|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
6.6.2010 19:54:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Ja racunam na Mari krajem juna... user posted image

I jauser posted image
Ali i na sebe....user posted image
Ja saM ti kao razmazeno dete koe je omiljena recenica - HOCU I JA!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio verolino -- 6.6.2010 19:55:47 >

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1576
6.6.2010 19:56:56   
cipiripi
pa navali sestro user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1577
6.6.2010 22:06:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

pa navali sestro user posted image

Pisala sam u crticama...Nist od toga...Pocele su grudi da me bole, a to je siguran znak da user posted image  stize...Jbg...Polazem nade u Mariuser posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1578
7.6.2010 11:12:02   
neron
uf meni se kosa ufrckala. stomak naduvao ko da je pun,grudi me peku . pojacan iscjedak ko da sam se upiskila , gace uvjek mokre. sve mi nesto govori da je to to al pokusavam da se ne nadam previse. izgleda da sto duze boravim na ovom forumu to vise umisljam .  sad mi 10 .6. izgleda jako daleko ko da nikad nece doci , 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1579
7.6.2010 13:27:03   
info?
IZVORNA PORUKA: neron

uf meni se kosa ufrckala. stomak naduvao ko da je pun,grudi me peku . pojacan iscjedak ko da sam se upiskila , gace uvjek mokre. sve mi nesto govori da je to to al pokusavam da se ne nadam previse. izgleda da sto duze boravim na ovom forumu to vise umisljam .  sad mi 10 .6. izgleda jako daleko ko da nikad nece doci , 

Evo, nisam ti odgovorila na drugoj temi (cekamo dve crtice), ali k''''o sto znas - obe se nadamo da ''''neocekujemo'''' user posted image 10.06 ... joj, i meni je tako daleko ...

Po preporuci, ja cu da iskopiram svoju porukicu sa druge teme ovde, pa se nadam da ce neko moci nesto vise da mi kaze!

Puno pozdrava svima,

Neko vreme cituckam ovaj forum, ali sam se tek danas uclanila!

Imam sledecu dilemu ... vec nekoliko meseci cekamo user posted image , pomalo nestrpljivo, ali se trudimo ... poslednja user posted image   je bila od 13.05 do 17.05, a od tada - pogotovo poslednjih 10-tak dana, meni su se pojavili simptomi koje nikada pre nisam imala. Grudi me jaaaaaako bole, ne mogu nikako da se namestim da mi je udobno, ni kada sedim, ni kada stojim, ne prija mi ni brus, ni bez njega, povremeno me hvata mucnina, a u ustima imam osecaj da sam zvakala aluminijumsku foliju ... mislim da nisam umislila, jer tek dok sam tragala za uzrokom svih tih simptoma sam nabasala na ovaj forum ...

... zbog svih simptoma (a i ogromne zelje!), ja juce odlucila da ''''probam'''' test iako user posted image tek treba da stigne 10.06 ... rezultat: user posted image !!!!!! E sad, dilema je sledeca, na prvom testu (i to radjenom posle podne) je druga linijica juce bila dosta bleda, ali je bila tu, odmah posle 2 minuta! Do sada nikada nisam imala user posted image rezultat! Na drugom testu ali ne istog brenda (koji sam isto juce ali jos kasnije uradila) rezultat je bio negativan. Odlucila sam da odem i izvadim krv (Beta HCG) kasnije popodne juce, jer od uzbudjenja uopste nisam mogla da se smirim - on je ispao negativan, mada su mi tehnicarke rekle da njihov test uglavnom pokazuje trudnocu (t.j. nivo hormona) u 3-4 nedelji, a posto (ako trudnoca kod mene postoji) je tek u prvoj mozda drugoj nedelji moze da bude prerano ... Jutros sam ponovila test (isti kao onaj sto je pokazao juce), i ovog puta je rezultat user posted image , samo sto je linijica za trudnocu jos bledja nego juce.

Sta sad? Zar ne bi trebala da bude tamnija a ne bledja??? Znam da bi jednostavno trebala da sacekam, ali ne da mi se ... hocu user posted image i user posted image ! Sta vi mislite???

