Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.6.2010 21:59:43
|
|
|
|
Shishica
|
< Poruku je uredio Shishica -- 23.6.2010 22:02:34 >
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 0:29:31
|
|
|
|
Verus
|
Hvala lepe moje! Lu, a kad kazu svi da lici na tatu on samo kaze "jooj jadno dete!", blesav je....presrecni smo sto je imamo, mama je tu, puuuuno mi pomaze, ja samo radim, dojim, i pospremam, ona kuva, pere ves...brine o njoj kad sam na poslu. Presrecni smo sto je sve proslo ok i sto je ona sa nama....ljubim vas, mnogo mi nedostajete.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 0:29:56
|
|
|
|
Verus
|
bas je velika bubica draga IZVORNA PORUKA: Shishica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 12:49:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo mog malenog vuka
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 13:01:34
|
|
|
|
mihi
|
Anajid, Šišice preslatke bebe, Verus kako je porasla i liči na tebe bubica mala. Pepeljugo preslatka beba.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 13:04:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince Baš bi bila fora da ona iznese bebu u Zvezdinom, a ja u Partizanovom dresu, i da ih još i slikamo! user posted image To bi bas bila fora! Jel se zna sta ce kuma dobiti? Isto dečaka.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 13:08:14
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Čekaj malo, prvenstvo traje do 11.jula! Ja sam optimista! Bilo je u Beba Kids-u, prodali, sada imaju samo dresove za decu od 4 godine pa naviše, pa sam angažovala ljude po drugim gradovima da mi ga kupe i pošalju. Očekujem danas. mi smo dobili iz novosadskog beba kidsa kuma nam novosadjanka...ali eto, dres nam vise ne treba
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 13:22:52
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga evo mog malenog vuka
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 13:43:53
|
|
|
|
minavb
|
Zdravo drugariiii.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 13:45:54
|
|
|
|
Iva979
|
Sto je sladak ovaj supermen!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 13:53:17
|
|
|
|
mihi
|
Mina presladak je joj duša mala . pu, pu.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 13:54:59
|
|
|
|
minavb
|
Hvala drugariiii, slikacu se malo cesce kad mama i tata uhvate ritam.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 14:00:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj , vidi ga mali supermen! Divan je , mina, kači češće slike! Shishi, Ema uživa malo u jednom malo u drugom krevetu ... Pepeljugice, Vuk je kao šećer...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 14:10:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
supermen je ko secer ...ljubim misa malenog !!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 14:11:47
|
|
|
|
bebironcic
|
Zene,deca su vam maleni secercici
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 14:11:55
|
|
|
|
Nena81
|
Mina mali je a evo i mog smekera dobio naocare pa se pravi vazan
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 14:12:48
|
|
|
|
bebironcic
|
Nena,mali je presladak,ima prelepe okice
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 14:16:38
|
|
|
|
Nena81
|
hvala bebi
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 14:55:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
stvarno su nam preslatka decica, pu, pu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 15:01:27
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Neno ne da je meden moj zet.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 15:07:14
|
|
|
|
pepino
|
Svi su prava mala Predivni!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 15:10:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb Zdravo drugariiii. AAAAAA prelepa dušica!!!!!! ljubni ga mnoooogooo od ja
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 15:38:09
|
|
|
|
minavb
|
Stvarno su sva decica na RR kao med! Inace, u to da su sve bebe lepe, uverila sam se u porodilistu-poredjali ih na kolica da ih voze mamama, i ja bas u tom trenutku setala hodnikom da lecim nervozu i sve bebe su bile preslatke, andjelcic do andjelcica!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 21:53:47
|
|
|
|
Mishica 77
|
Evo, mi se okupali i sad spajkimo
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.6.2010 21:57:08
|
|
|
|
Nena81
|
joj viri neki misic majeni lepo pajki andjele maji
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....