Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:42:59
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:43:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 sutra mi je rodjusss ,idemo na zurkicuuuu Muz dobio posao danasssss bas sam happy happy..tralalalalaaa Ceeeeeeestitam za posao!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:44:53
|
|
|
|
eni26
|
hvala Vekiiiii I ja sam se obradovalaaaa,sve nesto cekamo staln i konacno ga zovnuli
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:46:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 hvala Vekiiiii I ja sam se obradovalaaaa,sve nesto cekamo staln i konacno ga zovnuli Odlicno..Bice i on srecniji...Znas kako to ide- sad ce mu s malo smiriti muski ego...Superiska...
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:48:51
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: eni26 hvala Vekiiiii I ja sam se obradovalaaaa,sve nesto cekamo staln i konacno ga zovnuli Odlicno..Bice i on srecniji...Znas kako to ide- sad ce mu s malo smiriti muski ego...Superiska... Daaa,kako je bio tuzan,odsutan .. Eto,sad ima da me ne vidja i da se odmori od mene
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 17:16:41
|
|
|
|
Ellenica
|
Ajde malo pozitive. Danas je DIVAN dan, kad se moje dete probudi ješće i onda idemo u duuuuuuugu šetnju sa našim novim kolicima. A u nedelju idemo kod bake na selo i neće nas biti 10-ak dana, Jurićemo koke i igrati se sa loptom po velikom dvorištu.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 13:21:06
|
|
|
|
Anoniman
|
danas sam bila sa drugaricom da uzme dete u vrticu i upale smo bas na podnevnu dremku...sam pogled na malisane kako spavkaju kao kiflice jedan pored drugog me je napunio pozitivnom energijom za citav svet i onda Matija koji drekne:MAAAAMAAAAAAAAAAAAAA,i deca krecu da se bude...trljaju nosice,protezu se i ja iskoristih priliku sto mi je vaspitacica komsinica i udjem unutra..... kao da su videli cirkuzanta svi su me gledali,a ja sela medju njih i samo ih gledam i mislim:Boze koje lepote krenem da im pricam,pa ih pitam kako se zovu,koliko imaju godinica.....i jedna devojcica krene da place:OCU KOD MOJE MAMEEEEEEEE....ustade iz kreveta,otvori ormaric i krenu dete kuci ja je uhvatim za rukice I kazem : ZLATICE PA KAKO MAMA TVOJA DA ZABORAVI TEBE,PA SAD CE ONA DA DODJE... a ona ce ociju punim suzica:A EL OCES TI DA ZOVEF MOJU MAMU MOJIM TE?-i pogleda me najsladjim pogledom na svetu... A KOJI JE BROJ TVOJE MAME DUSO?- a ona ce meni:JEDAN,DA,TLI,CETLI,PET.... ja je kao pozovem,i kazem joj evo mama stize po tebe i dete mi se samo popne u krilo i kaze:A JEL OCEF TI DA CEKAF SA MNOM DOK MOJA MAMA NE DODJE? u tom trenutku me moja drugarica zove da krenemo.... A JA SAM OSTALA SA MALOM DA CEKAMO MAMU I samo sam pomislila OVAKO CE MOJE DETE MENE CEKATI JEDNOG DANA SRCE MI JE KAO SVEMIR!!!!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio banini -- 1.7.2010 13:22:53 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 13:25:44
|
|
|
|
bebironcic
|
Samo da znas,Banini,podelila si mi pozitivnu energiju pre par minuta....ti si jedno veliko i od sada kad god sam off zvacu te,pa makar bila i u Tunguziji!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 13:28:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ako se ti preselis na Mars a ja u Kuvajt bice to veeeeeliki telefonski racun AL NEMA VEZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 13:31:45
|
|
|
|
bebironcic
|
Ma,neka bude....bitno je da se mi druzimo,lepo slazemo,razumemo,podrzavamo.....
