Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:01:23
|
|
|
|
buhla
|
divne ste jmpm... super ti sad boja kose! a i linija
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:02:52
|
|
|
|
Nella79
|
Jao zene, bas vam je divno bilo , i sve ste mi mnogo lepe!!! Bas mi je zao, sto nisam mogla da dodjem. Al' sledeci put ne propustam!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala ti Buhlic,trudim se P.S.To je ona boja kose koju sam i prethodni put zelela pa je ovaj put odlicno ispalo zahvaljujuci mnoooogo dobroj frizerki
< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 10.7.2010 21:05:29 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:33:42
|
|
|
|
New Mom
|
Vidim, super druženje! Diiivne ste!!!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:46:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako ste jeeeeepi , svi đuturativno ... A vidi Neđe , ribetine Cmok za sve !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:47:17
|
|
|
|
Anoniman
|
A sto nam se ti, da prostis, nisi pridruzila, snebljivice jedna
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:48:33
|
|
|
|
buhla
|
Nedja i Simke dva stapica, stiglica
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:50:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja A sto nam se ti, da prostis, nisi pridruzila, snebljivice jedna Meni je moja matera u gostima , pa malo da blejkam sa njom , dok je tu (samo za vikend) . Zato nisam došla . Praštaš ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 21:52:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Prastam, a sledeci put povedi i majkicu, al nam dodji Buhla, nisam bas stiglic, al nek sam docekala da neko to kaze Al je zato simke kao devojcurak
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:07:55
|
|
|
|
lanajelena
|
blago Vama...kako Vam je bilo lepo,zao mi je sto nisam bila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:12:29
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Lanajelena i meni je krivo sto nisi dosla. A Diamond tiiiiiii, Sunce ti tvoje
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:14:19
|
|
|
|
lanajelena
|
cim se vratis sa odmora opet se organizujemo,sad ce nam i rodjendani ako se nevaram tebi je 2-og
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:24:35
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Tako je! Pijemo kafu sigurno!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:28:10
|
|
|
|
gagana83
|
Super ste zenice
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:33:20
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja nikako da dodjem na neko od druzenja... Danas je Milos bio ok, ali su mi dosli gosti opet. Valjda cemo sl. put uspeti! :(
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:35:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Loth drugi put dolazimo po tebe,bice ti to treci minus bolje da prisustvujes
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:43:02
|
|
|
|
simke
|
Žene kad ćemo opet,baš mi se osladilo Nego kali se ne javlja Loth,lanajelena,diamond imate žuti karton
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:44:50
|
|
|
|
lothroniell
|
Dosli bi mi, ali...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:45:55
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Odlicni ste.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 22:48:51
|
|
|
|
simke
|
Nena je sa dvoje dece zapucala iz BG-a,a pre toga je pila kafu na Adi Sve se može Ima ko će da animira Miloša,evo ja sam dobrovoljac
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 23:10:54
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Nena je stvarno zena zmaj. Svaka joj cast. Pitam se kad bi se mi vidjale da ne zivimo u istom gradu? Neke ni ovako ne mogu da dodju.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 23:19:06
|
|
|
|
lothroniell
|
Ma ovaj put nije bio Milos u pitanju, ne bojim se ja za njega, on je dobrica kada ga nista ne boli... Nego mi dosla sestra da ga vidi pa nisam mogla da ih ispalim!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 23:21:22
|
|
|
|
simke
|
Oooooooo kaliiiiiii Stigla siiiii Loth ovaj put ti je oprošteno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 23:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
hAHAHAHhahaha *bem ti cigaru, ispade ja najveća pušačica! Žene bilo je super, napunila sam baterije, deca su vam predivna-svi do jednog... Novosađanko, šalji Luleta na par dana....! Sad ću i ja da nataknem po koju sliku...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 23:27:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaliiiiii,pusaciceeee Samo te jos nisam u''''''''vatila kako guras Stavljaj slicke,mozda me ima kod tebe jer me kod mene nema
< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 10.7.2010 23:30:35 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?