|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno!
5.7.2010 20:40:49   
dunja RR
nemam sodu, malopre sam gledala, a nema šanse da izađem, popiću ujutru, večeras odmaramuser posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 376
5.7.2010 21:10:26   
Nena81
IZVORNA PORUKA: Nena81

E sad za one trake mi krivo sto nam to ne ulazi u program, ali devojk arece da mozemo da doplatimo 1800 za 12 termina ili 2100 za neogranicen br termina posto smo vec clanovi
a ono sto nam je napisala na kartici 12+12 je za fitness + teretana da se ne zbunimo pa da mislimo da je jul+avgust

Ja jedino ako nisam dobro cula posto im je muzika preglasna, ona lepo rece 1800 ili 2100 user posted image , kako je marini rekla drugacije
Sad mi krivo ako sam prenela pogresno informaciju, al nema veze pitam ja ponovo sutra, nista me ne kosta.

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 377
5.7.2010 21:13:22   
Mishica 77
I žemske?
Jel vas umara Zoki?
Trebale ste da otvorite temu: Pre i posle Zokija... user posted image user posted image user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 378
5.7.2010 21:53:37   
dunja RR

E sad za one trake mi krivo sto nam to ne ulazi u program, ali devojk arece da mozemo da doplatimo 1800 za 12 termina ili 2100 za neogranicen br termina posto smo vec clanovi
a ono sto nam je napisala na kartici 12+12 je za fitness + teretana da se ne zbunimo pa da mislimo da je jul+avgust

Ja jedino ako nisam dobro cula posto im je muzika preglasna, ona lepo rece 1800 ili 2100 user posted image , kako je marini rekla drugacije
Sad mi krivo ako sam prenela pogresno informaciju, al nema veze pitam ja ponovo sutra, nista me ne kosta.

ja mislim da ste obe u pravu, stim da je tebi u startu devojka iz Extreme gym oduzela 1000 din, koje plaćaju NEčlanovi, pošto smo mi sada članovi mi to ne plaćamo. Marini je uračunala i tu članarinu, misleći da pita za nekog drugog-pretpostavljam:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.7.2010 21:54:34 >

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 379
5.7.2010 21:55:40   
Nena81
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

I žemske?
Jel vas umara Zoki?
Trebale ste da otvorite temu: Pre i posle Zokija... user posted image user posted image user posted image

Joj sto mi nisi blize da te i tebe uhvatimo u preznojavanje, ovako ne bih te vukla iz tog PA i mala ti je Ika ( jel mozemo tako da je zovemo user posted image )

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 380
5.7.2010 22:23:32   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

I žemske?
Jel vas umara Zoki?

Joj sto mi nisi blize da te i tebe uhvatimo u preznojavanje, ovako ne bih te vukla iz tog PA i mala ti je Ika ( jel mozemo tako da je zovemo user posted image )

Boga mi bi ti trebao bager da me dovučeš iz Pa za Bg. user posted image user posted image user posted image
Može Ika! user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 381
6.7.2010 12:45:54   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Dunja, pola kasicice sode bikarbone u casu vode.. i popij na ex... user posted image

uffff, popila, hvala Cipi, valjda ĆE BIDNE boljeuser posted image
sve me boliiiiiiiiiiiiii, a trening je za 5 satiiiiii.......

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 382
6.7.2010 13:39:20   
marina1983
user posted image user posted image user posted image user posted image imene sve boli!!!!jaoooo

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 383
6.7.2010 16:30:40   
Nena81
Sta je dunjce boli boli
Oce riba da se pokaze pred trenerom pa odradi duplu turu ..ccccc
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aj aj klin se klinom izbija
sem toga veceras je laganica sa loptom ima da se igramo ko mala deca
pored mene se parkiraj da ti pruzam podrsku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marina1983)
Direktna veza do poruke: 384
6.7.2010 16:48:06   
dunja RR

Sta je dunjce boli boli
Oce riba da se pokaze pred trenerom pa odradi duplu turu ..ccccc

ma kakav trener,nije ni bio pored nas, bila je Violeta-trenerica....
što više boli, veći efekat, ja sam mazohista, uvek preterujem u vežbanju, ali zato 2kg manje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 385
6.7.2010 16:53:40   
dunja RR
imam plan-do mora da siđem na 62 kg, hahahahaha
hm, videćemouser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 386
6.7.2010 20:04:12   
dunja RR
stigla i jedva se popela uz stepenice......

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 387
6.7.2010 21:18:19   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: dunja RR

stigla i jedva se popela uz stepenice......

Isto isto...user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 388
6.7.2010 21:34:07   
Nena81
hahahahah a sta bi cure sa onim dole *ma nista ja se super osecam *  aaaa tek cete da vidite sladak najsladji bol zatezanje
e to znaci da radimo dobro i vrlo brzo evo efekta user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 389
6.7.2010 22:02:45   
marina1983
user posted image user posted image user posted image user posted image sve me boli!!!!!

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 390
6.7.2010 22:03:19   
marina1983
 i ja

Direktna veza do poruke: 391
6.7.2010 22:03:57   
Nena81
ako ako lepse je kad boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 392
6.7.2010 22:06:07   
marina1983
  1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
    • user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 393
6.7.2010 22:07:01   
Nena81
sta bi marince ti bi jos i na traku da se istrcis user posted image

Direktna veza do poruke: 394
7.7.2010 7:24:07   
marina1983
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 395
7.7.2010 19:23:38   
Suncicabg
Devojke jeste spremne za sutra? user posted image Meni jos uvek veci deo tela boliiiii

Direktna veza do poruke: 396
7.7.2010 22:05:14   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Devojke jeste spremne za sutra? user posted image Meni jos uvek veci deo tela boliiiii

jesam
mene manje boli ali boliuser posted image

Direktna veza do poruke: 397
8.7.2010 9:38:30   
marina1983
mene boli samo stomak!ne mogu ni da se nasmejem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 398
8.7.2010 9:44:12   
Nena81
mene juce kao nesto zatezalo
danas ..sto kaze marina nemogu ljudski ni da se nasmejem
za neke trbusne misice nisam ni znala da postoje  user posted image user posted image user posted image user posted image
ima efekta ima

Direktna veza do poruke: 399
8.7.2010 14:02:43   
marina1983
Nema odustajanja!!!!!Vezbaj i samo vezbaj

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here