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 22:04:35
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: banini danas sam bila sa drugaricom da uzme dete u vrticu i upale smo bas na podnevnu dremku...sam pogled na malisane kako spavkaju kao kiflice jedan pored drugog me je napunio pozitivnom energijom za citav svet i onda Matija koji drekne:MAAAAMAAAAAAAAAAAAAA,i deca krecu da se bude...trljaju nosice,protezu se i ja iskoristih priliku sto mi je vaspitacica komsinica i udjem unutra..... kao da su videli cirkuzanta svi su me gledali,a ja sela medju njih i samo ih gledam i mislim:Boze koje lepote krenem da im pricam,pa ih pitam kako se zovu,koliko imaju godinica.....i jedna devojcica krene da place:OCU KOD MOJE MAMEEEEEEEE....ustade iz kreveta,otvori ormaric i krenu dete kuci ja je uhvatim za rukice I kazem : ZLATICE PA KAKO MAMA TVOJA DA ZABORAVI TEBE,PA SAD CE ONA DA DODJE... a ona ce ociju punim suzica:A EL OCES TI DA ZOVEF MOJU MAMU MOJIM TE?-i pogleda me najsladjim pogledom na svetu... A KOJI JE BROJ TVOJE MAME DUSO?- a ona ce meni:JEDAN,DA,TLI,CETLI,PET.... ja je kao pozovem,i kazem joj evo mama stize po tebe i dete mi se samo popne u krilo i kaze:A JEL OCEF TI DA CEKAF SA MNOM DOK MOJA MAMA NE DODJE? u tom trenutku me moja drugarica zove da krenemo.... A JA SAM OSTALA SA MALOM DA CEKAMO MAMU I samo sam pomislila OVAKO CE MOJE DETE MENE CEKATI JEDNOG DANA SRCE MI JE KAO SVEMIR!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to napisa,rasplaka me,al basssss
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 13:45:27
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Akcija, akcija...mogu sve kad hocu .A hocu mnogo...tu mesta izolaciji nema. Svako svoju glavu nosi i treba da je koristi. Uzasavam se smotanih zena! Pa pobogu mi smo pametnije, sposobnije, lepse u svemu superiornije, zar od gorih da zavisimo? ...iz teme brak-izolacija
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 14:47:49
|
|
|
|
Lu
|
E sad se super osjećam
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 15:26:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Tamara je upravo sebi napravila ICE COFEE sa puuuuuuno cimeta, sladoleda, tecne cokolade i leda, kupila novine, zapalila cigaru i digla noge na stolicu. Macak je zakuntao konacno i sada uzivam!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 18:52:53
|
|
|
|
jance
|
vracam se kucici svojoooooj mom krevetu, mom tusu, mojoj hrani, mom slobodnom vremenu, jao kako ce to da bude dobro UUF
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 19:16:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Za punjenje baterija --> Jedno parce cheesecake-a, hladni nes, prazna kuca, neki casopis i fotelja na terasi - MILINA!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 19:19:21
|
|
|
|
Anoniman
|
jao ako je cheese cake iz Pleasure-a POTPUNO TE RAZUMEM!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaa,ide mi voda na usta.......
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.7.2010 12:50:27
|
|
|
|
Anoniman
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.7.2010 14:51:46
|
|
|
|
Nena81
|
KALIOPI SE VRATILA
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 6.7.2010 7:56:39
|
|
|
|
New Mom
|
Ljubav je...
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 6.7.2010 8:02:46
|
|
|
|
Nena81
|
ja imam najboljeg sina na svetu ostao je da spava dusa moja malu sam iznelaiz sobe,jer se ranije probudila dasa je ustao skinuo gacice sam seo na nosu piskio i onda me tek zvao pa zar nije najbolji sad bih plakala od srece
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 6.7.2010 8:05:03
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.7.2010 16:37:07
|
|
|
|
BabyG
|
Postacu tetka, po treci put!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.7.2010 17:09:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Banini draga ....
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.7.2010 17:10:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 KALIOPI SE VRATILA E, ti si moja lujka neviđena ....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Zenska imena Megi bgDa li vam se dopada ime Petra za devojcicu??Da (
51%)
Ne (
30%)
NIje lose (
19%)
Ukupan broj glasova: 173Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!