Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 21:06:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Ja ne znam sta se desava...Stefan ima temperaturu,nisam mu merila,nije se dao !Danas je jaaaaaako slabo jeo,popio je soka,jedno 200ml i malo vode,ali nije hteo da jede...pipala sam mu usi,grlo...nista,ne boli ga.Nije ni placljiv,samo malko nervozan...ali kad ga drzim oset__im da je vruc.Tusirala sam ga dva puta...nadam se da su zubi,jer su mu gornje desni jako otekle u zadnje vreme...UH! I da dodam,na vreme je i normalno zaspao oko 19h,samo sto nije jeo Helloooooo,da li smem da ga pustim da spava kad ima temperaturu Nogice su mu takodje vruce...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 21:45:01
|
|
|
|
gagins
|
Pusti ga,samo ja ti savetujem da mu izmeris T kako znas i umes,znam da je tesko,ali opet ces imati neku predstavu kolika je.Ako je preko 38.5 daj mu lekic,ali ja bih ga ipak odvela kod pedijatra!
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 21:49:58
|
|
|
|
Lu
|
jmpm, moraš da pratiš T, mislim vjerojatno znaš po dodiru da ima T ali ne znaš kolika je, izmjeri sad dok spava i ako treba daj mu nešto. Ako slabije jede to najprije bude upala grla, sutra ga odvedi ali noćas obavezno prati T
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 21:50:58
|
|
|
|
2002m
|
Izmeri mu dok spava, meni celo i noge nisu bas neko merilo.Ali ako su nogice vruce nije visoka, kada su stopala i sake hladne...tada je tem. visoka.Tako je kod nas svaki put bilo.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 22:20:01
|
|
|
|
Anoniman
|
38.1 T
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 22:23:43
|
|
|
|
marince1
|
jmom nije to bas strasno,ali ako imas neki sirupcic nebi bilo losa da mu das. Tako je ,ako se secas,identican scenario bio pre neki dan kod nas i izbila su 2 zuba.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 22:53:43
|
|
|
|
Anoniman
|
38.3
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:02:00
|
|
|
|
marince1
|
jel on spava?
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:05:20
|
|
|
|
2002m
|
Ostavi ga jos 10,15 min.Pa mu izmeri opet, ako ide gore..moras mu dati nesto za skidanje T. i kupanje u mlakoj vodi.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:14:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne spava,probudila sam ga da jede i konacno je pojeo 100ml.I stavljam mu obloge...izmericu mu opet malo kasnije.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:17:35
|
|
|
|
2002m
|
dobro je sto hoce da jede, ponudi mu kasnije vodu,sok...sta vise voli. Sto vise tecnosti,to bolje.Dusa mala , da sto pre ozdravi.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:18:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drage !Bas mi je blesav,nece vodu,a inace popije dnevno oko 125ml vode i 200 soka...a sad malkice,gutljaj po gutljaj...evo ga igra se,brblja,sve izgleda normalno,samo dok ga ne pipnem....ali i to ce proci!
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:38:38
|
|
|
|
gagana83
|
Mamice Ne znam sta da ti savetujem,zene su vec sve rekle. Raskomoti ga,nemoj previse da ga oblacis Valjda ce brzo proci
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 0:15:31
|
|
|
|
usamljena
|
Ja sam pre neki dan stavila senf na noge i skinulo joj je T jako brzo. Inace stavljam cepice ali smo sad malo drugacije.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 2:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo mene ovde i dalje...T je ista,38.3,tesim se sto ne raste.Dala sam mu sokic da pije,popio je u cugu 25 ml,sto je dobar znak.Ne budi se,lepo spava i dalje...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 10:00:08
|
|
|
|
buhla
|
mamice, kako je prosla noc?
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 11:18:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala na pitanju Buhlic .Spavao je normalno,probudio se kada i uvek.Pio je nocas soka,tako da je 125 ml nestalo !Jeo je jutros cokolino iz flasice,nesto malo,ali ok,pije sokice koji su hranljivi.Sada nema temperaturu.Stavljam mu gel za zubice,on sve stiska usnice i donjim zubima gricka gornje desni...sve u svemu nije losa situacija...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 21:39:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ceo dan smo proveli bez temp. iako je jako nervozan!Nista ne stavlja u usta od igracaka,izgleda da ga bas bas bole desni.Stavljala sam mu gel za zubice,pojeo je jutros 100ml kasice i veceras 60ml,ali je pio dosta soka i vode ceo dan i smazao coko bananicu !Sve u svemu,nije prehlada nego zubici ...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 21:49:14
|
|
|
|
buhla
|
super mamice ljubni ga jednom za mene!
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 22:42:45
|
|
|
|
gagana83
|
Mamice Ljubi nam malog drugara
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:02:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagano,Buhlice Fala vi hocem ljubnucu ga !Sad ima malo temperaturicu,ali nije nista strasno,i dalje lepo spava,a ja ga oblazem
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:04:05
|
|
|
|
eugenija
|
JMPM
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:05:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija JMPM Uh,tebi veeeeeeeeeeeeeeeeliki za svo ono vreme koje se nismo "gledale"
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:07:17
|
|
|
|
eugenija
|
Vidi mu ove slikice u cvetićima, neka mu trantinčice izvuku svu tempu na malu guicu Grl, grl, grl
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:08:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Od tebe covek ne moze da se odvoji nikako,makar u mislima !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?