Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 11:27:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Na neku dobru cicu - volim lepo našminkano oko , pa makar i u avataru ...
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 11:27:57
|
|
|
|
eni26
|
Ksendza prelepa ,i muz takodje (da ga ne zaboravim)
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 11:30:41
|
|
|
|
ksenija81
|
hvala
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 11:59:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Ksenija - oči su ogledalo duše asociraš me na dragu osobu, otvorenih pogleda na svet!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:03:01
|
|
|
|
Lu
|
nježnost, dobrota,osmijeh
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:21:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Lu - žena stena, sposobna za sve kad porastem i budem mama, želim da budem kao Lu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ana RR-staložena i pravična, dobra kuvarica
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:30:16
|
|
|
|
gagana83
|
Nedja- skromna,dobra kuvarica i naravno ima trbusnjake za desetku!
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:31:23
|
|
|
|
cipiripi
|
Gagana me asocira na pozitivnu betu i test za trudnocu
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:32:34
|
|
|
|
gagana83
|
Oh my God.............
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:34:10
|
|
|
|
ksenija81
|
Cipi te podseca na Boga ? Salim se, Cipi je nasa boginja
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:41:53
|
|
|
|
cipiripi
|
Ksendza...-kultura, odmernost, slatkorecivost A podsecas me na Mac kozmetiku zbog avatara
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:46:07
|
|
|
|
ksenija81
|
Cipi, veruj mi da nemam reci za tebe, draga si mi jako, puno si mi pomogla, to jako jako cenim. Divna si i jaka zena :). Podsecas me na mene
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:46:57
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ana RR-staložena i pravična, dobra kuvarica
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 12:52:56
|
|
|
|
dacca
|
Anci, pa ovako: - dobra, - pravicna, - pametna, - vrh prijatelj. Ana
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 13:16:09
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Daca: Slatka, Divna, Hrabra, Dobra, Pravo je
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 14:01:14
|
|
|
|
Anoniman
|
E, sad kontam šta da napišem jer kontam da si kratko među nama .... Pa ima vremena ..ali, setila sam se nekih ohrabrujućih postova u temam o trudnoći tako da je moj trenutni ( a sigurna sam i dalje...)utisak o dobrom biću iz bajke (uf, što ne nađe neki kraći nick? ) - hrabra i vrlo komunikativna mlada žena....
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 14:11:29
|
|
|
|
buhla
|
sojke
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 15:01:34
|
|
|
|
Anoniman
|
buhla: dve asocijacije: blokovi (moji dragi blokovi) i VOLIM JE BREEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 15:04:51
|
|
|
|
Mimče
|
morala sam da iskomentarisem ovu prelepu cicu pitalicu, hiljadu zasto i hiljadu korisnih odgovora sada kad je nakupila znanja i postala mamika jedne divne devojcice Tee. I hvala za mnoge odgovore pritom ona i LiliT su mi bile prve trudnjace koje sam uzivo upoznala na rr jedne lepe februarske veceri na Terazijama i bile su prelepe nasmejane i optimisticne i videla sam kako materinstvo prija i krasi i nije nista strasno so girls thank you
< Poruku je uredio Mimče -- 9.7.2010 15:07:05 >
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 15:05:45
|
|
|
|
eni26
|
Mimce ja o tebi ne znam nista
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 15:07:32
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Mimce ja o tebi ne znam nista sta da se radi bice prilike
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 15:10:32
|
|
|
|
Anoniman
|
mimce, nasmejana vesela vedra trudnica... upoznala sam je tako da imam lik pred sobom...
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 15:18:07
|
|
|
|
cipiripi
|
Zeleni drvoredi dve ulice ispod Bulevara, lepa majka sa leprsavom zelenkastom suknjom gura kolica, u kolicima plavooki andjelak... = Oti & Tea
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 15:19:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne ejokjeeeeeeeem !!! Mjac , mjac !!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?