Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 12:17:50
|
|
|
|
Maya21
|
Nije problem, naravno spisak je samo da znamo koliko ce nas otprilike biti, zbog mesta u igraonici
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:01:34
|
|
|
|
Maya21
|
Prostor je dogovoren vidimo se sutra u 17h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:03:40
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:06:38
|
|
|
|
Maya21
|
e da! opet smo u nepusackom delu neki ce me utepaju
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:09:27
|
|
|
|
simke
|
Nećemo te utepati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:10:05
|
|
|
|
Nena81
|
Kome je do pusenja pored dece, molim lepo neka izadju napolje !!!!!!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:22:29
|
|
|
|
Maya21
|
Ma naravno da smo zbog dece u nepusackom delu, ja to samo zbog nekih koji ce se prepoznati vec sami
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:26:45
|
|
|
|
Nena81
|
E ti sto se prepoznaju mogu slobodno da puse po trotoaru meni ne smetaju
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:30:27
|
|
|
|
simke
|
Ti što puše će dimiti u pušačkom delu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 13:31:31
|
|
|
|
Nena81
|
ja u pravu si po trotoaru mogu da se oderu kolena
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:21:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 ja u pravu si po trotoaru mogu da se oderu kolena Je l* bre, tako ti prema mojim kolenima!!!??? Važno je da čovek ima obzira.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:24:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa opet ce se razdvojiti pusaci i nepusaci !Tako je bilo i prosli put...i samo zato sto sam nepusac nisam imala prilike da se bolje upoznam sa pusacima
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:27:07
|
|
|
|
lanajelena
|
jmpm zapalis jednu i prozboris koju i sa pusacima
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:29:52
|
|
|
|
Anoniman
|
JMPM mojne me vučeš za jezik ... Ne vidim zašto bi to bio razlog da se ne upoznamo k*o svet... ...vidimo se sutra! Nego bre je nemam ničiji broj mob od ove ekipe... ustvari imam Simketov...al* aj neka još neko pošalje na pp... ako mi stane auto da guramo zajedno....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:31:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa tako je bilo prosli put kada smo se druzili u toj igraonici.Nisam k'o svet ni videla pusacice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:33:00
|
|
|
|
Snelle
|
Ja došla da vam pomrsim konce New mom, Maslinica i ja se sutra nalazimo u Bg-u na Adi, pa ko hoće iz NS-a da nas upozna...izvolite
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:38:25
|
|
|
|
lanajelena
|
Snelle nevaljalice...spremite se i svi za NS
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:40:40
|
|
|
|
maslinica
|
idemo sa decicom u zivot, prvi put na izlet pa sa ringerajkama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 14:41:29
|
|
|
|
Snelle
|
Jelena, ja planiram u septembru da dodjem za NS
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 19:23:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 neki ce me utepaju Neće. Neki će da sede većinu vremena u pušačkom! Ja sam odlučila da ne idem na onaj rođus, iako bih jako morala, ebiga, ali kasno mi je, od 19-21.30h... Luka će u 21h već naletati na zidove ako ga iz igraonice odvedem na rođendan. Tako da, vodim i na druženje sa vama, a onda kada se umori stavljam ga u krevet i ostavljam tati, a ja odoh na tamburu!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 19:31:05
|
|
|
|
Nella79
|
Drage moje, ja izgleda necu doci... najavili mi se kumovi za sutra popodne... a bas mi se pila kafica sa vama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 21:31:00
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja došla da vam pomrsim konce New mom, Maslinica i ja se sutra nalazimo u Bg-u na Adi, pa ko hoće iz NS-a da nas upozna...izvolite stize nam i mejvis
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 21:33:20
|
|
|
|
New Mom
|
maslinice, to je za temu Ispijanje kafe u BG-u, a ne ovde.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 21:38:37
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom maslinice, to je za temu Ispijanje kafe u BG-u, a ne ovde. ja sam tu nasla od snele komentar, i ja sam tu pridruzila, ..i onda sam videla da izbacuje novi sad..ona je kriva
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 21:47:53
|
|
|
|
lothroniell
|
NAs opet racunajte s rezervom... Milos mi je JAKO nervozan ovih dana pa nisam sigurna da li cu moci da mrdam igde...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?