|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
4.6.2010 23:35:59   
cipiripi
ja ti zelim svu srecu.. i sledeci put ako osetis "bockanje iglicom" idi odmah uradi progesteron ...
to je znak da je manjak progesterona koji bebi itekako treba...

user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu lanchy)
Direktna veza do poruke: 1551
4.6.2010 23:38:27   
lanchy
o daaaa znam...    i tada sam dobila 3 inekcije progesterona i pila sam dabroston ali nije pomoglo.
Sada sam pod terapijom dabrostona i nadam se da cu ovaj put preskociti iglice i da ce sve biti manje bolno...user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1552
4.6.2010 23:40:38   
cipiripi
e odlicno!!!!
bravo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

budi sa nama i cekamo informacije user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanchy)
Direktna veza do poruke: 1553
4.6.2010 23:43:19   
Mivica
Lanchy, dobrodošla ti nama! user posted image
Svrati do teme Čekamo dve crtice-JUN 2010. i pridruži nam se u čekanju!

user posted image  I ja još uvek čekam, sa mojim drugaricama. user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu lanchy)
Direktna veza do poruke: 1554
4.6.2010 23:43:58   
lanchy
obavezno sam tuuser posted image  pa cemo da navijamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1555
5.6.2010 10:23:50   
andjelak

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Andjelak, ne bih da budem gruba ali ... da li ti ides kod ginekologa ili kod baba vange?
Pa pobogu..da te ne posalje da odradis analizu za trudnocu ja ne mogu da verujem... user posted image user posted image user posted image

kod ginekologa,naravno.meni se u prvoj trudnoci nije video plod skoro 9 nedelja.verovatno je tako i sad...stvarno neznam,a krv moram izvaditi pa sa tim nalazom na ultrazvuk...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1556
5.6.2010 12:38:09   
bembela
user posted image user posted image user posted image    lanchy, dobro nam dosla,draga! hvala na simptomima i zelim ti user posted image user posted image user posted image user posted image  uskoro kao i svima nama... ljubac

(odgovor članu lanchy)
Direktna veza do poruke: 1557
5.6.2010 13:38:27   
lanchy
hvaaalaa dragauser posted image  nadam se da cemo sve brzo da brisemo sa ove temeuser posted image  

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 1558
6.6.2010 7:34:32   
jabudic
Cao zeneuser posted image   evo da vam se i ja javim, tj.konsultujem sa vama...Ja vec nekolko dana osjecam kao neki pritisak ili bol u donjem dijelu stomaka, ne nista konkretno, jajnici npr, nego sve kao cjelina. Taj osjecaj mi je poceo dan posle O, koju smo ja i mm iskoristili na pravi nacin. Inace treba da dobijem tek 18. user posted image

(odgovor članu lanchy)
Direktna veza do poruke: 1559
6.6.2010 8:58:43   
slackaa
draga jabudic,i meni je bilo isto tako(i jos uvek je) ali sam radila test pre 2 dana i nista user posted image
a mozda je jos rano da pokaze ako postoji nesto?
ja se nadam da ste vi uspeli da smuckate jednu user posted image
user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1560
6.6.2010 16:44:04   
jabudic
I ja sam kupila danas 2 testa, planiram da uradim ujutro jedan, ali ne znam da li je rano? user posted image  ocekujem tek 18. Kad tebi treba da stigne user posted image ? Nadam se da neceuser posted image user posted image

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1561
6.6.2010 16:53:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jabudic

I ja sam kupila danas 2 testa, planiram da uradim ujutro jedan, ali ne znam da li je rano? user posted image  ocekujem tek 18. Kad tebi treba da stigne user posted image ? Nadam se da neceuser posted image user posted image

Mnogo je rano draga...Mnogo, mnogo...I ako jesi, nema sanse da ti pokaze user posted image ....Zasto ne sacekas bar 16-ti???

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1562
6.6.2010 17:37:14   
jabudic
Ufffffffffuser posted image  treba izdržati još 10 danauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1563
6.6.2010 17:39:23   
Anoniman
Ja treba da dobijem oko 15-og....Ni ne pomisljam na test do tad....Nosta ti ne znaci maco...Samo ces baciti pare...E sad, mozes za cetiri dana da odes da izvadis betu iz krvi...

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1564
6.6.2010 17:42:35   
jabudic
Hvala draga, onda cu ipak sacekati do 16. Nisam ni ja nikada ranije radila test ovako rano, ni pomisljala, ali ovog puta mi je sve nesto cudnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1565
6.6.2010 17:44:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jabudic

Hvala draga, onda cu ipak sacekati do 16. Nisam ni ja nikada ranije radila test ovako rano, ni pomisljala, ali ovog puta mi je sve nesto cudnouser posted image

Navijam da ti jeuser posted image ...Ali strpi se malouser posted image
Sto te nema na crticama???

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1566
6.6.2010 17:47:46   
jabudic
Pratim ja redovno sta se tamo desava, ali nemam vremena da kuckam user posted image  iako ne pisem navijam da sve budemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1567
6.6.2010 17:48:22   
slackaa
i ja mislim da je jako rano,ja ocekujem user posted image  danas?
e,sise su mi porasle,neznam i mislim da nisam user posted image  ali ovo je jako dobro  user posted image  user posted image  user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1568
6.6.2010 17:49:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: slackaa

e,sise su mi porasle,neznam i mislim da nisam user posted image  ali ovo je jako dobro  user posted image  user posted image  user posted image

Ti verovatno imas cvarke...Ne bi tako govorila da imas dinje kkao jauser posted image user posted image user posted image
Ti mozes vec ujutro da nas obradujesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1569
6.6.2010 17:53:59   
jabudic
Slacka, ocekujemo sjutra lijepe vijestiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1570
6.6.2010 17:56:30   
jance

i meni su inace porasle kao i uvek pre user posted image  ali sad kako prolazi, nesto mi se nesmanjuju.... no ja se nebunim, verujte mi! user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1571
6.6.2010 19:43:48   
slackaa
IZVORNA PORUKA: verolino

Ti verovatno imas cvarke...Ne bi tako govorila da imas dinje kkao jauser posted image user posted image user posted image
Ti mozes vec ujutro da nas obradujesuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
cvaarke,da,da prava rec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ali sada su mi cvarci narasli-nemoj da ih vredjamo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1572
6.6.2010 19:47:18   
slackaa
Jance,i ja se ne bunim,sta god da je-DOBRO JE!! user posted image  user posted image  user posted image
Ja navijam jance za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
meni nikada nisu rasli cvarci pred user posted image  a nisu me ni boleli a sada DAAAAA,JAKOOO!!!
Mada,mislim da nisam user posted image  jer sam pre par dana radila test i nista!

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1573
6.6.2010 19:49:14   
Anoniman

Jance,i ja se ne bunim,sta god da je-DOBRO JE!! user posted image  user posted image  user posted image
Ja navijam jance za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
meni nikada nisu rasli cvarci pred user posted image  a nisu me ni boleli a sada DAAAAA,JAKOOO!!!
Mada,mislim da nisam user posted image  jer sam pre par dana radila test i nista!

Red bi bio da nam u junu neko kaze da je trudanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1574
6.6.2010 19:50:02   
cipiripi
Ja racunam na Mari krajem juna... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here