Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 16:16:31
|
|
|
|
eni26
|
Na cecu raznatovic
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 16:19:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Na vilu iz Gospodara Prstenova
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 16:21:20
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: OTI buhla: dve asocijacije: blokovi (moji dragi blokovi) i VOLIM JE BREEEEEEEEEEEEE I JA TEBE VOLEM BREEEEEEEEEE OTI me asocira na RR, nekako smo se u isto vreme pojavile na rr sa istim "mukama" i uvek me je preduhitrila sa pitanjima i hvala joj na tome! ka vidim Anck.. set_im se one njene slike sa sesirom, koji je postavila ne temi kako zamisljamo ostale forumasice! CICA!
< Poruku je uredio buhla -- 9.7.2010 16:22:43 >
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 16:23:49
|
|
|
|
cipiripi
|
Mesec dana u Visegradskoj
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 16:24:13
|
|
|
|
New Mom
|
Buhla: Na silne, silne, silne poruke koje smo ispisali čekajući Mr Pavla. Cipi: Na fantastičnu životnu priču - cipiripi plus jedan.
< Poruku je uredio New Mom -- 9.7.2010 16:25:01 >
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 16:30:26
|
|
|
|
maslinica
|
Anck na moji bliznakinju, i dan danas se zabunim za datum, misleci da je 1.5. New mom na savete i do detalja pojasnjene, potkrepljne dr savetim i zasto ona tako misli da treba, i nema dalje protuslova oti prva rr koja mi je pozelela dobrodoslicu, nekako mi je ona dugo bila kao mentor ovde buhla...visegradska, pavle...da!
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 16:31:16
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
New Mom asocirame na veoma pozitivna i uvek raspolozena osoba za pricu.
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:27:12
|
|
|
|
micketta
|
super mama - super zena - sve postizava, alal joj cufta
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:30:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Lafčina. I sećam se kandide... Ne znam te lično , ženo ali stalno u glavi imam neku sliku kako se smeješ... Nekako piskavo.
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:31:40
|
|
|
|
micketta
|
sise
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:32:23
|
|
|
|
LillyT
|
< Poruku je uredio LillyT -- 9.7.2010 17:33:32 >
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:35:04
|
|
|
|
minavb
|
Na Metallicu,posto je moj dobar drug.
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:35:15
|
|
|
|
buhla
|
LillyT... na coffee dream i MOKU pi... ubaci mi se ova MEGI koja me asocira na vaterpolo!
< Poruku je uredio buhla -- 9.7.2010 17:37:08 >
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:37:27
|
|
|
|
minavb
|
Na dzem i secer u prahu preko vruce i meke buhtle.
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:38:37
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: micketta sise IZVORNA PORUKA: buhla sojke e kali, kali!
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:38:56
|
|
|
|
cipiripi
|
Na igricu "pronadji izlaz iz sobe" i na nase prepucavanje.. bese to prvi kontakt
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:40:15
|
|
|
|
minavb
|
zlopamtilo jedno na priju
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:41:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Znači ja i sise nerazdvojne ... Mene Cipi podseća uvek na treninge i smaranje o zdravom načinu života... Minavb na Šarlotu iz serije sex i grad .... zbog mačića kučića... i ishrane ...
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:44:04
|
|
|
|
minavb
|
Ti mene na onu Djoletovu pesmu, Äl se nekad dobro jelo"
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:46:32
|
|
|
|
Cvetana
|
Na Simpsonove i kad god vidim minavb setim se Velikog brata
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:47:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš!
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:48:30
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana Na Simpsonove i kad god vidim minavb setim se Velikog brata Da, ja sam velika sestra velikog brata. Kali, BAS!
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:51:20
|
|
|
|
Anoniman
|
mina... to je MOJA MINA (moja najdraza osoba na RR) a asocira me i na vaterpolo...
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:53:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI mina... to je MOJA MINA (moja najdraza osoba na RR) a asocira me i na vaterpolo... sad sam videla da je i buhla napisala da je mina asocira na vaterpolo...
|
|
|
|
RE: Osoba iznad me asocira na..:) 9.7.2010 17:53:30
|
|
|
|
minavb
|
Na zmaja, zenu zmaja!!!