i cetvrkom neke casove popodne pa zato pitam da mi se ne podudare termini
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:36:25
|
|
|
|
Nena81
|
svaki dan ima nesto, cak i vikendom ce se nadje i za tebe ne brini samo da te uhvatimo u masinu e onda si ga ugasila
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:36:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Rivana A od koliko sati je kako, odem tamo i sta kazem? draga novi vaučeri važe od 01.08., jel ti odgovara da tada kreneš? Prva grupa je krenula od 01.07.2010: Nena 81 Marina 1983 Anka suncica bg dunja Drugu grupu od 5 devojaka formiramo 01.08. Imate nekoliko opcija treninga, pa vi birate ono što vam najviše odgovara. Mi smo uglavnom sve probale i odlučile se za Fitt ball utorkom i četvrtkom od 18 i Tae bo subotom od 19. Pre ili posle ovih treninga malo radimo i teretanu, i zajedno smo u grupi. Ne morate biti sve zajedno, ali nama tako odgovara , ipak je lepše u lepom društvu Ringerajki. Znači od 01.08. formiramo sledeću grupu, ovde ćemo objaviti spisak devojaka koje od 01.08. samo treba da dođu u Extreme gym i tamo ih čeka članska kartica i mogu da krenu sa vežbanjem( samo kažu svoje ime i prezime i popune formular)
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.7.2010 13:37:38 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:39:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ja imam petkom i cetvrkom neke casove popodne pa zato pitam da mi se ne podudare termini imaš svaki dan ponešto od treninga, uklapaš onako kako tebi odgovara.....
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:40:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Rivana A od koliko sati je kako, odem tamo i sta kazem? draga novi vaučeri važe od 01.08-31.08., jel ti odgovara da tada kreneš? Prva grupa je krenula od 01.07.2010: Nena 81 Marina 1983 Anka suncica bg dunja Drugu grupu od 5 devojaka formiramo 01.08. Imate nekoliko opcija treninga, pa vi birate ono što vam najviše odgovara. Mi smo uglavnom sve probale i odlučile se za Fitt ball utorkom i četvrtkom od 18 i Tae bo subotom od 19. Pre ili posle ovih treninga malo radimo i teretanu, i zajedno smo u grupi. Ne morate biti sve zajedno, ali nama tako odgovara , ipak je lepše u lepom društvu Ringerajki. Znači od 01.08. formiramo sledeću grupu, ovde ćemo objaviti spisak devojaka koje od 01.08. samo treba da dođu u Extreme gym i tamo ih čeka članska kartica i mogu da krenu sa vežbanjem( samo kažu svoje ime i prezime i popune formular)
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.7.2010 13:41:11 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:41:41
|
|
|
|
Rivana
|
Meni odgovara, malo mi je zeznut cetvrtak jer imam neki cas od 17 do 18 i 30, hmmmm ne znam kako to da resim, POMOC ! Ovo drugo sve odgovara JOJ
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:42:32
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Rivana Ja imam petkom i cetvrkom neke casove popodne pa zato pitam da mi se ne podudare termini imaš svaki dan ponešto od treninga, uklapaš onako kako tebi odgovara..... Znaci mogu neki drugi dan umesto cetvrtka
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:43:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Meni odgovara, malo mi je zeznut cetvrtak jer imam neki cas od 17 do 18 i 30, hmmmm ne znam kako to da resim, POMOC ! Ovo drugo sve odgovara JOJ umosto četvrtka možeš sredom na trening sa Box vrećama, ja ću to probati mislim da je super...ili nedeljom možeš step aerobik....
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:44:14
|
|
|
|
Rivana
|
Super pisi me avgust!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:45:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Super pisi me avgust! upisana
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:45:57
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Rivana Super pisi me avgust! upisana Hvala!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:48:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Neno ne znam da li si videla IZVORNA PORUKA: dunja RR Neno ti imaš pravo da iskoristiš onaj termin( što juče nisi bila) kada god želiš u toku ovog meseca....ja verovatno neću ići na trening sledeći vikend, ali ću moći isto da iskoristim za termin i trening koji želim Marinče to važi i za tebe , ti imaš dva termina viška, na kojima nisi bila....
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:50:54
|
|
|
|
Nena81
|
Jesam dunja hvala nego postavljam slike od druzenja pa ne stizem da odgovorim HVALA sto mislis na mene
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:52:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Jesam dunja hvala nego postavljam slike od druzenja pa ne stizem da odgovorim HVALA sto mislis na mene
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 13:53:13
|
|
|
|
Nena81
|
a sta bi ti jos probala? Mozemo taj jedan termin zajedno da potrosimo na nesto a sta kazes ?
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 11.7.2010 14:01:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 a sta bi ti jos probala? Mozemo taj jedan termin zajedno da potrosimo na nesto a sta kazes ? naravno to sam i mislila, CARDIO BOXING, gledala sam juče, extra je......tu se najviše smrša, ali je Violeta rekla da to probamo malo kasnije, možda ne sledeće nego one tamo nedelje, kada nam još malo ojačaju mišići... inače taj CARDIO BOXING je jako sličan TAE BO-u (Kick aerobic), samo su dodate box vreće...
|
|
|
Anketa
ImenaBarbaricaKoje vam se ime najvise svijda?Vuk (
21%)
Lazar (
19%)
Filip (
25%)
Petar (
14%)
Pavle (
21%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!