< Poruku je uredio info? -- 7.6.2010 13:31:57 >

(odgovor članu neron)
Direktna veza do poruke: 1580
7.6.2010 15:08:04   
lanchy
Uh...e ovo jos nisam cula. U principu BetaHCG je siguran nacin otkrivanja trudnoce. Moze se raditi par dana prije ocekivane menstruacije.
STvarno mi nije jasno kako ti je test tako ranije pokazao trudnocu mada svasta moze biti...znam da se obicno radi na dan ocekivane m ili nakon par dana kasnjenja.
U svakom slucaju mislim da ces se morati strpiti i svaki doktor ce ti reci da sacekas...
A ako bas ne mozes cekati uradi ponovo Betu ali negdje drugo. A test uradi sa jutarnjom mokracom.
i javi nam se obaveznouser posted image  nadam se da ce ipak biti jedna user posted image

(odgovor članu info?)
Direktna veza do poruke: 1581
7.6.2010 16:37:39   
info?
Hvala launchy! Sigurno cu javiti sta i kako ... a potrudicu se da sacekam jos ta tri dana do user posted image , pa ako ne dodje (user posted image ) ici cu na drugo mesto da ponovim betu ... uhh ... nisam trenutno u nasoj zemlji, a ovde (dovoljno da kazem ''mali gradic'' na srednjem istoku) nista ne verujem lekarima ... a pogotovo ne ovim ''sestrama'' ... treba da vidis na sta lici klinika ... ko ce li ga znati ... ja se nadam, nadam, nadam!!! A suprug je spreman sve da zove i javlja ... uglavnom, nestrpljivi smo!!!

< Poruku je uredio info? -- 7.6.2010 16:38:06 >

(odgovor članu lanchy)
Direktna veza do poruke: 1582
7.6.2010 16:48:09   
Trcosava
Info - ne znam gde si i kakve su im laboratorije gore - no može da se desi da im parametri nisu dobri?

Ne želim da ulivam lažnu nadu, no - koliko ja znam sad ti testovi za trudnoću su svi u fazonu ''baby-rapid'' (čini mi se da se tako zove) koji može da pokaže i trudnoću od jedne nedelje, mada tako gledano svi oni bi trebali da tako pokazuju jer su svi na bazi BetaHCG

Moj savet ti je isto kao lanchy - sačekaj još par dana pa onda opet beta u nekom drugom laboratoriju (domu zdravlja, bolnici ili gde već)
Nadam se da će biti pozitivan rezultat

p.s. samo mi nije jasno koji ti je drugi put pokazao trudnoću onaj koji ti je i prvi put pokazao ili onaj koji je davao negativan rezultat?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu info?)
Direktna veza do poruke: 1583
7.6.2010 21:09:48   
info?
Trcosava hvala na odgovoru. Mene je zbunilo bas to - kako dva testa da pokazu user posted image a sama BetaHCG iz krvi da ne pokaze nista?

Drugi put je opet isti test pokazao pozitivno kao i onaj sto je bio pozitivan pre ... ali nisam imala drugi (samo taj je ostao!) ... sada, posto se trudim da budem strpljiva, nemam vise i necu kupiti sve dok (nadam se!) ne propustim user posted image .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1584
7.6.2010 23:41:31   
dr boba
B-hcg iz krvi moze, na zalost i te kako da bude pogresan, u smislu pogresno uradjen u laboratoriji, verovatno kao i svaki drugi rezultat!!! Meni se to desilo, i to nakon vto, rezultat negativan, ja prestala sa terapijom, nikako da dobijem i posle 10 dana odem na uz kad ja trudna 6 + 2 . Skupo je mogla da me kosta njihova greska.user posted image
Tako da, ako sumnjas na trudnocu a pri tom imas i argumenata ponovi betu za 2-3 dana.... Ja ti zelim visoke vrednosti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu info?)
Direktna veza do poruke: 1585
7.6.2010 23:42:51   
bembela
andjelak jesi li radila test? zelim ti user posted image

(odgovor članu andjelak)
Direktna veza do poruke: 1586
8.6.2010 9:03:17   
neron
IZVORNA PORUKA: info?

Trcosava hvala na odgovoru. Mene je zbunilo bas to - kako dva testa da pokazu user posted image a sama BetaHCG iz krvi da ne pokaze nista?

Drugi put je opet isti test pokazao pozitivno kao i onaj sto je bio pozitivan pre ... ali nisam imala drugi (samo taj je ostao!) ... sada, posto se trudim da budem strpljiva, nemam vise i necu kupiti sve dok (nadam se!) ne propustim user posted image .

nemoj mene slusati  al se meni tako desilo u aprilu i bila je biohemijska trudnoca. nemora znaciti da ce se i tebi to desiti al ti ja samo kazem svoje iskustvo

(odgovor članu info?)
Direktna veza do poruke: 1587
8.6.2010 9:13:53   
info?
Jaoj, neron, Boga molim da ne bude hemijska ... citala sam da i to moze da bude, pa se molim!!! Rekla sam da cu da cekam ali nisam mogla da odolim ... uzela jos jedan test u apoteci ... i jutros user posted image !!!! Ovog puta jace se vidi, al' mu je trebalo 10 minuta!!!

Ko ce docekati 10.06???? user posted image Cini mi se da su vec dva meseca prosla, a ono samo dva dana ...

(odgovor članu neron)
Direktna veza do poruke: 1588
8.6.2010 9:14:40   
info?
IZVORNA PORUKA: dr boba

B-hcg iz krvi moze, na zalost i te kako da bude pogresan, u smislu pogresno uradjen u laboratoriji, verovatno kao i svaki drugi rezultat!!! Meni se to desilo, i to nakon vto, rezultat negativan, ja prestala sa terapijom, nikako da dobijem i posle 10 dana odem na uz kad ja trudna 6 + 2 . Skupo je mogla da me kosta njihova greska.user posted image
Tako da, ako sumnjas na trudnocu a pri tom imas i argumenata ponovi betu za 2-3 dana.... Ja ti zelim visoke vrednosti!user posted image user posted image user posted image

HVALA!!! 

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 1589
8.6.2010 9:25:40   
neron
nemora znaciti mozda ti je kasno bila ovulacija te su tek krenuli hormoni rasti. i mene izludi cekanje al mi se i neradi test bas zbog toga sto mi je zadnji bio pozitivan i malo posle prokrvarila.

(odgovor članu info?)
Direktna veza do poruke: 1590
8.6.2010 9:34:15   
info?
Bas mi je zao sto ti se to desilo ... mogu da zamislim kako se osecas ... sama znam kakvu sam elaciju osetila kada su se pojavile te dve crtice, da ako sada 'dobijem' raspolozenje ce tako drasticno da mi padne ... uffff ... strpljenje ... to je tako tesko ... pogotovo sto je skoro godinu dana kako smo poceli da se trudimo ...

jedina donekle 'pozitivna' stvar hemijskih trudnoca je sto su znak da sve funkcionise kako treba i da ce doci do prave trudnoce u skorijoj buducnosti i zdrave male user posted image ! Zelim ti to sto pre moguce!!! (i sebi, naravno user posted image ) ...

(odgovor članu neron)
Direktna veza do poruke: 1591
8.6.2010 9:41:39   
neron
hvala na recima
samo se opusti i ne razmisljaj nakraju ce sve biti ok. sad sam tek vidjela da i ti trebas dobiti 10.6. tako da nemozes ni ocekivati da jaku crtu ni veliku betu. 10 uradi test i vidjeces koliko ce ti biti tamnija crta na testu.

(odgovor članu info?)
Direktna veza do poruke: 1592
8.6.2010 10:22:28   
slackaa
Info,ne razumem se bas....
mislim ako su ti testovi pokazali user posted image  mora da postoji nesto ( user posted image  )
slazem se sa devojkama da ponovis betu za neki dan
ja se nadam da je user posted image
user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu info?)
Direktna veza do poruke: 1593
8.6.2010 11:45:19   
lanchy
sve mi se cini da su u laboratoriji zeznuli nesto...user posted image
navijam za user posted image

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1594
8.6.2010 12:45:59   
kaca82
Meni je trebala danas stici user posted image ali je nema.Grudi me uopste ne bole,sto je neuobicajeno za mene.Nista drugo ne osecam.Za moguce user posted image treba da bole grude ili ne????user posted image

(odgovor članu lanchy)
Direktna veza do poruke: 1595
8.6.2010 13:10:19   
pepino
Kaca nema tu pravila,mene nekad bole kad trebam dobiti,nekada ne,a kada sam ostala trudna na pocetku nisu,pa kad je proslo par nedelja jako boljele,pa opet prestale....

(odgovor članu kaca82)
Direktna veza do poruke: 1596
8.6.2010 13:17:00   
slackaa
Mene grudi nikada nisu bolele,ni pred user posted image  ni inace a zadnja 3 meseca me razbise......a nisam user posted image  radila test pre 4,5 dana i nista a juce trebala da dobijemuser posted image
tako da ako zabole grudi ne mora da znaci da je user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1597
8.6.2010 13:23:42   
kaca82
Znaci,da cekam jos koji dan,pa ako nema user posted image ,da kupim test?
Inace meni je to tacno u dan,nikada ne kasni.

< Poruku je uredio kaca82 -- 8.6.2010 13:24:27 >

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1598
8.6.2010 13:28:39   
slackaa
Kaca,ako ti je user posted image  danas trebala stici,a uvek je tacna,ti mozes da kupis test i vidis da li su user posted image
ja se nadam da jesu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu kaca82)
Direktna veza do poruke: 1599
8.6.2010 13:30:07   
pepino
Sacekaj,ni mnogima na RR ne kasni,ali je ovaj mjesec kasnilo,npr. Mari!
Ovo vrijeme je ludo pa poremeti svasta nesto,a psiha utice na to,moze i mala prehladica,upalica,...
Ja bi naravno voljela da si trudna,ali ako i jesi saznaces za koji dan,malo se atrpi pa uradi test!
Meni je tako znala kasniti bas,bas,pa uradim test (pozurim) pa se razocaram,zato je bolje sto duze sacekati,koliko mozes....user posted image

(odgovor članu kaca82)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here